torstai 31. toukokuuta 2018

Hyvä sähköpostiviesti

Mutta miten tästä kirjeestä sitten tuli niin hyvä , että se sai lähes jakamattoman huomion sähköpostitulvan keskellä? Mieti aina kenelle kirjoitat. Hyvä sähköpostiviesti.


Millainen on hyvä sähköpostiviesti ? MILLAINEN ON HYVÄ SÄHKÖPOSTIVIESTI ? Usein tällaisessa viestinnässä on paljon parannettavaa.

Siksi päätin kirjoitella hieman siitä. Jokaisessa sähköpostiviestissä noudattaisin samaa kuin tiedotteissakin eli uutiskolmiota. Tärkein asia alkuun ja sitten lisätiedot loppuun.


Yksinkertaisin tapa välttää näitä virheitä on aloittaa uusi sähköpostiviesti sen sijaan, että käyttäisit sinulle lähetettyä viestiä pohjana. Pidä kuvat ja grafiikka kohtuullisen kokoisena. Kuvat ja grafiikka voivat olla hyödyllisiä sähköpostissa. Kiinnitä kuitenkin huomiota niiden kokoon.


Salakuuntelun mahdollisuus on kuitenkin hyvä pitää mielessä, jos haluaa suojautua vakoilulta.

Joskus sähköpostiviesti voi hävitä, joko väärin säädetyn palvelimen asetusten tai liian tiukan roskapostisuodattimen takia. Tämä on kuitenkin epätavallista, ellei viesti ole huolimattomasti laadittu, niin että se muistuttaa roskaposteja. Lähihoitajan koulutus,josta voinet hakea ammattikorkeakoulutukseen sosionomin linjalle. Sähköpostiviesti on tekstitiedosto, ei HTML:ää.


Sosiaalialan perustutkintoon on soveltuvuuskoe josta valitaan alalle sopivat opiskelijat. Koulutus on kolmivuotinen jonka jälkeen voi hakea ammattikorkeakoulutkseen. Kielitoimiston ohjepankki. Nykyisin useimmat työpaikkailmiotukset saavat lukuisia hakemuksia, jopa kymmeniä, satoja tai parhaimmillaan tuhansia. Tämä on työnantajan kannalta samalla hyvä ja huono asia, sillä vaihtoehtoja on paljon, mutta niin on myös läpikäytävää.


Sinun kannaltasi se on enemmän huono asia, sillä kilpailu on todella kovaa. Hyvin ja siististi lainattu sähköpostiviesti. Kun käyttäjä saa ensimmäisen sähköpostinsa ja kun tulee ensimmäinen mahdollisuus lähettää sähköpostia, tulee helposti ajatelleeksi, että olisi kiva vaihtaa fonttia otsikoissa ja liittää tekstin sekaan kuvia. Huono sähköpostiviesti. Jos et lainaa mitään niin vastaanottaja saattaa olla aivan pihalla siitä mistä kirjoitat.


Jos itse satut muistamaan jokaisen saamasi ja lähettämäsi viestin sisällön niin se ei tarkoita että kaikki muut tähän pystyisivät. Nyt meillä on aloituskin hanskassa. Uutistoimittajat ja tiedotusalan ammattilaiset tietävät vanhan säännön, että tärkein kärkeen.


Kun vastaanottaja saa tärkeimmän informaation heti alussa, hän voi päättää, lukeeko viestiä pidemmälle.

Pyri erottautumaan eduksesi. Alta löydät vinkkejä työhakemuksen ja CV:n tekemiseen. Internet eli netti on monin tavoin omalaatuinen media. Sen kautta voit tavoittaa satoja miljoonia ihmisiä eri puolilta maailmaa. Verkko on täynnä hyödyllisiä tiedostoja, ohjelmia, kuvia, ääntä ja multimediaa.


Vastaanottokuittaus kertoo, sähköpostiviesti on toimitettu vastaanottajan postilaatikkoon, mutta ei onko vastaanottaja nähdä sen tai lukea levyä. Lukukuittauksen ilmoittaa, että viesti on avattu. Kummassakin tapauksessa saat ilmoituksen, kun viesti on toimitettu tai luettu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit