maanantai 28. toukokuuta 2018

Kanadaan matkustaminen rikosrekisteri

Niissä on evätty matkustajan pääsy maahan, jos henkilöllä on rikosrekisteri. Siis ihan vaikka tarpeeksi ylinopeussakkoja! Kanadassa on kaikki ruudut riippumatta siitä, olitpa sitten hardcore adrenaliini-junkie, villieläinten harrastaja tai kaupunki, joka etsii huippuluokan kulttuuria.


Kanadaan pääsee vain voimassa olevalla passilla. Liput ja asiakirjat paluu- tai jatkolentoa varten vaaditaan. Muut tarvitsevat sähköisen matkustusluvan (eTA), jota voi ainoa verkossa. Hänellä on oltava paluu- tai jatkolippu.


Jos matkustetaan sähköisellä lipulla, reittitietojen kopiota on pidettävä mukana, jotta se voidaan esittää siirtolaisviranomaiselle. Tämä on vaiheittainen ohje siitä, miten asiakirja luodaan itse. Tarkastellaan epäonnistumisen syitä.


Tutustu tähän ja kaikkiin muihin televisio-ohjelmiin ja elokuviin sivustollamme Telkku. Kanadan rajalla esitetään kanavalla Fox 12. Yhdysvaltojen kautta matkustaminen saattaa olla hyödyllistä matkustajalle, joka pyrkii varaamaan itselleen kätevämmän tai edullisemman lentoreitin lopulliseen kohteeseensa. Viisumivapausohjelman maiden matkustajat voivat käyttää ESTA-lupaa (sähköinen matkustuslupa) kyseiseen läpikulkutarkoitukseen.


ESTA-luvan ansiosta matkustaminen Yhdysvaltoihin on helpottunut huomattavasti Iso-Britannian, Irlannin, Australian, Uuden-Seelannin ja monen muun Euroopan, Aasian ja Etelä-Amerikan maan matkailijoille. Hakemuksista hyväksytään. D Tottahan se on, että meitä on liikaa, mutta ei kyllä omat eettiset arvot salli silti ajatella, että joku vaan pyyhkäisisi nyt elävistä yli puolet pois.


Siis Arttu olisi valmis uhraamaan oman elämänsä jos miljardia muutakin sen tekisi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit