tiistai 5. joulukuuta 2017

Ruotsi sana

Ruotsi sana

Suomi, englanti, ruotsi ja monta muuta kieltä! Katso sanan sana käännös suomi- ruotsi. Ostin eilen uuden suomi–ranska-sanakirjan antikvariaatista. Auta meitä luomaan suurin ruotsi - suomi sanakirja verkossa.


Ruotsi sana

Kirjaudu vain sisään ja lisää uusi käännös. Glosbe on yhteistyöprojekti ja jokainen voi lisätä (ja poistaa) käännöksiä. Se tekee sanakirjastamme ruotsi -suomi realistisen, koska sen ovat luoneet äidinkieltään päivittäin käyttävät ihmiset. Suomessa sekä suomen läntisissä lähisukukielissä, kuten virossa ja vatjassa, ruotsi -sanalla viitataan ruotsalaisiin.


Sen sijaan itäisissä sukukielissä, kuten karjalassa ja lyydissä, sanalla ja sen johdoksilla viitataan yleensä suomalaiseen tai luterilaiseen henkilöön, harvemmin ruotsalaiseen. Ruotsit on vanha kansallisuusnimitys. RedFox sanakirja - nopeasti puuttuva käännös.


Ruotsi sana

Suomalaisista noin viisi prosenttia puhuu ruotsia äidinkielenään. Sanakirja sisältää kieltä mm. Ylen Abitreenit on Suomen tunnetuin lukiolaisten verkkopalvelu, joka sisältää vanhoja ylioppilaskokeita, kielten yo-kuunteluita, harjoitustehtäviä ja vinkkejä opiskeluun. Tärkein tehtävämme on valmentaa lukiolaisia yo-kokeisiin tiedollisesti, taidollisesti ja henkisesti. Suomi– ruotsi -suursanakirjan verkkoversio on laaja, kaksikielinen, vapaasti käytettävissä oleva sanakirja.


Internet-sanakirja. Tuettuja kieliä ovat muun muassa suomi, englanti, ruotsi ja saksa. Kirjoita etsimäsi sana yllä olevaan tekstikenttään ja paina hae-nappia. Sanojen alkuperän tutkijat, etymologit, ovat vuosisatoja etsineet vastausta siihen, miksi kutsumme maatamme Suomeksi.


Myös läheisten naapurimaidemme nimitykset kiinnostavat, sillä ne kertovat lähekkäin eläneiden kansojen yhteisestä menneisyydestä. Kääntäjä on ilmainen sanakirja, joka kääntää kokonaisia lauseita välittömästi. Mukana yli 1kieltä, mm.


Voit kääntää kerralla 3kirjainta tai vähemmän. Opi ruotsin verbitaivutus. Erittäin paska maa. Tuoreimmat ruotsi -uutiset juuri nyt Seiska.


Ruotsi sana

Tilaa Seiska Lue Digilehte ä. Linkkejä eri alojen erikoissanastoihin. Mitä se on toisella kielellä? Adjektiiveilla on kolme muotoa: en- ja ett-sukuisille sekä monikolle omansa.


Normaalitapauksissa ett-muoto saadaan lisäämällä en-muotoon t-kirjain ja monikko saadaa vastaavasti lisäämällä a-kirjain, esimerkiksi fin - fint - fina (hieno). Kirjoita hakemasi sana yllä olevaan tekstikenttään joko suomeksi tai vieraalla kielellä ja paina Käännä painiketta. Kertaa ruotsin kielen keskeiset kielioppirakenteet ja kartuta samalla sanavarastoasi.


Startbana - Teoria. Bud - Bygg upp din svenska. Täällä voit kerrata ja syventää ruotsin kielen perusrakenteita ja -sanastoa.


Joskus joku voi sanoa huolemattomasti: Sapmi on niin ihana, silla ei ole rajoja. Niistä löydät hyödyllisiä fraaseja sekä aakkosellisen hoitoalan pienen sanalistan suomi- ruotsi ja ruotsi -suomi. Yhden pisteen vastauksia ja kokonaan väärin olevia vastauksia voit vielä ensimmäisen tarkistuksen jälkeen korjata kerran.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit