torstai 21. joulukuuta 2017

Muuttoilmoitus yritys

Kun muutat - tilaa sähkö Suomen luotetuimmalta. Tutustu ja tee sähkösopimus! Sähköt edullisesti ja helposti uuteen kotiin. Tee Fortum sähkösopimus kätevästi netissä! Tee sähkösopimus helposti tästä!


Saat 6kk perusmaksut veloituksetta!

Opiskelijan vakiohintainen sopimus. Muutokset ilmoitetaan PRH:n ja Verohallinnon yhteiseen yritys - ja yhteisötietojärjestelmään (YTJ). Ohjeet ilmoittamiseen sekä sähköiset palvelut ja paperilomakkeet löydät valikosta.


Ohjeet on ryhmitelty yritys - ja yhteisömuodoittain. Yhdistykset tekevät sähköisesti perustamisilmoituksen PRH:n yhdistysrekisterin asiointipalvelussa. Tee muuttoilmoitus maistraatille ja Postille helpoimmin ja nopeimmin verkkopalvelussa. Yhdellä ilmoituksella voit tehdä muuton itsellesi ja samalla kertaa muuttaville perheenjäsenillesi.


Sivun meta description.

Osakeyhtiön muutosilmoitus Jos osakeyhtiön toiminnassa tapahtuu muutoksia, tee välittömästi muutosilmoitus, jotta yrityksesi tiedot ovat ajantasalla PRH:n kaupparekisterissä ja Verohallinnon arvonlisäverovelvollisten rekisterissä, ennakkoperintärekisterissä ja työnantajarekisterissä. Tämän lomakkeen avulla voit tehdä muuttoilmoituksen. Täytä lomakkeen kohdat huolellisesti.


Olemme yhteydessä, mikäli tarvitsemme lisätietoja. F) Nimen muutos G) Uusi yritys H) Yrityksen uusi toimipaikka Postinjakelun varmistamiseksi on hyvä ilmoittaa Postille yrityksen nimenmuutos ja uuden yrityksen tai uuden toimipaikan tiedot. Ilmoi-tukset ovat maksuttomia. Muuttoilmoituksen voi helpoiten tehdä sähköisessä asiointipalvelussa.


Voit tehdä tulo- ja lähtöilmoituksen tarvittaessa samalla lomakkeella. Jos haluat veropostisi tilapäisesti toiseen osoitteeseen tai muutat ulkomaille tai ulkomailta, ilmoita uusi osoitteesi Verohallinnolle. Voit hakea tietoa kaikista yrityksistä, joilla on Y-tunnus.


Hakutuloksesta pääset katsomaan yrityksen tietoja klikkaamalla Y-tunnusta. Yleinen määräpäivä on kuukauden 12. Jos verokautesi on kalenterivuosi, ilmoita ja maksa arvonlisävero viimeistään 2. Sähköntoimituksen edellytyksenä on voimassa oleva sähkösopimus. Kun teet tästä sopimuksen yritykseesi, voit samalla ilmoittaa myös muutostasi.


Ajoissa ilmoittamalla varmistat sen, että taloyhtiössä osataan varautua muuttoosi ja kaikki sujuu ongelmitta. Tee ilmoitukset alla olevien linkkien takaa aukeavilla lomakkeilla. Onnittelut uuteen kotiin!

Kaikissa sopimuksissamme on 1 hiilidioksidivapaata sähköä. Kerrostaloon helppo sopimus on Fortum Vakio, jossa on kiinteä kuukausihinnoittelu ilman erillistä perusmaksua. Omakoti- ja rivitaloihin suosittelemme edullista ja vakaahintaista Fortum Vakaa-sopimusta.


Oheisen lomakkeen tiedot välittyvät vain isännöitsijälle. Maistraattiin tehtävä muuttoilmoitus ei välity isännöitsijälle. Mikäli avain on unohtunut tai hävinnyt, huoltomies voi avata huoneistosi oven yleisavaimella Tarvittaessa voimme kirjoittaa talokirjaotteen Vesimaksut laskutetaan oikein Kriisi tai pelastustilanteessa on. Ota yhteyttä valitsemaasi sähkönmyyjään, jonka kanssa teet sähkönmyyntisopimuksen.


Sähkönmyyntisopimus tulee viimeistään kaksi viikkoa ennen muuttoa. Jos muutat Elenian sähköverkon toimialueelle, sähkönmyyjäsi ilmoittaa muutostasi meille, jonka pohjalta lähetämme sinulle verkkopalvelusopimuksen ja varmistamme, että sähköt toimivat muuttopäivästäsi alkaen. Tilaa todistus tai avaimia. Kun tarvitset isännöitsijäntodistusta, talonkirjaotetta tai lisäavaimia, voit tilata ne alla olevien linkkien takaa löytyvillä lomakkeilla.


Voit myös asioida palvelupaikassa. Digi- ja väestötietovirasto palvelee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit