perjantai 15. joulukuuta 2017

Amk yhteishaku

Korkeakoulujen yhteishaku. Valtaosaan koulutuksista voit hakea vain kevään yhteishauissa. Kevään toinen yhteishaku ammattikorkeakouluihin järjestetään 18.


Alla on lista Savonian AMK - ja YAMK-koulutuksista, joihin voit silloin hakea. Haluaisitko opiskella englannin kielellä ja suunnata kansainväliselle uralle? Englanninkielisiin Bachelor-koulutuksiin haetaan kevään ensimmäisessä yhteishaussa 8.

Metropolian AMK -tutkintoon johtavien koulutusten hakukohteet (pois lukien kulttuurialan hakukohteet, tieto- ja viestintätekniikan ja tuotantotalouden monimuotototeutukset) käyttävät AMK -valintakoetta, joka on ammattikorkeakoulujen yhteinen digitaalinen valintakoe. Lisätietoja valintakurssista löydät nettisivuiltamme. Syksyn yhteishaku järjestetään 4. Jos olet ollut läsnäolevana opiskelijana kolme lukukautta, sinulla tulisi olla suorituksia vähintään 6op, neljä lukukautta op, jne. Tarkemmat ohjeet hakemisesta löydät “Näin haet yhteishaussa korkeakouluun” -sivulta.


Suurin osa hakukohteista käyttää AMK -valintakoetta, joka on ammattikorkeakoulujen yhteinen digitaalinen valintakoe. AMK -valintakokeeseen ilmoittaudut valitsemalla hakuaikana hakulomakkeella itsellesi sopivan ajan ja paikan tarjolla olevista vaihtoehdoista. Tarjolla olevat vaihtoehdot täyttyvät ilmoittautumisjärjestyksessä.


Katso yhteishaussa olevat koulutukset.

Yhteishaku ammatilliseen koulutukseen ja lukiokoulutukseen. Lue, miten haet yhteishaussa ammatilliseen. Haku vaativana erityisenä tukena järjestettävään ammatilliseen koulutukseen. Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK kouluttaa nuoria ja aikuisia sekä tekee soveltavaa tutkimusta ja kehitystyötä. Tästä osiosta saat tietoa Diakiin hakemisesta.


Esittelyssä ovat myös koulutukset. Tutustu sosiaali-, terveys-, kirkon ja tulkkauksen alan koulutuksiimme! Avoimen amk :n opinnot (Huom.! Erillishaussa) Oletko suorittanut tutkinto-ohjelmaan soveltuvia opintoja op avoimessa ammattikorkeakoulussa? Jos vastasit kyllä, täältä löydät ohjeet, miten hakeudut suorittamiesi opintojen avulla tutkinto-opiskelijaksi AMK - ja YAMK-tutkintoihin avoimen amkin väylän kautta.


Hakeminen ammattikorkeakoulututkintoon johtavaan koulutukseen. Tämän kevään korkeakoulujen yhteishaku on aivan nurkan takana. Suosittelen hakemaan Lapin ammattikorkeakouluun, sillä täällä on mukava meininki ja hyvät mahdollisuudet oppimiselle! Itse hain viime keväänä restonomiksi, sillä matkailuala kiinnosti minua ja olin kuullut paljon hyvää restonomikoulutuksesta. Haluatko suorittaa ammattikorkeakoulu- tai ylemmän AMK -tutkinnon, avoimen ammattikorkeakoulun opintoja, ammatillisen opettajan pedagogisen pätevyyden tai hankkia täydennyskoulutusta?


Olipa suunnitelmasi mikä tahansa, Oulun ammattikorkeakoulusta löydät itsellesi sopivan koulutuksen. Meillä voit opiskella myös verkossa. Sinun tulee hakuaikana ilmoittautua AMK -valintakokeeseen.


Hakulomake ohjaa sinua valitsemaan valintakoepaikan, jos olet valinnut hakukohteen, jossa AMK -valintakoe on käytössä.

Hakuaikana voit vielä vaihtaa hakutoiveita ja niiden järjestystä sekä valintakoepaikkaa. LAB on uusi ammattikorkeakoulu niille, jotka haluavat mennä pintaa syvemmälle. Mikäli haluat ilmoittautua polkuopintoihin tai opiskella avoimen amk :n opintojaksoilla, löydät lisätietoa täältä. Yhteishaun hakuaikataulu Kevään ensimmäinen yhteishaku , 8.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit