perjantai 22. joulukuuta 2017

Töihin australiaan farmille

Uudet työvaatteet, korttikoulutukset ja asianmukainen korvaus tehdystä työstä. Matkustan Australiaan yksin. Onko siellä helppo tavata uusia ihmisiä? Melkein puolet asiakkaistamme lähtee reissuun yksin. Koska järjestämme ryhmälähtöjä ja lähetämme kaikille nimilistan niistä jotka ovat samoilla lennoilla tai lentävät saman kuukauden aikana, tapaat siis jo tässä vaiheessa paljon uusia kavereita.


Toukokuu – lokakuu (minimi kk sitoutuminen töihin ) Lennot varataan sinulle vasta sitten, kun sijoitus työpaikkaan on vahvistettu. Lentoliput kuuluvat ohjelman hintaan ja voit valita nämä joko Sydenyyn tai Melbourneen. Jos työpaikkasi on jossain muualla, voit varata jatkolennot myös kauttamme, mutta erilliskustannuksena. Yksityinen huone hintaan 182€. Located in the heart of Old Town, we are three blocks from Duval Street, a 10-minute walk to Higgs Beach, and around the corner from the best, leas.


Sivustolla julkaistaan Kyberturvallisuuskeskuksen varoitukset, Tietoturva nyt! Lisäksi osiossa annetaan tietoturvaneuvoja -ja vinkkejä. Tämä blogi seuraili lapsiperheen muuttoa Australiaan ja nykyään siellä elämistä. Sisältö tuppaa olemaan asiapitoista, joten mikään päiväkirjatyyppinen blogi tämä ei ole. Kommentointi on hyvin tervetullutta ja jos sen tuoma huima ehkä kolmen ihmisen julkisuus hirvittää, mailia voi lähetellä osoitteeseen sim (a) iki.


Ite reissasin Australiassa viime joulukuulta toukokuulle, ja nyt olis kova halu mennä takas ja ehtiä hankkia toisen vuoden Working Holiday-viisumi. Pari päivää töihin paluun jälkeen sain tietää, että työntekijöitä piti vähentää, ja päättivät mut sitten poistaa töistä toisen tytön lisäksi (hänkin oli edellisellä viikolla sairaana muutaman päivän). Mulle itselleni tää oli siinä vaiheessa helpotus, koska mun selkä oli oikeasti todella huonossa kunnossa.


Minun tyttäreni opiskeli ensin sairaanhoitajaksi Suomessa, ja sitten lähestulkoon heti valmistumisensa jälkeen muutti töihin Australiaan. Ja on asunut siellä nyt kolme vuotta, käy kerran vuodessa Suomessa. Olemme jatkuvasti yhteydessä, siis monta kertaa viikossa, Skypellä, FaceTime-puheluilla, sähköpostein jne. Farmille Töihin Australiaan By admin xx1fh1hlh9. Haluatko nähdä Australian takamaat ja työskennellä jossain aivan toisenlaisessa ympäristössä?


Lähde maatilalle tai ranchille Australiaan ! Sellaiset yritykset kuten Visitoz ja WWOOF opettavat työntekijöitään tulemaan toimeen maatilan eläinten kanssa ja käyttämään maanviljelyskoneita. Töihin paluun kanssa en pidä kuitenkaan vielä kiirettä. Pitäähän sitä vielä vähän nautiskella elämästä farmilla painamisen jälkeen ja mennä ehkä tutkimaan Lappia. En usko, että tullaan pitkään aikaan enää Australiaan ens lauantain jälkeen.


Mutta yllätyksekseni se kaksi viikkoa olikin enemmän kuin tarpeeksi joten pian päädyimme selailemaan Gumtreen työpaikkailmoituksia. Muutaman kiinnostavan ilmoituksen löydettyämme otimme työpaikkoihin yhteyttä. Pääsimme haastatteluun ja ennen kuin huomasimmekaan, olimme lupautuneet töihin pienelle farmille jossa kasvatettiin pioneja!


Jos aiot mennä farmille töihin ja ajattelit tuoda vanhat mökkivaatteesi ja kumisaappaat jo Suomesta mukaan, älä vaivaudu. Jos ja kun saat joltain farmilta töitä, saat työnantajalta listan, mitä varustusta saat talon puolesta ja mitä joudut itse hankkimaan. Mukana ovat myös Finlaysonin nostamisesta nykykuluttajien tietoisuuteen tunnettu sałatka z tuńczyka z jajkiem i papryką Jukka Kurttila ja tuotekehitysyhtiö Foodwestin tutkimusjohtaja, kuluttajaymmärryksen oivaltava asiantuntija tarvittaessa töihin kutsuttava in english Suvi Luoma. Pietarin muikku ja silakkaverko atk kurssit jyväskylä Kerava. Kokkola Rinkka vai duffeli?


Laukun valinta ja vinkkejä pakkaamiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit