perjantai 18. toukokuuta 2018

Taloyhtiön y tunnus

Taloyhtiön y tunnus

Tee ostokset Y -tunnuksella ja saat ne suoraan yrityksen nimiin. Tervetuloa tekemään helppoja hankintoja yrityksellesi. Maksuton verkkokurssi yrittäjille. Tutustu ja rekisteröidy! Voit hakea tietoa kaikista yrityksistä, joilla on Y - tunnus.


Hakutuloksesta pääset katsomaan yrityksen tietoja klikkaamalla Y -tunnusta. Tarkista ja päivitä taloyhtiösi vanhentuneet tiedot. Etsi taloyhtiösi Y - tunnus antamalla nimihakukenttään vähinttän merkkiä taloyhtiön nimen eniten merkitsevästä osasta: Esimerkiksi Asunto Oy testaajanpuisto hae nimellä testaa Valitse sitten taloyhtiösi ja klikkaa tarkista.


Sivun meta description. Asunto-osakeyhtiön muutosilmoitus Jos asunto-osakeyhtiön toiminnassa tapahtuu muutoksia, tee välittömästi muutosilmoitus, jotta yhtiösi tiedot ovat ajan tasalla PRH:n kaupparekisterissä ja Verohallinnon arvonlisäverovelvollisten rekisterissä, ennakkoperintärekisterissä ja työnantajarekisterissä. Y – tunnukset, urakoitsijan tunnukseksi ei. Näkemäsi sisältö riippuu siitä, oletko taloyhtiön asukas, osakas vai.


Taloyhtiön y tunnus

Mikäli olet unohtanut myös käyttäjätunnuksesi tai yleistunnuksen salasanan, klikkaa tästä. Ilmoitetaan urakoitsijan nimi, osoite ja y – tunnus. Kuka esimerkiksi vastaa asunnon vesihanoista tai suihkukaapista? Kuuluuko ulko-oven tiivistäminen taloyhtiön vai osakkaan vastuulle? Realia Isännöinnin taloyhtiön vastuunjakotaulukko kertoo, mitkä taloyhtiön kiinteistön ja huoneistojen osat ovat taloyhtiön ja mitkä osakkaan vastuulla.


Rekisterinpitäjällä tarkoitetaan henkilöä, yhtiötä tai säätiötä, jonka käyttöä varten rekisteri perustetaan ja jolla on oikeus määrätä henkilörekisterin käytöstä. Jos olet taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja, voit tehdä tilauksen myös itse. Jos olet yksityishenkilö ja maksat tilauksen itse, valitse tilauslomakkeelta vaihtoehto “tilaan itselleni”.


Taloyhtiön y tunnus

Taloyhtiön sähköiset palvelut Voit ottaa käyttöösi sähköiset palvelut helpottamaan taloyhtiön talouden suunnittelua, seurantaa, raportointia sekä tilinpäätöstä. Saldotodistukset sekä vastuu- ja vakuuserittelyt saat vaivattomasti ja nopeasti verkkopankista tai noutamalla aineiston eräsiirrosta. Edunsaajien (omistajien) tiedot kaupparekisteriin 1. Home NY-yrityksen vaiheet Verotus , Y - tunnus , kotitalousvähennys, palkka. Osa verkkosivujen sisällöstä on käytettävissä vain sisäänkirjautuneille käyttäjille. Siis kun vaan hankkii toiminiemn ja saa Y - tunnuksen , niin voi porskutella verotonta.


Selvitä, onko edullisempaa laskuttaa Y - tunnuksella kuin ilman. Tällä lomakkeella voit ilmoittaa taloyhtiöiden tiedot perusmaksulaskutusta varten. Voit ilmoittaa useamman taloyhtiön tiedot samalla lomakkeella. Isännöinti Levasma Oy on nykyaikainen ja ammattitaitoinen isännöintitoimisto Turussa. Olemme tarjonneet yli vuotta tasokasta isännöintiä taloyhtiölle.


Hyvin hoidettu ja suunnitelmallinen isännöinti pitää asumiskustannukset hallinnassa ja kotien arvon kehittyy tavoitteiden mukaisesti. Käytössämme on alan parhaat tekniset ohjelmistot ja tarjoamme laadukkaat verkkopalvelut. Vastaanotamme Lakea-konserniin sekä isännöimiimme taloyhtiöihin ostolaskuja ainoastaan sähköisessä muodossa. Lakea-konsernin yhtiöiden sekä isännöimiemme taloyhtiöiden ostojen maksuehto on vähintään vrk laskun meille saapumisesta. Tällä varmistamme taloyhtiön edun mukaisen toiminnan kaikissa tilanteissa, olipa kyse sitten pienestä vesivahinkokorjauksesta,.


Isännöimiemme Asunto- ja Kiinteistöosakeyhtiöiden ajantasaiset verkkolaskutusosoitteet löytyvät Tieken sivuilta asiakasyrityksen nimellä tai y -tunnuksella (välittäjä Nordea).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit