keskiviikko 2. toukokuuta 2018

Väitöskirjan referaatti

Valitsin tämän väitöskirjan nimen perusteella ja se osoittautui juuri minulle tarkoitetuksi. Tajusin, että pystyn käymään läpi Afrikassa tekemääni opetus- ja koulutus- sekä kehitysyhteistyötä. Luettuani kirjaa, koin todella sekavia tunteita ja ajatuksia, suorastaan vyörynä. Opinnäytetyötä kirjoittaessani olen joutunut useamman kerran pohtimaan, kuinka muuttaa referoimani tekstin sanoja, jotta tekstin merkitys pysyisi samana, mutta en kuitenkaan syyllistyisi plagiointiin.


Kokemus johtamisen oikeudenmukaisuudesta ja sen muuttaminen kuntaorganisaatiossa. Referaatti kirjasta Anne Linna: ”Se on niin väärin! Hyvä referaatti osoittaa, että sen tekijä ymmärtää, mistä referoidussa julkaisussa on kyse, ja osaa tiivistää sanomansa helposti luettavaan muotoon. Väitöskirjan lukijan kommentti: tämä referaatti on tempaistu tekstiin mukaan, mutt ei ole pohdittu lainkaan sitä, miten kritiikin sietäminen käytännössä onnistuu: myötäileekö työssäoppija työssäohjaajaa, vaikeneeko hän ja protestoiko hän negatiivista palautetta itsekseen ja miten negatiivisesta palautteesta oppiminen näkyy. Väitöskirjan tulee osoittaa tekijän (1) kykyä soveltaa oman tutkimusalueen piirissä itsenäisesti ja kriittisesti tieteellisen tutkimuksen menetelmiä ja (2) syvällistä perehtyneisyyttä omaan tutkimusalaan, siihen liittyviin tieteenaloihin ja yleiseen tieteenteoriaan sekä (3) kykyä itsenäisesti luoda uutta tietoa.


Suomenkielisen sivuston. Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa teemme työtä paremman liiketoiminnan ja yhteiskunnan puolesta. Kielijelppi on Helsingin yliopiston kielikeskuksen ylläpitämä.


Uuden Better Business – Better Society -seminaarisarjamme tavoitteena on tarjota Kauppakorkeakoulun kumppaneille, tukijoille ja alumneille mahdollisuus kuulla ja keskustella ajankohtaisista, yhteiskunnallemme tärkeistä aiheista. Itse väitöskirjan työstämisen venyminen on to­ dellinen ongelma. Objektiivinen referaatti (tässä pelkkä referaatti ) laaditaan referoitavan tekstin ehdoilla ja sen sanomaa mahdollisimman tarkasti kunnioittaen. Sen esittäminen lukuina on kui­ tenkin jo vaikeampaa kuin väittelijöiden iän me­ kaaninen laskeminen.


On vaikeampaa laskea, kuin­ ka kauan tietyn väitöskirjan laatimiseen käytettiin aikaa kuin sanoa, että väittelijä on -vuotias. Yhteiskuntatieteiden ja filosofian laitokselta väitellyt Minna Ruusuvirta ehdolla kulttuuripolitiikan ja -hallinnon alan ansioituneimman väitöskirjan palkinnon saajaksi 23. TJS Opintokeskus puh.


Ratamestarinkatu etunimi. Väitöskirjan , lisensiaatintutkimuksen ja syventävien opintojen opinnäytteen arviointiin tyytymätön opiskelija voi tehdä muutoksenhakulautakunnalle oikaisupyynnön neljäntoista (14) päivän kuluessa suorituksen arvioinnin tiedoksisaannista. Muutoksenhakulautakunnan antamasta päätöksestä ei saa hakea muutosta valittamalla.


Huviksi ja hyödyksi ajattelin referoida ja hieman kommentoidakin kyseisen väitöskirjan ajatuksia. Tämä referaatti etenee kirjan lukujen mukaisessa järjestyksessä ja kommentit perustuvat vapaaseen tajunnanvirtaan, sillä kirjoitan tätä tekstiä suoraan blogiin ilman muokkausta wordissa. Ohjeita kirjan kirjoittamiseen Pyhät nimet - Kielikell. Tämän Kielikellon artikkeleista käy toistuvasti ilmi, miten veteen piirretty viiva on rajankäynti erisnimen ja yleisnimen, ison ja pienen alkukirjaimen.


Aine (viikkoa, n. sivua) tutkielman ulkoiset muodot syvällisempi yleiskuva aiheesta 3. Kerrotaan maisteri Eino S. Revon jättäneen aikakauslehdistön omistautuakseen tieteelliselle työlle, ts. Maisteri Repo vahvisti Päivyrille, että näin on asianlaita. Mainittakoon, että Yleisradion pääjohtajan paikka tulee avoimeksi ensi vuoden lopussa, kun pääjohtaja Einar Sundström jää eläkkeelle.


Jiri Niemiseltä ilmestyy väitöskirja. Seuraavassa poimintoja väitöskirjasta: Klaus Theweleitin teoria puolisyntyisistä miehistä – Theweleit antaa ymmärtää freikorpsien primaarisuhteen äitiin olevan kehittymätön, he eivät olleet käyneet läpi oidipuskompleksia, vaan elivät limbona imaginaarisen ja symbolisen järjestyksenä välimaastossa, yliminää ei ollut sisäistetty. Soveltavan kasvatustieteen laitos Helsingin yliopisto Ohjaaja: Erkki Pehkone (PDF) Sisällönanalyysi suomalaisessa hoitotieteellisessä tutkimuksessa.


TL5: Suuralueet - toimenpiteiden temaattinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit