tiistai 19. joulukuuta 2017

Viisumi marokosta suomeen

Jos ensimmäinen viisumi Suomeen olisi avioliittoon liittyvä voi konsulaatti ja muutkin ihmiset miettiä suhteen laatua. Uskon siis kysymyksessä olevan lomaviisumin joka on lyhytkestoinen? Tuolloin riittää kun kutsun liitteeksi laittaa tilitositteen omasta tilistä jossa on rahaa riittävästi kutsutun kustannuksiin viisumin voimassaolo ajalle. Viisumi ja oleskelulupa Suomeen.


Jos haluat oleskella Suomessa yli päivää, tarvitset oleskeluluvan. Jos olet EU-valtion, Islannin, Liechtensteinin, Norjan tai Sveitsin kansalainen, rekisteröi oleskeluoikeutesi Maahanmuuttovirastossa. Menen ensin hänen luokseen marokkoon, jossa meillä olisi tarkoitus laittaa viisumihakemus kuntoon ja tulla sitten yhtä matkaa Suomeen.


Kai se onnistuu sieltä käsin koko homma ettei tarvitse suomesta leimoja tms. Marokosta hankitaan perinteisesti vaatteita ja tekstiilejä, ja sieltä saa edullisesti nahka- ja muita tuotteita, jotka Euroopassa ovat kalliita. Mausteet ovat erityisen hyviä, ja niitä kannattaa hankkia kotiin tuotavaksi kunnon satsi. Monissa paikoissa myös rohdoslääkkeet ja muut luonnolliset lääkkeet ja yrtit ovat hyvin kaupan. Mystisen Marokon historialliset kaupungit ja kapeat kujat johdattavat matkailijan syvälle itämaisen kulttuurin lumoihin.


Taianomaisen tunnelman lisäksi Marokko tarjoaa elämyksiä niin rannalla, meressä, vuorilla kuin aavikollakin. Se sopii matkakohteeksi myös vuorikiipeilijälle, vesiurheilijalle tai kulttuurista nauttivalle kaupunkimatkaajalle. Vuoria ja aavikkoa Marokko sijaitsee. Hei, olen suomen kansalainen ja vaimoni on thaimaalainen ja hänellä on shengen viisumi.


Pitääkö vaimoni tulla anomaan viisumia henkilökohtaisesti vai voiko hän lähettää hakemuksen liitteineen teille postissa? Taidan olla maailmanhistorian laiskin bloggaaja, mutta jotenkin vaan viikot kuluu ohi ihan huomaamatta, ja yhtäkkiä aina havahtuu, että jaa, en ole hetkeen tännekään kirjoitellut mitään…. Mutta, kuten joku on ehkä tuosta uudesta bannerikuvasta päätellyt, niin nyt olisi aika muistella viime tammikuista (siitä on muuten melkeen jo vuosi, hui!) reissua Marokkoon. Passin katoaminen ulkomailla. Jos passisi katoaa, tee siitä heti rikos- tai katoamisilmoitus paikallisella poliisiasemalla.


Useissa maissa on erityisiä turistipoliiseja, jotka ottavat ilmoituksia vastaan. Suurin osa junalla matkustaneesta oli kotoisin Nigeriasta, Senegalista, Marokosta ja Bangladeshista, kirjoittaa uutistoimisto Reuters. Kaliningrad on Venäjään kuuluva hallinnollinen alue, joka sijaitsee irrallaan Venäjästä Puolan ja Liettuan välissä Baltian lounaisosassa.


Jalkapallon MM-kisojen otteluita on pelattu myös Kaliningradissa. Löydä halvat lennot paikkaan Marokko Skyscannerilla. Vertaa halpalento-, budjetti- ja reittilentoyhtiöiden lentoja ja tarjouksia - varaa suoraan, ei lisämaksuja.


Algeriaan tarvitaan viisumi , jonka Olympia hankkii puolestasi. Nämä kaikki tulee toimittaa meille viimeistään kk ennen lähtöä, passi palautetaan vasta lentokentällä lähtöselvityksessä. Suomeen päästetään liikaa ei toivottua ainesta joista kukaan ei tiedä mitä hirmutekoja tehneet kotimaassaan,esiintyvät monella eri nimellä,nostavat varmaan Kelan korvauksijakin eri henkilöllisyyksillä.


Tavalliset ihmiset joutuvat kärsimään,maksamaan veroja enemmän,lisääntynyt rikollisuus, eritoten tyttöihin kohdistunut. Suomeen laittomasti saapuneet henkilöt hakivat turvapaikkaa. Lisäksi Nuijamaan rajanylityspaikalla havaittiin yksi väärennetty Schengen- viisumi Venäjältä Suomeen saapuvassa liikenteessä.


Kaakkois-Suomen rajavartiostossa havaittiin elokuussa kaksi laitonta maastorajan ylitystä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit