sunnuntai 3. joulukuuta 2017

Thaimaan suurlähettiläs

Thaimaan suurlähettiläs

KANSLIA (viranomaisille). Maan hallituksen mukaan isku oli suunnattu turisteja vastaan. Lyhyesti sanottuna nämä äskettäin tehdyt sopimukset hyödyttävät kaikkia eivätkä edes maksaneet kenellekään mitään.


Satuttiin vaan asumaan samassa hotellissa. Nopporn Adchariyavanich vieraili Vihdissä maanantaina. Thaimaan maasto on vaihtelevaa. Pohjoinen osa maasta on pitkälti vuoristoista. Vierailusta jäi päällimmäisenä mieleen kolme asiaa.


Ykkösenä se, että suomalaisyritykset osoittivat jälleen olevansa huimia teknisten innovaa­tioiden edelläkävijöitä, joita maailmalla tarvitaan. Puhelimitse Bangkokista tavattu Backström kertoi STT:lle perjantaina, että hänen on viikon mittaisen matkansa aikana tarkoitus käydä maan suurimmassa kaupungissa Rangoonissa, toiseksi suurimmassa kaupungissa Mandalayssa ja myös uudessa pääkaupungissa Naypyidawissa. Arsenaali on aika lailla tyhjä. Kun mielenosoittajat tunkeutuivat Asean-huippukokouspaikalle, hallitus menetti siinä samassa kasvonsa. Jotain oli tehtävä, mutta en tiedä, missä määrin tämä mitään auttaa, Backström kertoi STT:lle maanantaina puhelimessa.


Mies ampui ensin komentajan ja kaksi muuta ihmistä kasarmilla. Hän varasti ammuksia ja aseita ja otti armeijan raskaan maasturin. Mies ajoi varuskunnasta kauppakeskukseen ja ampui ihmisiä jo matkalla ja jatkoi ampumista. Meillä ei edelleenkään ole vahvistettua tietoa siitä, kuinka monta suomalaista on menehtyä, mutta on perusteltua olettaa, että heitä tulee olemaan vähintäänkin useita sen perusteella, mitä silminnäkijät ovat kertoneet, suurlähettiläs Tuunanen kirjoittaa ulkoministeriön välittämässä sähköpostiviestissä.


Laki hyväksyttiin kansanäänestyksessä. Jotkut poliisiviranomaiset pitävät tietoja oikeina, mutta useimmat ei. Bangkokin Suomi-koulun kuoro lauloi Suurlähettiläs Satu Suikkari-Kleven ja uusi työkaverimme Katariina Väisänen Pianisti oli komea. Piparkakkujen kanssa tarjolla oli homejuustotahnaa, jonka reseptiä pyydettiin: Homejuustotahna piparkakuille.


Philadelphia) dl. Hän sulki myös pois uuden sotilasvallankaappauksen mahdollisuuden. Hallituksen puolesta mieltä osoittanut alakynnessä Bangkokissa 2. Väestön pääosan muodostavat thaimaalaiset ( ) ja kiinalaiset ( ). Oslossa tehdään suunnitelma, jolla on tarkoitus välttää skandaali. Paikalle lähetetään Harry Hole.


Jahdatessaan säälimätöntä murhaajaa Hole ajautuu Bangkokin syrjäkujien oopiumluoliin, bordelleihin, vedonlyöntipaikkoihin, strippibaareihin. Matkustusilmoituksen tehneitä suomalaisia tavoitellaan parasta aikaa. Bangkokissa toimivan lähetystön suurlähettiläs Kirsi Westfalen on kyllä ihminen jonka ei pitäisi olla tällaisessa työssä ollenkaan. Hänestä kuulee pelkkiä valituksia. Viime kuulemani mukaan suomalainen.


Paikka oli kuin lännenleffasta, siellä oli kalterit, avovessa ja torakoita. Sain ostettua ystävälliseltä thaipoliisilta viskiä ja vähän heroiinia, hän kertoo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit