perjantai 15. joulukuuta 2017

Avainnauha lapselle

Avainnauha lapselle

Iloa arkeen ja väriä elämään Mageilla avainnauhoilla ja avainkoruilla! Turvalukolla varustetut avainnanauhat ovat kotimaista käsityötä. Mittaathan avainnauhan pituuden ennen tilaamista. Suloinen avainnauha lapselle Fda vapaista sydämen muotoisista silikonihelmistä.


Yhden sydänhelmen koko on 2cm. Reelstrapissä on myös turvalukko. Koru on tehty pehmeään satiininauhaan ja siinä on turvalukko, joka avautuu jos nauha tarttuu kiinni johonkin.


Korussa on avainrengas johon saa avaimen kierrettyä niin ettei se putoa. Pituudet 60cm ja 70cm. Minulla on ollut mietinnässä hankkia itselleni uusi avainnauha töihin.


Avainnauha lapselle

Olen katsellut kaupoissa korumaista avainnauhaa, löytämättä kuitenkaan haluamaani. Tartuin taas pitkästä aikaa virkkuukoukkuun ja virkkasin itselleni avainkaulanauhan. Tavallinen musta kaulanauha lensi roskikseen, kunhan ensin olin irroittanut siitä avainnauhaan tarvittavat osat.


Jätin loppujen lopuksi lukko-osan laiskuuttani kiinnittämättä. Ajattelin, että en pyöri nauha kaulassa kiipeilytelineissä, niin että kuristuisin nauhaan. Lapselle virkattuun. Nauha voisi olla ihan OK lyhyemmälle aikuiselle tai lapselle.


Jos avainnauha tulee lapselle , kiinnitä niskaan helposti avautuva lukko, jotta tarttumisvaaralta vältytään! Leikkaa farkuista mahdollisimman pitkää, yhtenäistä nauhaa, farkkupalan reunasta reunaan. Tunnisteella avainnauha löytyy virkkaamiani avainnauhoja blogista.


Minulta tilattiin kaksi kpl avainnauhoja, jollaisen olen virkannut aivan blogini alkuvaiheessa kolme vuotta sitten. Vierailija: Millä tavalla olette köyttäneet kotiavaimen ekaluokkalaisen mukaan, ettei vaan häviä koulupäivän aikana? Värikkäitä ja persoonallisia naisten vaatteita, jotka sopivat niin arkeen kuin juhlaan.


Avainnauha lapselle

Materiaaleina villa ja pellava. Kaikki tuotteet valmistamme Kuopiossa ja niille on myönnetty Avainlippu. Avainnauha nypyllä Tällä mallilla olen virkannut jo useita avainnauhoja, lankojen värit vain vaihtuu. Toivottavasti noista saa jotain selvää. Kujakatti avainkoru on n. Tilaa Turvaliivit kätevästi Horze.


Suomen suurin valikoima ja ilmainen toimitus yli euron ostoksiin! Rannekkeessa on napsautettava lukitus, joka ei aukea lukittumisen jälkeen, joten ranneketta ei tarvitse muistaa laittaa lapselle uudestaan joka aamu. Kun loma on ohi tai ranneke kulunut liikaa, sen voi irrottaa saksilla leikkaamalla. Virkkaa lapselle hauskat kettulapaset sekä settiin sopivat pipo ja kaulahuivi. Kettulapaset, -pipo ja -kaulahuivi valmistuvat villalangasta virkkaamalla.


Nopeasti Juha lähti, kollega Heikki Kinnunen sanoo. He tapasivat viimeisen kerran joulukuussa, jolloin Juha Muje oli niin kuin ennenkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit