perjantai 29. joulukuuta 2017

Coc todistus ktm

EU-tyyppihyvksytty. Olikohan tietoa vai laiskuutta. Tullista taas sanottiin, että koska kyseessä on uutena Suomeen tuotu pyörä, maksan ensin verot uuden vastaavan arvosta ja haen sitten huojennusta verohallituksesta. Nyt on vaan yksi ongelma Coc - todistus.


Soitin ensin jälleenmyyjälle joka kertoi, että hän ei pysty ko.

No soittelin maahantuojalle numerroon jonka sain jälleen myyjältä. Lisätiedot Tästä hyvä peli mettäpoluille, itsellä ei aika riitä harrastamaan. Tieliikennevakuutus ilmeisesti tulee olla hankittuna ennen rekisteröintikatsastukseen viemistä?


Vilkut ynnämuut hilppeet kiinni ja katsastuskonttorille rekisteröintikatsastukseen? KTM -nordicilta soittamalla? Tarvitseeko kaasariin luistin yläpuolelle jonkinlaisen holkin? Onko CoC todistus yksilöllinen eli runkonumeron mukaan kirjoitettu?


Eli jos joku on tehnyt vastaavan aiemmin niin voiko toisen pyörän coc :tä hyödyntää?

Näitä pyöriähän on suomessa kilvissä, on ollut myynnissäkin ja nettimotosta löytyy myydyistä muutama vieläkin, kilvissä olleita pelejä siis. E: ja niin, tuo coc todistus. Tietääkseni niitä ei tarvitse mitata, mutta ne todennäköisesti tarkistaa putken merkinnät sun muut (e-lätkä täytyy olla) ja ilkeä konttorimies voi tarkistaa, että kuriosatkin ovat paikoillaan.


Kun sanoivat kahdella eri konttorilla että se ei mene päästöistä yms. Lisäksi rekisterikilven valo on onneton, just ja just huomaa että lanka siinä hieman hehkuu. Certificate of conformity ( COC ) A COC (Certificate of Conformity) is a declaration of the conformity with the type approval of EC. The purpose of this document is to ensure the free movement of goods within the European Union, specifically for those goods that are subject to homologation and registration. Kaikki KTM 2exc-ilmoitukset sivustoilta Tori.


Eli ei ihan ensimmäisenä kannata sitä CoC todistusta tilata vaan kysyä maahantuojalta variantti- ja versitiedot, nämä yleensä saa ilmaiseksi,. Joo on kyllä ja kaikki luettu täältä, tarkennan vielä tarviiko COC todistus olla mukana Vilhovuorenkadulla tullissa vero asioita selvitettäessä. Toimitetaan COC todistus myös 49. Käytännössä pyörä on oltava tieliikennekelpoinen, kaikkine kilkkeineen ja siitä on oltava tuo edm.


Hankalaa mutta kenties mahdollista. Ja vielä CoC todistus josta he katsovat, että pyörän päästöt sekä muut arvot vastaavat suomen lainsäädäntöä. Minulla oli käyttöönotto päivä 15.


CE-merkintä sähkölaitteissa. Liiketoiminta: Saara Pekkonen Johtaja, VOD Jyrki Huotari Ohjelmapäällikkö, Uutiset.

Tarkoituksena on rekisteröidä pyörä. Mistähän tällaisen paperin saisi? KTM 3Duke ABS -EX: KTM 1Duke -1 Fude Classic -Paikkakunta: Hyvink. Mutta tarinasta ei tullutkaan se vanha tuttu.


Delkevic have been active in the manufacture and supply of motorcycle silencers, exhaust systems, and accessories for over years.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit