keskiviikko 13. joulukuuta 2017

Kadonnut läheinen

Voisi ajatella, että paikantamalla matkapuhelin kadonnut löydettäisiin tehokkaasti tai ainakin hänen jäljilleen päästäisiin nopeasti. Hätäkeskus ei kuitenkaan saa käyttää paikannusta, jos on kyse poliisitutkinnallisesta asiasta, esimerkiksi kun kyseessä on kadonnut henkilö, joka ei ole hädässä tai välittömässä vaarassa. Areena on Suomen suurin netti-tv ja radio. Yle Areenassa on tarjolla radio- ja televisio-ohjelmia, suoria lähetyksiä sekä ohjelmatiedot.


Kuka voidaan määrätä edunvalvojaksi? Edunvalvojaksi voidaan määrätä tehtävään sopiva ja suostuva henkilö, jolla on riittävä taito ja kokemus.

Etsitkö sinä tai läheinen sukulaista? Oletko ehkä adoptoitu tai et vain tunne toista vanhempaasi? Tässä muutamia vinkkejä vähän haastavampaan, mutta sitäkin kiinnostavampaan etsintään! Onko omaisen rooli vain odottaa? Jaksot ja paljon muuta sivuilla kadonnutpodcast.


Sakun tarina sarjassa päättyy. Ennen kuin teet katoamisilmoituksen, varmista, ettei kadonnut henkilö ole mennyt sukulaisten tai ystävien luo, kesämökille tai muuhun vastaavaan paikkaan. Jos henkilö on kadonnut aiemminkin, tarkista paikka, josta hän aiemmin löytyi.

Tarkista myös asuinympäristö ja soita lähialueen sairaaloihin ja terveyskeskuksiin. Kaikki kahdeksan jaksoa nyt kuunneltavanasi! Lisää tietoa podcastista ja kuvia sarjan tekemisestä Info-sivulla.


Kadonnut on noin 1senttiä pitkä ja normaalivartaloinen. Ei ollut läheinen , lähinnä kaverin kaveri. Kuinka käsitellä surua ja toivoa, kun läheinen katoaa? Katosi erään baarireissun jälkeen ja löytyi keväällä jäitten lähdön jälkeen hukkuneena. Luettelossa ovat teoksen Kadonnutta aikaa etsimässä osat, ensin alkuperäisteokset ja sitten niiden suomennokset.


Hänellä on vaaleat lyhyeksi leikatut hiukset ja kasvoissa on aknearpea. Mietin monesti, et jos oma läheinen (etenkin oma lapseni) jos katoisi. Pitäisin kyllä meteliä ja tekisin kaikkeni, että hän löytyisi. Monesti ne ensimmäiset tunnit ja päivät on ratkaisevia.


Monesti saa lukea viikkojen päästä , että henkilö on kadonnut , silloin myös ne jäljet (jos henkirikos taustalla). Perhe on kantanut epätietoisuuden raskasta taakkaa jo lähes vuoden ajan. Ihmiset, joiden läheinen ei ole kadonnut , eivät voi ymmärtää kaikkea tätä ahdistusta. Kadonneen henkilön omaisen elämä on täynnä kaipausta ja kysymyksiä, joihin ei saa välttämättä koskaan vastauksia.


Jos läheinen on joskus kadonnut elämästä tai päättänyt ihmissuhteen äkisti, menettämisen pelko voi ottaa vallan ja aiheuttaa ahdistusta aina, kun kiintyy uuteen ihmiseen.

Kun läheinen kuolee, vainajan omaisuudesta huolehtiminen siirtyy omaisten vastuulle. Haluamme auttaa sinua surusi keskellä ja tehdä kuolinpesän pankki-. On jotenkin niin ahdistava ajatuksin, että joku läheinen noin katoaisi, etten oikein pysty keskittymään sitä katsomaan, mutta koen, että vesi liittyy Nelaan. Vesi voi toki liittyä häneen esim. Samaa mieltä raivostuneen ja jeren isän veljen kanssa, toivon sydämeni pohjasta että jeren murhaajat saavat kokea face to face vankilan todellisessa maailmassa sen mitä itse tekivät viattomalle yhteiskunnan hylkäämällä kultaselle poika ressulle.


Edistämme lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia, seksuaaliterveyttä, moninaisuutta ja ihmisoikeuksia Suomessa ja maailmalla. Kuolleeksi julistaminen tuomioistuimen päätöksellä. Tuomioistuimen päätöksellä henkilö voidaan julistaa kuolleeksi hakemuksesta piankin tämän katoamisen jälkeen, jos hän on kadotessaan ollut välittömän hengenvaaran aiheuttaneessa onnettomuudessa tai muussa katastrofitilanteessa, ja mikäli hänen pelastumistaan ei voida olettaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit