tiistai 5. joulukuuta 2017

Huumausainerikos kotietsintä

Huumausaineen käyttörikos on lievin rikoslain tuntema huumausainerikos. Hei, Mielestäni ensimmäisellä kirjoittajalla on pointti kahdesta sysytä: 1) riippumatta siitä, mitä mieltä olet joidenkin tiettyjen päihteiden vaarallisuudesta, on fakta ettei etanoli ole määritelty laissa erittäin vaaralliseksi huumeksi, vaikka se on tuhoisa, näin maalikon näkökulmasta. Vastaan kysymyksiisi siinä järjestyksessä kuin esitit ne. Ensimmäisen kysymyksen aiheena oli pidätyksen kesto, toisen törkeä huumausainerikos ja kolmannen kotietsintä muun kuin epäillyn asuntoon.


Kysymyksessä kerrotuilla tiedoilla on vaikea sanoa tarkasti sitä aikaa, jonka miehesi täytyy pysyä pidätettynä. Itä-Suomi Joensuun Rantakylässä kerrostaloasunnossa 17. Kannabis Sativa viljelmään. On äärimmäisen poikkeuksellista, että erityinen kotietsintä kohdistuu toimittajan kotiin.


Yleensä nämä kohdistuvat työpaikkoihin, toimistoihin ja vastaaviin. Myös muita tapoja toteuttaa huumausainerikos on määritelty, kuten myyminen ja hallussapito. Mies on saanut myös vuoden tuomion esimerkiksi törkeästä huumausainerikoksesta sekä ampuma-aserikoksista.


Huumausainerikos kotietsintä

Sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan lasta esittävän kuvan hallussapito ja huumausainerikos syyteharkintaan Joensuussa 29. Helsingin käräjäoikeus langetti keskiviikkona törkeistä huumausainerikoksista kovat tuomiot entiselle poliisille, isokyröläiselle Pekka Antero Erkkilälle, 6 ja hänen rikoskumppanilleen Esa Kalevi Kumpulaiselle, 25. Asunnon asukas eli noin 20-vuotias mies vangittiin Iitin henkirikostapauksen vuoksi. Hells Angels -johtaja vangittu Lappeenrannassa. Poliisi on ottanut kiinni MC Carelian johtajan ja kaksi jäsentä.


Kiinnioton syynä ovat tutkittavana olevat rikokset, kuten huumausainerikos , törkeä ampuma-aserikos sekä ampuma-aserikos. Tämä aiemmin paljastunut törkeä huumausainerikos on yhden henkilön osalta jo käsitelty käräjäoikeudessa, mutta tuomio ei ole lainvoimainen. Kotietsintä Poliisi. Tämän jälkeen naisen asuntoon tehtiin kotietsintä , jonka yhteydessä asunnosta takavarikoitiin jääkaapista kaksi pakettia.


Huumausainerikos kotietsintä

Isompi, 9grammaa painanut paketti sisälsi amfetamiinia ja pienempi, 2grammaa painanut paketti sisälsi metamfetamiinia. Poliisimiehet eivät ole menneet porraskäytävään tarkoituksenaan tehdä kotietsintä. Hampun kasvattaminen huumausainekäyttöön, samoin kuin kannabiksen hallussapito, maahantuonti, myynti, levitys ja käyttö on kiellettyä rikoslain 50. Mikäli poliisilla on riittävää syytä epäillä, voidaan epäilyksen kohteena olevalle henkilölle suorittaa henkilöntarkastus tai kotietsintä. Harva Suomessa tehty törkeä huumausainerikos on pelkästään suomalaisten tekemä.


Järjestyksenvalvojan kanssa autossa oli huomattavan pitkä ja muutenkin isokokoinen virolaismies. Poliisi epäilee, että virolaisella on saattanut olla osuutensa sekä kokkaamiseen että maahantuontiin. Häntä ei kuitenkaan saatu kiinni.


Poliisi oli pysäyttänyt autoilemassa olleen miehen, joka kieltäytyi pikahuumetestistä. Poliisin mukaan miehellä oli aiempaa huumausainetaustaa ja autosta löytyi kaksi lääkepurkkia. Miehen auto tutkittiin ja hänen asunnossaan tehtiin kiireellinen kotietsintä kello 22. Käräjäoikeus piti etsintää laillisena.


Hämeen poliisilaitos tiedotti viime joulukuussa kotietsinnästä, joka tehtiin Keskusrikospoliisin kanssa 30. Tästä jo pidemmän aikaa kun itsellä jäi pieni määrä heroiinia tulliin, mutta sakoilla selvisin. Pelkästään jo ihmisten kärsimyksen vähentäminen on syy poistaa rangaistukset ja vaino. Mikäli sinulle tehdään kotietsintä tai saat kuulustelukutsun niin muiden käyttäjien ja kuumottelijoiden puolesta toivoisin myös, että vastaisitte näihin kysymyksiin, jokaiseen ei tietenkään tarvitse vastata mikäli et halua.


Huumausainerikos kotietsintä

Missä päin Suomea asut? Kuinka usein, paljon ja mitä huumeita tilasit silkkitieltä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit