keskiviikko 16. toukokuuta 2018

Haagan autokoulu ajokorttilupa

Samalla allekirjoitat lupahakemuksesi, jonka autokoulu toimittaa Ajovarmaan hyväksyttäväksi. Aika on varattava (sitä ei kuitenkaan tarvitse käyttää), sillä nettimaksu on mahdollista vain ajanvarauksen. Teoriatunnit mahdollista suorittaa itsenäisesti verkossa. Modernit opetusvälineet.


Saat autokoulusta yhden lukiokurssin, oli autokoulu suoritettu. Huolehdithan, että maksat laskusi ajallaan, sillä muuten autokoulu ei voi varata.

Mopokortti euroa, sisältää ajokorttiluvan ja kortin. Kaikki lukujärjestykset löytyvät edellä mainituista linkeistä ja luokkavaihtoehtoja voit yhdistellä oman aikataulusi mukaisesti. Suunnitellaan yhdessä sinulle henkilökohtainen lukujärjestys! AM1mopokortti sis. Saat ajokortin, kun kaikki hakemasi luokat on suoritettu.


Voit hakea ajokorttilupaa. Mopon ja mopoauton teoriakokeeseen voit osallistua kuukautta ennen kuin täytät vuotta. Opetusmäärät vaihtelevat ajokorttiluokasta riippuen.

Ajokorttiopetuksen tuntimäärät ja sisältö. Pääset alla olevasta linkistä varaamaan ajan teoriakokeeseen. Teoriakokeet pidennetyllä suoritusajalla varataan kuitenkin soittamalla suoraan valtakunnalliseen puhelinpalveluumme p. Lisätietoja Traficomin sivustolta: ajokortti-info. Meillä on useita toimipisteitä eri puolilla Helsinkiä.


Haagan autokoulu - Aina jonon kärjessä! Paperit ovat autokoululla tallella. Hae (uusi) ajokorttilupa ja harjoittele teoriakoetta varten. Suorita teoriakoe ja loput pakolliset ajot. Kun ajoja on kuitenkin tuonkin verran jäljellä , voihan olla, että et tarvitse edes lisäajoa ennen ajokoetta.


Toimisto avoinna: MA - 15. Lisäksi vuokraamme talviajoharjoittelurataa kouluttajille. Varataksesi teoriakokeen sinulla pitää olla hyväksytty ajokorttilupa.


Laadukkainta kuljettajakoulutusta yli kahdellakymmenellä paikkakunnalla. Meiltä saat laadukkaan ajo-opetuksen ja ajokortit moposta rekkaan. Riskientunnistamiskoulutus korvaa vanhan ajokorttilain syventävän vaiheen kurssin.


Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin Oma asiointi -palvelussa.

Kirjautuminen KATSO-tunnuksilla säilyy rinnalla 14. Autokoulu ei rahasta sinua uudestaan. Deler på denne siden. Hjelp for tilgjengelighet. Hinnasto voimassa toistaiseksi.


Ajotutkinto, €, maksetaan tutkintoimistolla jos et ole maksanut sitä ennakkoon. Hylätystä ajokokeesta tutkintotoimisto veloittaa uusintakokeesta lisämaksun €. Jos et voi saapua varaamallesi ajotunnille, tunti on peruttava viimeistään edellisenä arkipäivänä klo. Trafi on antanut määräykset uudistuvan kuljettajaopetuksen sisällöstä ja ikäpoikkeusluvista.


Määräyksissä on pyritty ottamaan mahdollisimman hyvin huomioon sekä nykyisen liikenneympäristön haasteet että tulevaisuuden muutokset sekä kannustamaan alan toimijoita vaihtoehtoisiin toteutustapoihin Traficom on palveleva liikenteen ja viestinnän lupa-, rekisteri- ja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit