torstai 3. toukokuuta 2018

Maahantuonti usasta

Haluamme kehittää verkkopalveluamme yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Enää ei ostosten teko USA:sta ole kiinni lähetyskuluista! Lähetti- ja kuriiripalvelut.


Voit ostaa auton osia, renkaita, vanteita, työkaluja, vaatteita, harrastusvälineitä, ym. Autoagent on erikoistunut autojen maahantuontiin USA:sta, Saksasta ja Ruotsista. Toimitamme varaosia, huollamme, korjaamme ja katsastutamme (vuosi-, maahantuonti - ja museokatsastukset) Usa-ajoneuvoja - oli vuosimalli mikä hyvänsä.


Car-Koivisto Ky toimittaa varaosia ja erilaisia tarvikkeita ajoneuvoihin. Etsimme ja toimitamme erikoisemmatkin kappaleet. Tuotaessa käytetty auto maahan siitä on maksettava autoveroa.


Veroprosentti on porrastettu ajoneuvon hiilidioksidipäästön perusteella. Tavaran maahantuonnissa on silloin käytettävä elinkeinonharjoittajan henkilötunnusta eikä Y-tunnusta. Tämä on Tullille merkki siitä, että tavara tulee henkilökohtaiseen käyttöön. Jari Mäki Oy on Etelä-Pohjanmaalla, Koskenkorvalla sijaitseva amerikkalaisuuteen ja amerikkalaisiin tuotteisiin erikoistunut yritys. Päätoimiala on USA-autojen varusteiden ja varaosien maahantuonti ja myynti, sekä huoltokorjaamo toiminta.


Maahantuonti saattaa kuulostaa prosessina vaikealta, mutta loppupeleissä kyse on melko helposta toiminnasta, varsinkin jos kyse on pienimuotoisesta bisneksestä. Mielestäni liiketoiminta kannattaakin aloittaa mahdollisimman pienellä riskillä, jos asiasta ei ole aikaisempaa kokemusta. Selvitä tullimaksu ja arvonlisävero ennen kuin tilaat netistä. Tulliselvitys eli tullaus tarvitaan yleensä, jos tilauksesi toimitetaan EU:n ulkopuolelta.


Tullilaskuri opastaa, mitä sinun pitää tehdä, kun tullaat tilaamasi tavarat. Autoveron määrä riippuu auton yleisestä vähittäismyyntiarvosta Suomen markkinoilla sekä päästölukemasta (CO2). Ylivoimaisesti suurin osa kauttamme Yhdysvalloista maahantuotavasta tavarasta on autoja ja niiden osia.


Olemme vuosien kuluessa tullanneet Suomeen satoja jenkkiautoja, ja yleensä olemme itse myös paikalla valvomassa konttien purkausta, joten voit olla turvallisin mielin siitä, että ajoneuvosi vastaanotto uudessa kotimaassaan on asianmukainen. Koirien, kissojen ja frettien siirrot ja tuonnit EU:n ulkopuolisista maista. Eläinten laiton maahantuonti. Näin toteutat unelmasi!


Mieti millaisen auton haluat: minkä merkkisen, minkä värisen, millaiset varusteet, tekniikka jne. Jos haluat kysyä meiltä, löytyisikö tietyn merkkistä, tietyn väristä ja tietyillä varusteilla olevaa autoa, niin vastaus on: LÖYTYY. Tuontia ja vientiä koskevat vaatimukset jakaantuvat pääosin kahden tekijän mukaan. EU-jäsenmaa vai EU:n ulkopuolinen maa?


Sisämarkkinakauppa on toisen EU-maan, Norjan tai Sveitsin välillä tapahtuvaa tuontia tai vientiä. Toiminta-ajatuksemme ameriCar Oy Automyynti - Unelmilla ei välttämättä ole siivet. AmeriCar Oy on amerikkalaisten Chevrolet kevytkuorma-autojen maahantuoja. Autoverolaskuri on nopea ja helppokäyttöinen ratkaisu arvioida autovero tuontiautoille ja moottoripyörille.


Valitse ensi rekisteröintivuosi jonka jälkeen haet Tullin Mahti-hintajärjestelmästä yleisen myyntihinnan kyseiselle autolle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit