torstai 22. marraskuuta 2018

Piipaa hämeenlinna

Hälytykset päivittyvät 30s viiveelle pelastustoimen järjestelmästä. Rakennuspalo, maastopalo, tulipalo, tieliikenneonnettomuus. Paikantimen sijainti: I 24° 25.


Kuvan selitykset: Strike rate = salamamäärä minuutissa Range = kartan säde havaintopisteestä Mode. Käytämme evästeitä sisällön ja mainosten räätälöimiseen, käytön analysoimiseen sekä palvelun kehittämiseen. Klikkaamalla ok hyväksyt tietosuojaselosteemme sekä evästetietojen keräämisen mainonnan ja markkinoinnin kohdentamiseen. Käytä tätä numeroa kun tarvitset kiireellistä poliisin apua. Ajankohtaiset hälytyskeskuksen hälytykset ja tilanteet reaaliajassa ympäri Suomea.


Tuoreimmat uutiset, puhenaiheet ja ajankohtaisimmat artikkelit. Lue uutiset ja osallistu keskusteluun! Yhdysvaltain presidentti Donald Trump ei pitänyt valokuvasta, joka paljasti tukan alta näkyvän rusketusrajan. Kotimaan ja ulkomaan uutiset aina tuoreeltaan. Katso päivän ylin ja alin lämpötila, tuulet, sääsymboli ja paljon muuta säätietoa Suomeen ja koko maailmaan.


Imatra Mustikkakuja puh. Hämeenlinna Tuomelankatu puh. Joensuu Noljakantie puh. Jämsä Kannikkatie (Olkkola) puh. Keitele Lepolantie puh.


Kotka Kotkantie (Hovinsaari) klo Lahti Tapparakatu puh. Lue tuoreimmat uutiset kategoriasta Kanta-Häme. Suomen kattavimman uutiskatsauksen. Löydä kätevästi kaikki tuoreimmat uutiset ilmaiseksi Amppareiden uutispalvelusta!


Se kattavin uutistarjonta – Ampparit. Hätänumero toimii kaikissa EU-maissa Suomessa käytössä on vain yksi hätänumero,112. Useimmissa unionin maissa käytetään kuitenkin edelleen myös muita hätänumeroita 112-numeron rinnalla. Tampereen ja Pirkanmaan tärkeimmät uutiset, parhaat live-lähetykset, mielenkiintoisimmat ilmiöt ja ihmiset.


Kelikameroiden välittämän informaation avulla voit tarkastaa vallitsevan sään tai ruuhkatilanteen eri tieosuuksilla. Voit myös kelata kelikameroiden kuvia taaksepäin, noin vuorokauden ajalta, jos haluat tietää miltä tieosuus näytti aikaisemmin. MTV:n haastattelema läheinen kertoo, että hän ja epäilty kohtasivat taustansa vuoksi paljon rasismia huutelun ja väkivallan muodossa. Auringonnousu tänään 8:10.


Tästä johtuen edellisen tunnin loppupuolella syntyneet, pienet ja nopealiikkeiset kuurot eivät välttämättä erotu kuvassa. Rikospaikka on viikoittainen ajankohtaisohjelma, jota juontavat pitkän linjan rikostoimittajat Jarkko Sipilä ja Pekka Lehtinen. Rikospaikassa pureudutaan rikoksiin rikospaikkojen, studiohaastattelujen ja mtv.


Vinkkimiehet-ohjelman kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit