torstai 14. joulukuuta 2017

Parturi kampaajalle vuokratuoli

Nopea hiustenleikkaus ilman ajanvarausta. Jos et halua työskennellä yksin, Sarleten tiloissa olisi vapaana vuokratuoli paikka! Tällä hetkellä sarletessa työskentelee kampaajaa, odotamme joukkoomme iloista reipasta, hyvällä asenteella olevaa ammattilaista.


Haemme lisäkäsiä huippujoukkoomme sopimusyrittäjänä vuokratuoli paikalle. Tarjolla loistava mahdollisuus alalla aloittavalle tai jo pidempään alalla olleelle parturi - kampaajalle.

Katso ja hae töitä nyt! Parturi-kampaajalle vuokratuoli Leppävaarassa. Mukavat työkaverit auttavat sinut alkuun. Soittele niin jutellaan lisää.


Avoimet parturi kampaaja, vuokratuoli työpaikat. Hakukoneella löydät kaikki avoimet työpaikat helppokäyttöisen ja selkeän käyttöliittymän avulla. Muista, että allekirjoitettu sopimus velvoittaa sinua toimimaan sopimuksen puitteissa sen voimassaoloaikana!

En oikein ymmärrä tämän kirjoituksen pointtia. Eli olen nyt harkitsemassa vuokratuoli -yrittäjäksi ryhtymistä, ja kaipaisin kokemuksia, koska itse olen ollut vain palkallisena. Minkälasia prosenttiosuuksia kampaamot yleensä pyytävät vuokraksi, mikä on vielä kohtuullinen, ja mikä liikaa?


Näihin liittyen tutkimuksen osaongelmia olivat: 1. Kummalla tavalla saa parem-mat tulot ja 2. Kummassa vaihtoehdossa on enemmän etuja parturi - kampaajalle. Lisäksi tavoitteena oli antaa uutta tietoa hiusalalle tästä hyvin vähän tutkitusta aiheesta. Mahdollisuus myös rakennekynsien tekijälle. Ota yhteyttä, niin kerron mielelläni lisää työpaikasta yms.


Yrityksessä ei ole muita työntekijöitä, kuin yrittäjä itse. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. A job for a skilled HAIRDRESSER. Kysy lisätietoja kohteesta.


Vuokratuoli kampaajalle heti vapaa. Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän.

Olethan iloinen, oma aloitteinen ja hyvä asiakaspalvelija. Tervetuloa joukkoomme! Sovi tapaaminen Mari. Haluatko olla osa BobBangs tiimiä? Nyt siihen on tilaisuus!


Paikka avoinna yrittäjähenkiselle, alasta innostuneelle ja erinomaiset asiakaspalvelutaidot omaavalle parturi - kampaajalle. Espoo, Niittykumpu, metroaseman yhteydessä kauppakeskus Niityssä oleva parturi -kampaamo tarvitsee tekijää PIKAISESTI!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit