maanantai 7. toukokuuta 2018

Tarjouskauppa huutokauppa

Suomen kiinnostavin kauppapaikka. Jopa tuhansia kohteita! Täynnä mielenkiintoisia ja ainutlaatuisia kohteita. Kotimainen Huutokaupat. Tarjouskauppa, huutokauppa ja ”hullut päivät”?


Välillä asiakkaat kysyvät, miksi valikoimassani ei ole tarjouskauppa -mallia. Koitan tässä taustoittaa päätöstäni olla ottamatta tarjouskauppaa valikoimaani. Ihan perusmuotoinen huutokauppa. Siinä syntyy kauppa hinnalla, johon sekä myyjä että ostaja ovat tyytyväisiä. Ostajan vaan on älyttävä olla tarjoamatta enempää kuin kohteesta haluaa maksaa.


Jos kaksi ostajaa haluavat ostaa kohteen mihin hintaan hyvänsä, niin sittenpä maksavat, ja myyjä hymyilee. Kaupankäynti on kaikille osapuolille avointa. Ostajana sinun ei tarvitse pohtia, tekikö joku toinen asunnosta suuremman tarjouksen, sillä tehdyt tarjoukset ovat julkisesti kaikkien nähtävillä. Korkein tarjottu hinta ei ole aina välttämättä muilta ehdoiltaan myyjälle paras vaihtoehto ja myyjällä on myös oikeus aina päättää olla myymättä kohdetta lainkaan.


Sekä ostajaehdokkaat että myyjä pysyvät tilanteen tasalla koko ajan: unelmien koti ei pääse livahtamaan ostajalta vahingossa käsistä, eikä myyjän tarvitse arvailla, olisiko kohteesta voinut saada. Tarjottu hinta hyväksytään tai ei. Voit tarjota pyydettyä alempaa tai ylittävää hintaa. Myyjä päättää myykö vai ei.


Kyseessä ei ole huutokauppa , missä alinta hintaa on korotettava. Kun korottavaa tarjousta ei tule tiettyyn aikaan mennessä, korkein tarjous on myyjän hyväksyttävä. Honk on täysin uudenlainen käytettyjen autojen tarjouskauppa. Honkista löydät parhaan auton aina sopivaan hintaan, sillä Honkissa auton hinnan päätät sinä!


Huutokaupassa tiedät, että kun huudat korkeimman hinnan niin sinä saat sen. Lisäksi huutokaupassa sinä huudat muita vastaan. Eli voitto oli lähteä pankin rengiksi. Kiinteistönvälitys Houses4U tarjouskauppa asunnon myynnissä vai perinteinen asunnon myynti sinä päätät tyylin. Paras hinta asunostasi Helsinki Espoo Vantaa.


Lainsäädäntö sanoo, että asunnon myyntihinnan pitää olla selvästi esillä. Se on aiheuttanut tulkintaongelman, sillä tarjouskaupassa hinta muuttuu koko ajan. Onko teillä kokemusta tästä - onko tarjouskauppa huijaus.


Yhtä paljon tai vähän huijaus kuin perinteinen tarjouskauppa. Periaatteessa kaikki kaupat perustuvat ostajien tekemiin tarjouksiin, joista myyjä valitsee mieleisensä tai jättää hyväksymättä kaikki. Sillä ei ole merkitystä ovatko tarjoukset yli vaiko alle pyyntihinnan. Kriitikot ovat moittineet käytäntöä kuluttajaa harhauttavaksi.


Nyt kuluttajavirasto on tehnyt asiasta ratkaisunsa. Tarjoukset annetaan REMAX Kotkan konttorille kirjallisesti (ohjeen saat välittäjältä) ja välitysliike toimittaa kaikki tarjoukset Pyhtään kunnalle. Kunnanhallituksen kokous käsittelee tarjoukset. Syötä sähköpostisi alla olevaan lomakkeeseen, niin lähetämme sinulle linkin, jonka avulla voit uusia salasanasi.


Tutustu valikoimaan, katso kuvat asunnoista ja löydä itsellesi uusi koti jo tänään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit