torstai 14. joulukuuta 2017

Markkinaarvo englanniksi

Jos yrityksellä on 1miljoonaa osaketta ja osakkeen markkinahinta on euroa, yrityksen markkina-arvo on miljardi euroa. Varsinkin kun tuotteella on merkityksetön markkina-arvo. The market value of goods made from timber is also considerable. Myös puutavarasta valmistettujen tuotteiden markkina-arvo on huomattava.


The global markets are so free that human bodies now have a market value. Globaalit markkinat ovat niin vapaat, että ihmisruumiillakin on nyt. Katso sanan markkina – arvo käännös suomi- englanti.


Ilmainen Sanakirja on monipuolinen sanakirja netissä. Käännös sanalle markkina – arvo suomesta englanniksi. Mid cap - Keskisuuri pörssiyhtiö, jonka markkina-arvo on vähintään vähintään 1euroa, mutta alle miljardi euroa.


Nimellisarvo - Arvo, joka on merkitty arvopaperiin tai saamistodistukseen ja joka osoittaa tavallisesti sen alkuperäisen arvon. Suomienglantisanakirja. Osakkeiden nimellisarvoista ollaan vähitellen luopumassa.


Jos markkina-arvo ei ole vaikeuksitta määriteltävissä johdannaisen osalta, mutta sen osien tai samankaltaisen johdannaisen markkina-arvo on määriteltävissä, käypä arvo voidaan johtaa sen osien tai samankaltaisten johdannaisten markkina-arvosta. Kauppalehden listan tavoitteena on löytää suomalaiset pörssiyhtiöt, joilla on paljon arvonnousuun ja osinkoon myönteisesti vaikuttavia ominaisuuksia. Esimerkkejä markkina-ilmaisun käytöstä englanniksi.


Nämä lauseet ovat otettu käyttäen lisälähteitä ja voivat olla epätarkkoja. Yritysarvoa laskettaessa markkina-arvoon lisätään yrityksen korolliset velat ja tällä tavoin saadaan luku, joka kuvaa yrityksen todellista arvostustasoa. Kohteen MVA merkitykset englanniksi Kuten edellä mainittiin, MVA käytetään lyhenne teksti viesteissä edusta maan Yhteenlaskettu markkina-arvo.


Tämä sivu on lyhenne sanoista MVA ja sen merkitykset muodossa Yhteenlaskettu markkina-arvo. Huomaa, että Yhteenlaskettu markkina-arvo ei ole kohteen MVA ainoa merkitys. Vastaava termi on myös markkina-arvo. Käypää arvoa voi selvittää monilla menetelmillä.


Käyvän arvon selvittäminen. Mikäli sopimus päätetään ennenaikaisesti, markkina-arvo saattaa olla negatiivinen. Se osapuoli, jolle sopimuksen markkina-arvo on negatiivinen, joutuu maksamaan toiselle osapuolelle negatiivisen markkina-arvon itseisarvon. Koronvaihtosopimuksen riskit liittyvät lyhyiden ja pitkien korkojen kehitykseen.


Markkina-arvo Julkisessa noteerauksessa arvopaperille kulloinkin määräytyvä hinta. Yhtiön markkina-arvo saadaan kertomalla osakkeiden määrä yhden osakkeen päivän kurssilla. Markkinahinta Markkinoilla arvopaperille muodostunut hinta. Markkinakorko Markkinoilla kysynnän ja tarjonnan mukaan syntyvä rahan hinta. Rahasto-osuuksilla ei yleensä käydä kauppaa pörssissä, vaan rahaston pääoma kasvaa tai laskee, kun rahasto-osuuksia merkitään tai lunastetaan.


Tästä vähennyksestä käytetään nimitystä markkina-arvon aliarvostus. Se ilmaistaan prosentteina. Jos esimerkiksi tiettyjen valtion joukkovelkakirjojen markkina-arvo on miljoona euroa, mutta siihen sovelletaan prosentin aliarvostusta, joukkovelkakirjojen arvoksi katsotaan vain miljoonaa euroa. Alphabet nousi osakkeiden yhteenlasketun pörssiarvon perusteella joksikin aikaa maailman arvokkaimmaksi yhtiöksi, kun sen markkina-arvo oli 5miljardia Yhdysvaltain dollaria.


Ennen sitä ykkössijaa piti hallussaan Apple. Koittaako tänä vuonna viimein arvo-osakkeiden aika? Kahden ison riskin poistuminen saattaa olla hyvä uutinen 29.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit