perjantai 8. joulukuuta 2017

Poliisi tiedottaa länsi suomi

Poliisi tiedottaa länsi suomi

Varaa ajat kerralla koko perheelle. Jos koko perhe on tulossa jättämään yhdessä saman lupatyypin hakemukset, voit liittää kaikkien henkilötiedot samaan varaukseen, jolloin järjestelmä pyrkii löytämään teille peräkkäiset ajat samalta palvelutiskiltä. Rikokset ovat tapahtuneet erillisinä, muutamien päivien mittaisina sarjoina.


Suomen poliisiin viralliset tiedotteet. Lapin poliisilaitoksen partiot kirjoittivat viikonlopun aikana Länsi -Lapissa ja Käsivarren alueella yhteensä 1sakkoa tai rikesakkoa, poliisi tiedottaa. Poliisi tiedottaa - RSS. Suurin osa rikkomuksista oli ylinopeuksia.


Niiden lisäksi tavattiin kaksi ajo-oikeudetonta kuljettajaa, epäkuntoisia ajoneuvoja sekä virheellisiä tavarakuormauksia. Länsi -Uudenmaan poliisi puolestaan tiedottaa , että seksuaalirikosilmoitusten määrä kasvoi voimakkaasti läntisellä Uudellamaalla vuoden alkupuoliskon aikana. Jälkien perusteella näyttää siltä, että taloon on menty 23. Sisään oli päästy ikkuna rikkomalla. Talosta on varastettu jonkin verran omaisuutta.


Huijarit ovat pysäytelleet ihmisiä kadulla ainakin Leppävaarassa ja Espoon keskuksessa. Heillä on ollut asianmukaisen näköiset rahankeräyslistat. Espoon poliisi ja Espoon nuorisotoimi järjesti Mellstenin hiekkarannalla ja Pattistenpuistossa klassisenmusiikin konsertin.


Jostain syystä nuoriso ei tätä arvosta, ja ranta on pysynyt toistaiseksi tyhjänä. Rikokseen on eilen otettu kiinni useita henkilöitä, ja poliisi on takavarikoinut suuren määrän huumausainetta. Luut toimitetaan Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) oikeuslääkintäyksikköön tarkempia tutkimuksia varten. Pohjanmaa -ralli tarjoaa kesän kovinta menoa lakeuksilla!


Mikkelissä tuli joulupäivän iltana ilmi, että Aumapolulla sijaitsevaan omakotitaloon on murtauduttu, tiedottaa poliisi. Länsi - Suomi on ollut jo vanhoissa tolpissa edelläkävijä. Niitä on siellä aika paljon, joten uusia ei ehkä kovin paljon ole tulossa. Jotain vanhoja voidaan vaihtaa uudelle tekniikalle, Ihalainen sanoo Lännen Medialle. Näillä näkymin Suomeen ei ole hänen mukaansa tulossa enempää kameroita kuin 150.


Se riittää oikein hyvin. Ajankohtaiset hälytyskeskuksen hälytykset ja tilanteet reaaliajassa ympäri Suomea. Tutkinnanjohtaja Viola Ikonen kertoo, ettei tuoreesta rikosepäilystä tässä vaiheessa voida tiedottaa enempää.


Partio ryhtyi antamaan kohdehenkilölle ensiapua, ja sairaankuljetus toimitti miehen sairaalahoitoon. Meri-Lapin alueella on viime viikkojen aikana tehty lukuisia huijauspuheluita. Tutkinta koski tapausta, jossa tilausliikenteessä ollut linja-auto suistui Kuopion moottoritien ja Kolmisopen liittymässä tieltä ja putosi sillalta junaradalle.


Tapahtumaa lähti selvittämään useita partioita. Ennen kahta poliisi tiedotti, että tapahtuma-alue on eristetty. Viime marraskuun alussa Espoossa alkoi varkausaalto, joka kohdistui pääasiassa BMW-merkkisiin autoihin. Asiasta tiedotetaan lisää, kun tutkinta etenee.


Teko on tapahtunut tiistai-iltana 15. Kerrostalon toisen kerroksen yksiö tuhoutui täysin rajussa tulipalossa Haahkatiellä Lauttasaaressa. Huoneistosta pelastettiin yksi ihminen, ja hänet kuljetettiin ambulanssilla Jorvin sairaalaan. Pelastuslaitos sammutti palon ja poliisi tutkii syttymissyytä.


Tomi Keskisen läheiset sekä Mikko Venäläinen ja hänen läheisensä toivovat, että heidän yksityisyyttään kunnioitettaisiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit