tiistai 22. toukokuuta 2018

Lisätienestiä kokemuksia

Tekijöiden kokemuksia Sevaliasta Sevalian kautta lisätienestiä voi hankkia oman palkkatyön, eläkkeen, opiskelun tai yrittäjätoiminnan ohessa. Me kärvistelemme samassa tilanteessa pienillä eläkkeillämme. Pientä sivutuloa voi tienata myös kotoa käsin tai rakkaan harrastuksen kautta. Olen saanut lisätienestiä mm.


Listasimme ideaa, joilla voit saada lisätienestiä ! Ei se ero helpota koska siinä tippuu toisen ansiot kokonaan pois. Mulla mies läks vuos sitte ja jäin isoon vuokrakämppään joo pitäis vaihtaa pienempään mutta muuttaminenkin maksaa ja vuokrat pilvissä et ei välttis auta. Halukas olen oppimaan uusia asioita, mutta verkostomarkkinoinnista minulla on huonoja kokemuksia. Ei henkilökohtaisesti, mutta ystävän kautta. Internetmainonta kiinnostaa, oikeastaa ihan kaikki mitä voin tehdä kotona päivätyön lisäksi.


Mistä ihmeestä löytää tälläistä työtä? Kokeilin tämän bux-järjestäjän toista palvelua nimeltään bux. Kellään kokemuksia ? Janette Kotilalle liikunta tuo paitsi iloa ja mielenrauhaa opiskelukiireisiin myös kaivattua lisätienestiä sekä harjoitusta yrittäjäelämän todellisuuteen. Hän on 18-vuotias kevytyrittäjä.


Liikunta on aina ollut mukana Janetten elämässä. Pidän kirjoittamisesta, ja olisi mukavaa tehdä lisätienestiä kirjoittamalla lehtiin tai pitämällä (menestyvää) blogia. Olisi ihanaa kun tätä voisi tehdä kotona. Mitä teet, mitä maksetaan ja miten homma yleensä toimii? Haluaisitko löytää työn, jota voisit tehdä kotoa käsin ja kenties vaikkapa osa-aikaisena opiskelun tai lastenhoidon ohessa?


Keikkatyöt Uusia kokemuksia ja lisätienestiä. Hae osaamiseesi sopivat keikkatyöt. Tee töitä missä ja milloin haluat.


Löydä ja hae lisätöihin suoraan sovelluksessa oman kiinnostuksen ja aikataulun mukaan. Lisätienestiä päivätyön ohella VMP auttaa työnhakijoita muuttuvassa työelämässä ja tarjoaa joustavia ratkaisuja työntekemiseen. Juuso Paavilainen työskentelee päivätyökseen VMP:llä, mutta laskuttaa työnjohdolliset tehtävät kevytyrittäjän ominaisuudessa Eezyn kautta.


Kyselytutkimukset (mielipidekyselyt, surveyt, kyselypaneelit) ovat toimiva ja vaivaton tapa hankkia pientä lisätienestiä. Ideana on, että sinä kerrot ensin itsestäsi ja kohderyhmään osuessasi saat kyselytutkimuksen täytettäväksesi. Korvauksena suorituksesta saat sivustosta riippuen joko raha- tai tavarapalkkion.


Kirpputorilta saatu myyntitulo on kivaa lisätienestiä. Kohtuuhintaisesti hyväkuntoista tavaraa ja vaatteita myyvä pääsee yleensä voitolle senkin jälkeen, kun ottaa luvussa huomioon myyntipaikan vuokrat ja mahdolliset välitys- ja myyntipalkkiot. Mutta miksi näin on? Onko palvelun käyttö helppoa, mitä se maksaa ja miten Ukko.


Paneelin jäsenenä kerrot mielipiteesi vastaamalla sinulle sähköpostitse lähetettäviin helppoihin kyselyihin. Nämä kyselyt tulevat joko Suomipaneelilta tai muilta yrityksiltä, jotka haluavat kuulla juuri sinun mielipiteesi. Miten Parhaat Maksetut Kyselyt käyttää tietojasi?


Autamme sinua ansaitsemaan palkkioita tai muita korvauksia markkinatutkimusyrityksiltä. Annat meille henkilökohtaisia tietoja ja valitset minkä yrityksen tutkimukseen haluat osallistua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit