maanantai 18. joulukuuta 2017

Julkiset hankinnat ohje

Varmista menestymisesi neuvotteluissa ja tule mukaan koulutukseen! Miten tarjoajat valitaan neuvottelumenettelyihin? Myös yrityskohtaisena. Useampi koulutettava? Suuren valikoima kirjakauppa.


Tutustu valikoimaan ja tilaa heti. Julkiset hankinnat ovat säädeltyjä. EU-maiden EU-kynnysarvot ylittävät hankinnat. Hankintapäätökset ja tulevat hankinnat ovat nähtävillä Hankintakalenteri.


Samalta sivustolta löytyvät myös hankintatoimen sopimustoimittajat tuoteryhmittäin. Pienhankintapalvelu. Jos olet unohtanut salasanasi, klikkaa Kirjaudu ja seuraa ohjeita. Jos et ole vielä vuosimaksullisen JulkiSet -palvelumme käyttäjä, tutustu palvelun sisältöön ja tilaamiseen. Hankinta tarkoittaa, että omana organisaationa tuottamisen sijaan tarvittavat tavarat ja palvelut ostetaan tai vuokrataan tai teetetään urakalla ulkopuolisella.


Kestävät julkiset hankinnat Julkinen sektori hankkii tavaroita ja palveluja vuosittain noin miljardilla eurolla. Määrä on noin prosenttia bruttokansantuotteesta. Sisältö Mitä tarkoitetaan julkisilla hankinnoilla?


Milloin hankinta pitää kilpailuttaa lain menettelysäännösten mukaisesti? Millaisin menettelyin hankinnat pitää kilpailuttaa? Kansalliset hankinnat 4. Sosiaali- ja terveyspalveluiden hankinnat ja muut erityiset palveluhankinnat 4. Käyttöoikeussopimukset 4. Lieksan kaupunki kuuluu Pohjois-Karjalan hankintatoimeen. Innovatiiviset julkiset hankinnat. Tämä ohje sisältää kuusi lukua.


Lisäksi hankintayksiköt tekevät kansallisen kynnysarvon alittavia hankintoja eli ns. Ratkaisuissa on otettu kantaa siihen, miten laajasti asiantuntijamenot ovat osakkeiden luovutuksen yhteydessä vähennyskelpoisia silloin, kun menot kohdistuvat verovapaaseen tuloon. Kilpailulainsäädännön tavoitteena on terve ja toimiva kilpailu sekä markkinoiden häiriöttömyys. Sääntely on pitkälti harmonisoitu EU:n sisällä. Sekä EU:n että kansalliset kilpailusäännökset kieltävät elinkeinonharjoittajien väliset kilpailunrajoitukset, esimerkiksi kartellit, samoin kuin määräävän markkina-aseman väärinkäytön.


Yrityskauppavalvontaa koskevilla. Neuvottelumenettelyn läpivienti käytännössä. Lisäksi lehti julkaisi hankintakanava HILMAssa julkaistavat pienhankintailmoitukset. Tavoitteenamme on solmia sopimuksia, joilla taataan laadukkaat ja kustannustehokkaat hankinnat.


Pyrimme sopimuskumppaneina olevien toimittajien kanssa hyvään yhteistyöhön. Tavoitteemme on kehittää yhdessä asiakkaidemme ja sopimuskumppaniemme kanssa uusia ja parempia toimintatapoja. Hankinnat haltuun aktiivisen suunnittelun avulla. Tiedätkö tarkalleen, milloin tarvitset toimittajan palveluita tai tuotteita? Yllättävät hankintapyynnöt vievät aikaa ja aiheuttavat ylimääräisiä kuluja.


Hankintojen suunnittelu mahdollistaa keskitetyt hankinnat organisaatiossa ja saa aikaan kiistattomia hyötyjä ja kustannussäästöjä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit