perjantai 4. toukokuuta 2018

Turisti viisumi

Visumservice on maailmanlaajuinen markkinajohtaja matkailuun tarkoitettujen viisumipalveluiden tarjoajana. Miljoonat kansainväliset matkaajat ovat varmistaneet liike- tai lomamatkaan tarkoitetun viisuminsa saannin Visumservice -yrityksen kautta. Kertaviisumi, turisti. Vierailu Suomeen ( Viisumi ) Jos haluat vierailla Suomessa esimerkiksi turistina, sukulaisten tai ystävien luona tai liike- tai kongressimatkalla, tarvitset yleensä viisumin. Viisumi on maahantulolupa lyhytaikaista ja tilapäistä, enintään päivää kestävää oleskelua varten.


Muuta oleskelua varten sinun on haettava oleskelulupaa.

TR: Viisumi yhdellä maahantulolla on voimassa päivää. Hakija on oikeutettu oleskelemaan Thaimaassa päivää maahan saapumisesta sekä on mahdollista anoa päivää lisäaikaa Immigration-viranomaiselta. Viisumi ei sisälly matkojen hintaan, se maksetaan hakemuksen yhteydessä verkkopankkiin. Viisumi on henkilökohtainen ja määräaikainen Venäjän konsulaatin tai suurlähetystön myöntämä asiakirja, joka antaa luvan rajanylitykseen ja lyhytkestoiseen oleskeluun maassa. Suomen kansalainen tarvitsee viisumin matkustaessaan maitse tai lentäen Venäjälle.


Viisumityyppi perustuu matkan tarkoitukseen (esim. vapaa-ajan matka tai liikematka) ja vierailun kestoon. Passi riittää Thaimaahan, viisumi normituristille tarpeeton Suomalaiset voivat matkustaa Thaimaahan turisteina ilman viisumia.


Rajalla – yleensä Suvarnabhumi-lentoasemalla , johon Bangkokin-lennot laskeutuvat – passiin lyödään saapumisleima. Kiinan konsulaatti myöntää myös pikaviisumeita.

Jos et ole varma, sopiiko Australian Long Stay Viisumi tarpeisiisi, löydät lisätietoja Visitor viisumeille (alaluokka 600) omistetulta sivulta. Suurilla risteilyaluksilla matkustavilla turisteilla on oikeus oleskella Venäjällä enintään tuntia ilman viisumia. He voivat poistua alukselta ja palata alukselle vain osana järjestettyä turistiryhmää. Viisumi vaaditaan turisteilta, jotka haluavat poistua alukselta yksin tai osana alle matkailijan ryhmää.


Olet täällä: Viisumityypit. Jos henkilö matkustaa turistina maahan lomalle, viihdytysten perässä, ystävien tai sukulaisten tapaamisen vuoksi, lääketieteellisten syiden vuoksi, perhesyiden vuoksi tai muiden samanlaisten syiden vuoksi, viisumityypiksi voi sopia turistiviisumi. Kokosin Kenian matkani pohjalta vinkkejä sinne matkustavalle.


Listalta löytyy vinkit viisumiin ja rokotuksiin sekä kokemuksiani paikallisesta kulttuurista ja muita käytännön vinkkejä, mitä kannattaa huomioida ja pakata mukaan. Matka Keniaan oli ehdottomasti koko elämäni hienoin, yhtä upeaa paratiisia en ole koskaan nähnyt! Viisumin tarve ja Suomen hyväksymät matkustusasiakirjat. Schengen-valtiot ovat yhteisesti päättäneet ulkovaltojen kansalaisten liikkumisesta alueellaan ja minkä valtioiden kansalaisilta vaaditaan viisumi. EVisitor- viisumi maksaa sinulle vain euroa, kun taas Long Stay Visitor - viisumi maksaa sinulle yhteensä 2euroa – ja jos olet Australiassa hakiessasi, lisämaksu on 1euroa per henkilö.


Turistiviisumi on voimassa enintään päivää, ja se voidaan myöntää kerta- tai kaksikertaviisumina. Kaksikertaviisumia myönnetään ainoastaan, jos kyseessä on matka Venäjän naapurimaahan Venäjän-matkan kohdalla tai matkustava turisti tekee paluumatkan Venäjän kautta (esim. Kaliningradiin matkustaen).


Tämä on yleisin viisumi ja kuten sen nimikin viittaa, se myönnetään turismitarkoituksessa. Ne myönnetään maksimissaan päiväksi. Tämä on työtarkoituksessa tehtyjä Venäjän matkoja varten, joilla on kaupallinen tarkoitus tai matka tehdään business-tarkoituksessa.


Tärkeää huomioitavaa Kuubaan matkustavilleLue alla oleva lista huolellisesti, jotta vältyt ongelmilta ja turhalta vaivalta.

Turistikortti kannattaa hankkia hyvissä ajoin ennen matkaa. Käytännössä kuitenkin riittää, että turistikortti on hankittuna ennen matkan alkua. Vietnamilla on nykyään suurlähetystö myös Suomessa Helsingissä.


X1- viisumi on tarkoitettu yli 1päivää kestävään opiskeluun, X2- viisumi alle 1päivää kestävään opiskeluun (esim. puolen vuoden vaihto-opiskelu). Opiskelijaviisumia varten tarvitaan liitteeksi alkuperäinen ja kopio Kiinan opetusministeriön myöntämästä JW2tai JW202-kaavasta (”Visa Application for Study in China”) ja Admission Notice-kaavasta. Jos sinulla on kaksikertaa-, moninkertainen viisumihakemus, sinun ei tarvitse maksaa ylimääräistä viisumi hakemuksestasi, jonka teemme sinulle. Käsin täytettyjä viisumihakemuksia ei hyväksytä konsulaattiin. Hinta USD on maksettava käteisenä.


Viisumivaatimukset ja -rajoitukset vaihtelevat suuresti jos viisumia haetaan maahan saavuttaessa. Paikallisella maahanmuuttoviranomaisilla on myös oikeus evätä maahantulo kenelle tahansa mistä tahansa syystä. Suosittelemme, että viisumi hankitaan ennen matkalle lähtöä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit