torstai 17. toukokuuta 2018

Avainnauha nahka

Anna asiakkaillesi, työntekijöillesi tai kumppaneillesi uniikki nahka - avainnauha logollasi varustettuna. Logo painetaan tyylikkäästi laserilla avainnauhan metallipidikkeeseen. Katso myös muut avainnauhamme.


Olan yli lantiolle menevä poronnahkainen avainnauha 8mm leveä, papukaija lukko. Lautanauhan tekeminen on perinteinen, vanha kudontatapa. Nyt voit yhdistää sen uuteen, muodikkaaseen ideaan.

Valmista itsellesi kiva avainnauha , jossa avaimet kulkevat varmasti mukana! Laadukas suomalainen kasviparkittu nahka yhdistettynä käsin ommeltuihin tikkauksiin takaavat avainnauhan pitkäikäisyyden. Turvalukko aukeaa, kun siihen kohdistuu kova veto tai se jää jumiin. Nahkainen avainnauha. Klarna Checkout kauppiaan tiedot.


Avainnauhan nahka on tummanruskea, aivan lähellä mustaa. Kaunis Dream Aurora-kimmellyksinen avainnauha. Olen tehnyt avainnauhan mustaan hyvälaatuiseen paracordnauhaan (amerikkalaista).


Helmiosassa metal look -akryylihelmiä sekä musta nauhapidike.

Uusi avainnauha harmaista helmistä. Käy katsomassa uuden harmaan avainnauhan kuvat nettikaupasta! Helmet on pujotettu kaksinkertaiseen vaijeriin.


Nauhassa on lasi- ja kristallihelmiä. Erilaisten avainnauhojen avulla yleisön on helppo erottaa henkilökunta ja henkilökunnan sekä yleisön kulunvalvonta on helpompaa. Lisäksi avainnauha on kiva muisto kävijälle. Kodin sisustamiseen erikoistunut sisustusverkkokauppa.


Ihanaa kun tulit Hyvän Tuulen Puotiin! Lämpimästi tervetuloa. Puoti on palveleva sisustusverkkokauppa, josta löydät todella laajan valikoiman kaikkea ihanaa kotiin ja lahjaksi. Lisäsin nahkaisen avainnauhan nettikaupan valikoimaan. Sopii sekä avaimille että kulkukorteille.


Valmistettu käsityönä suomalaisesta ekologisesta kasviparkitusta nahasta. Yksityiskohtana ovat kauniit koristepunokset Kestävä, laadukas ja tyylikäs. Aluksi avainnauha saattaa tuntua jäykältä mutta ahkeralla käytöllä nahka muuttuu ihanan pehmeäksi. Paina viivainta reilusti nahkaa vasten, kun leikkaat, nahka pyrkii luistamaan karkuun, kun sitä leikkaa.


Musta nahkainen avainkaulanauha muovisella turvalukolla. SuomessaHirvi on villieläin, jonka metsästyksen tavoitteena on hirvikannan ylläpitäminen vakaana ja rakenteellisesti tasapainoisena.

Miikon käyttämä nahka saadaan tämän valtion säätelemän hirvikannan harvennuksen sivutuotteena. Jin Sheu on erikoistunut 100-prosenttisesti mittatilaustyönä nahka Avaimenperät ja tarjoaa laajan valikoiman avoimia Jin Sheu asiakkaillemme lisätäkseen omia logojaan. Tarjoamme asiakkaillemme valita aitoa nahkaa ja keinonahkaa (PU-nahkaa). D-efektillä, turvonneella ja muulla, niin.


Paapo on pieni ja pirteä käsityöputiikki verkossa. Varasto sijaitsee Alajärvellä, Etelä-Pohjanmaalla. Ihana, yksilöllinen pajapuoti, jossa leijailee aidon nahan tuoksu! Tuotevalikoima koostuu paikallisten käsityöyrittäjien tuotteista, sekä oman tuotemerkin nahkalaukuista, printti- ja kierrätysfarkkutuotteista.


Tukisukilla lisää poweria jaloillesi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit