tiistai 15. toukokuuta 2018

Poliisi tiedottaa jyväskylä

Maahanmuuttovirastolle. Sisä-Suomen poliisi antaa tarkemmat tiedot tarvittavista turvallisuusvaatimuksista tapauskohtaisesti. Onnettomuus sattui poliisin mukaan ajoradalla, jossa nainen oli vaunujen kanssa. Poliisi tiedottaa lisää keskiviikkona. Erämiehenkadun varressa kulkee myös kevyen liikenteen väylä.


Jyväskylän poliisi tiedottaa 3. Hälytykset päivittyvät 30s viiveelle pelastustoimen järjestelmästä. Sovittelutoimisto neuvoo sovitteluun liittyvissä asioissa. Varaa ajat kerralla koko perheelle. Jos koko perhe on tulossa jättämään yhdessä saman lupatyypin hakemukset, voit liittää kaikkien henkilötiedot samaan varaukseen, jolloin järjestelmä pyrkii löytämään teille peräkkäiset ajat samalta palvelutiskiltä. Niukkasanainen poliisi tiedotti, että vaunuja työntänyt nainen kuoli tapahtumapaikalla.


Omaisten ja poliisin kehotus on, että yleisö seuraa hautajaissaattoa katujen laidoilta eikä aja ainoastaan läheisille tarkoitetun hautajaissaattueen perässä. Ajankohtaiset hälytyskeskuksen hälytykset ja tilanteet reaaliajassa ympäri Suomea. Liikkuu mahdollisesti kuvassa näkyvällä sähkönsinisellä hybridipyörällä. Epäilty on kiistänyt teon. Lehtosen liikkeistä syyskuun 14.


Ilmoitusten perusteella kyse on emästä ja kahdesta pennusta. SRVA-toimijat voivat ryhtyä karkotustoimenpiteisiin heti, kun karhuista saadaan havainto asutuksen lähellä Partaharju-Nikulanmäki-Kukkaromäki alueella. Paikalla olleet mielenosoittajat pyrkivät estämään ulkomaalaisten. Kauppakatu Halosen liikkeen vartija oli ottanut kiinni Converse-kenkiä näpistelleen miehen.


Lapset oli toimitettu sosiaaliviranomaisten huostaan. Kerrostalon toisen kerroksen yksiö tuhoutui täysin rajussa tulipalossa Haahkatiellä Lauttasaaressa. Huoneistosta pelastettiin yksi ihminen, ja hänet kuljetettiin ambulanssilla Jorvin sairaalaan.


Pelastuslaitos sammutti palon ja poliisi tutkii syttymissyytä. Miksi ihmeessä poliisi ei kerro seuraavassa lauseessa, että sekä liikenneympyrään tuleva että ympyrästä poistuva auto väistää aina pyörätiellä ajavaa pyöräilijää? Mitä poliisi tarkoittaa sanomalla ”uusimmat”? Autoilijoiden tietämättömyys liikenneympyrän väistämissäännöistä on ollut tiedossa jo vuosien ajan.


Mikkelin yliopistossa alaikäisiin kohdistunut seksuaalirikosepäily. Itä-Suomen poliisi tiedottaa niukkasanaisesti seksuaalirikosepäilyksestä, jossa yliopiston henkilökuntaan kuuluvaa miestä epäillään alaikäisiin kohdistuneesta hyväksikäytöstä. Katoamistapauksen tutkinnanjohtaja Annukka Liukkonen kertoo Ilta-Sanomille, että nainen löydettiin kuolleena tämän vuorokauden puolella. Tulevia puuttumisrajoja ei siis toistaiseksi ole päätetty, mutta poliisi tulee seuraamaan nykyisen ohjeistuksen perusteluja suhteessa uuden lain vaatimuksiin, poliisihallituksesta kerrotaan. Mobile, muu asiantuntija).


Heidän osuuttaan tapahtumiin selvitetään. Tapahtumain kulku on vielä osittain epäselvä, joten poliisi jatkaa tapauksen tutkintaa. Seuraavan kerran poliisi tiedottaa tapauksesta torstaina iltapäivällä.


Keskisuomalainen: Puukotettu odotti rauhallisesti ja pystyi kävelemään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit