keskiviikko 2. toukokuuta 2018

Yhteishaku 2019 amk

Yhteishaku 2019 amk

Korkeakoulujen yhteishaku. Yhteishaku järjestetään kolme kertaa vuodessa, kaksi kertaa keväällä sekä kerran syksyllä. Valtaosaan koulutuksista voit hakea vain kevään yhteishauissa. Syksyn yhteishaku järjestetään 4. Kuopio: Insinööri ( AMK ), sähkötekniikka, monimuotototeutus.


Kevään toinen yhteishaku. Näihin koulutuksiin haet Opintopolussa yhdellä hakulomakkeella korkeintaan kuuteen eri koulutukseen. Metropolian AMK -tutkintoon johtavien koulutusten hakukohteet (pois lukien kulttuurialan hakukohteet, tieto- ja viestintätekniikan ja tuotantotalouden monimuotototeutukset) käyttävät AMK -valintakoetta, joka on ammattikorkeakoulujen yhteinen digitaalinen valintakoe.


Jos olet ollut läsnäolevana opiskelijana kolme lukukautta, sinulla tulisi olla suorituksia vähintään 6op, neljä lukukautta op, jne. Kaikki hakuaikana vaadittavat liitteet tulee toimittaa sähköisesti yhteishakulomakkeen liitetiedostoina 25. AMK -valintakokeen perusteella valituksi tulleille tulee ilmoitus valinnasta sähköpostiin ja tieto näkyy myös Oma Opintopolku -palvelussa 8. Saatat tulla vielä varasijalta valituksi 31. Alla on lista Savonian AMK - ja YAMK-koulutuksista, joihin voit silloin hakea. Haluaisitko opiskella englannin kielellä ja suunnata kansainväliselle uralle?


Yhteishaku 2019 amk

Englanninkielisiin Bachelor-koulutuksiin haetaan kevään ensimmäisessä yhteishaussa 8. Vaikka jollain pistemäärä olisi päässyt edellisenä vuonna sisään, se ei tarkoita, että samalla pistemäärällä pääsisi varmasti seuraavana vuonna sisään ja päinvastoin. Tästä osiosta saat tietoa Diakiin hakemisesta. Esittelyssä ovat myös koulutukset. Tutustu sosiaali-, terveys-, kirkon ja tulkkauksen alan koulutuksiimme! Tradenomi ( AMK ), liiketalous, Terwa.


Meiltä yhteishaussa mukana kolmetoista amk -tutkintoon ja neljä master-tutkintoon johtavaa koulutusta. Suurin osa hakukohteista käyttää AMK -valintakoetta, joka on ammattikorkeakoulujen yhteinen digitaalinen valintakoe. AMK -valintakokeeseen ilmoittaudut valitsemalla hakuaikana hakulomakkeella itsellesi sopivan ajan ja paikan tarjolla olevista vaihtoehdoista. Tarjolla olevat vaihtoehdot täyttyvät ilmoittautumisjärjestyksessä.


Mikäli haluat ilmoittautua polkuopintoihin tai opiskella avoimen amk :n opintojaksoilla, löydät lisätietoa täältä. Valintaperusteet-kohdassa tulee mainita AMK -valintakoe valintatapana, mutta ei määritellä tarkemmin tekstisisältöä tai muotoa. Opintopolusta löydät alkavien koulutusten hakukohteet ja valintaperusteet.


Tervetuloa Opintopolku. Muistathan, että demossa lähettämäsi lomake ei ole oikea hakulomake. Jos valmistut hakusyksynä, toimita IB lukion ennakoivat arvosanasi (predicted grades) 25. Hakusyksynä IB-, EB- ja RP-tutkintoon valmistuvat lähettävät lopullisen tutkintotodistuksen kopion 30.


Yhteishaku 2019 amk

Uuden AMK -valintakokeen toteutus onnistui erinomaisesti Ammattikorkeakoulujen uusi yhteinen AMK -valintakoe järjestettiin ensimmäisen kerran 29. Amk -koulutuksen hakijoiden taustat -raporteilla voi tarkastella amk -koulutukseen hakeneiden aikaisempia hakuja, opiskeluja ja Suomessa suoritettuja tutkintoja. Raporteille on tehty tietosuojaus henkilöiden tunnistettavuuden välttämiseksi. Avoimessa AMK :ssa suoritetut opinnot.


Lisätietoja suojauksesta löytyy raporttien selite-välilehdeltä. Yliopistoissa tai ulkomaisissa korkeakouluissa suoritettujen opintojen perusteella ei voi hakea erillishaussa tutkinto-opiskelijaksi. Opintojen soveltuvuus tutkintoon arvioidaan. Tutustu uuden opiskelijan ohjeisiin ja muista ottaa opiskelupaikka vastaan 9. Haluatko suorittaa ammattikorkeakoulu- tai ylemmän AMK -tutkinnon, avoimen ammattikorkeakoulun opintoja, ammatillisen opettajan pedagogisen pätevyyden tai hankkia täydennyskoulutusta? Olipa suunnitelmasi mikä tahansa, Oulun ammattikorkeakoulusta löydät itsellesi sopivan koulutuksen.


Yhteishaku 2019 amk

Meillä voit opiskella myös verkossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit