torstai 15. marraskuuta 2018

Autokoulu hinta

Sivuston perusajatus on antaa kävijöille mahdollisuus löytää itselleen hinnaltaan ja sijainniltaan sopivin autokoulu. Sivuston tarkoitus pitkällä tähtäimellä myös selkeyttää hinnoittelua ja helpottaa hintojen vertailtavuutta. Selkeän hinnastomme ansiosta näet helposti, mikä on tulevan ajokorttisi hinta.


Kaikki kurssit on mahdollista maksaa myös täysin kuluttomalla ja korottomalla osamaksulla. Kaikki autokoulut, kurssit ja hinnat kätevästi.

Vertaile ja valitse sinulle sopivin. Mopon, moottoripyörän ja auton ajokorttia suorittava oppilas osallistuu neljän tunnin teoriaopetukseen, eli EAS-teorioille (ensimmäisen ajokortin suorittajan teoriat), ellei hänellä ole ennestään ajokorttia. Oppilaana sinä päätät millä tavalla opit luokkaasi kuuluvan teoriaosuuden.


Opetus tapahtuu netissä ja voit aloittaa verkkoteoriat millä minuutilla tahansa maanantaista torstaihin kello 14. Katso vaihtoehtoiset. Mukavan kansainvälisen ja mutkattoman meiningin autokoulu Jyväskylässä palvelee kaikkia ajamisessa tai kuljettajana kehittymisestä kiinnostuneita.


Mitä ajokortti maksaa?

Ajokortin hinta (B) alk. Tervetuloa autokouluun, jota asiakkaista suosittelee. Virtuaaliset teoriatunnit ja nerokas pysäkkimalli. Ensimmäistä ajokorttia suorittavan esimerkki: EAS-opetus (4h), jos on joku aikaisempi ajokortti, ei tarvitse suorittaa!


Tampereen useista autokouluista me lupaamme tarjota sinulle hinta -laatu suhteeltaan parhaan autokoulupalvelun. Alta löydät kaikkien tarjoamiemme ajokortti- ja ajo-opetusluokkien kurssihinnat. Hinnastomme pitää sisällään mm. Löydät meidät Nokian keskustasta, Parkanosta sekä Hämeenkyrö Ikaalinen akselilta.


Voit ajaa perinteisen B-kortin lisäksi myös C1-,C1E-, C-, CE ja D-kortin. Kirkkonummelaisten oma autokoulu ! Sähköinen oppimisympäristö 3. Meillä tarjolla myös C1-luokan koulutukset. Kurssin hintaan kuuluu verkkoteoriatuntia, ajotuntia, auton käyttö 1. Järjestämme kuljettajaopetusta mopojen, moottoripyörän ja henkilöauton ajokorttiluokissa.


Palvelemme Kontulassa, Itäkeskuksessa, Herttoniemessä, Malmilla ja Ruoholahdessa.

Pidämme teoriatunteja jokaisella toimistolla ja myös virtuaalisesti, voit suorittaa teoriat missä toimistossa tahansa. Autokoulu Startilla on neljä toimipistettä. Sisältää EAS-koulutuksen ja oppimismateriaalit. Nyt on hyvä aika aloittaa autokoulu , saat tehokasta ja joustavaa opetusta monenlaisissa keleissä oikealla autolla! Tarjoamme ajo-opetusta myös automaattivaihteisella autolla!


Tik-Tak on laadukas ja joustava autokoulu Tikkurilassa. Sen on perustanut kokenut autokoulumies, Hannu Kaarre. Kanssamme voit suorittaa henkilöauton, moottoripyörän, mopon ja mopoauton ajokortin. Tutustu kurssien ja koulutusten sisältöihin ja ilmoittaudu mukaan! Neilikkatie Tikkurila.


Olemme siis aidosti Keravalainen ketjuihin kuulumaton asiantuntevan, osaavan ja mukavan yksilöllisen ajokortti- ja liikennekoulutuksen ammattilainen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit