keskiviikko 23. toukokuuta 2018

Velkomustuomio konkurssi

Maksuttomat kaikkien talousalueiden protesti- ja velkomustuomioilmoitukset. Tarkista, onko alueen yrityksistä protesteja. Liike-elämässä törmätään liian usein tilanteeseen, jossa yritys on asetettu konkurssiin. Voit myös hakea pelkällä yrityksen tai kaupungin nimellä. Konkurssissa protestit ja velkomustuomiot.


Thanh Thanh Oy Hyvink ää. Protesti- ja velkomustuomiot talousalueittain. Velkoja: Vr-Yhtymä Oy. Viranomaiset, haastemies tai viime kädessä poliisi, toimittavat haasteen tiedoksi vastaajalle eli velalliselle.


Osakeyhtiö: Osakeyhtiön konkurssi Voiko osakeyhtiö joutua konkurssiin? Osakeyhtiö voi joutua konkurssiin joko velkojan aloitteesta tai omasta aloitteestaan. Jälkimmäisessä tapauksessa hallitus päättää osakeyhtiön luovuttamisesta konkurssiin. Toimitusjohtajalla ei siis ole oikeutta osakeyhtiön luovuttamiseen konkurssiin. Ei toiminimi voi tehdä konkurssia Valuutusyhtiö vaan hakee saatavilleen oikeudesta hyväkynnän.


Sitten alkaakin viivästyskorko juosta. Pääsääntöisesti olet kaikista toiminimen tekemistä sitoumista henkilökohtaisesti vastuussa ja maksaja, joten koeta päästä velkasaneeraukseen, jos et pysty maksamaan velkoja. Velallisen on siis oltava maksukyvytön, jotta konkurssi voi tulla kysymykseen. Meiltä saat myös kirjanpitopalvelut.


Soita tai tule käymään! Alkuneuvotelu on ilmainen. Mikä on protestilista? Suurin osa protestilistalla olevista merkinnöistä on trattamerkintöjä, jotka aiheutuvat maksamattoman tratan protestoinnista.


Selvitä konkurssin hakeutuneet yritykset joka päivä! Saat listauksen alueen, toimialan ja liikevaihdon mukaisesti. Lue lisää ja tilaa tästä! Golfklubia pyörittänyt yhtiö teki kuudessa vuodessa vajaan miljoonan euron tappiot. Uusin velkomustuomio on annettu viime perjantaina eli 23.


Siinä velkojana on kiinteistösijoitusyhtiö Sponda. SK Media Oy:n omistaa Latviassa toimiva SK Media Group, jonka oli tarkoitus aloittaa Forbesin kustantaminen myös Ruotsissa ja Norjassa. Kyse on muun muassa konekauppaa tehneestä yrityksestä, jolta löytyy kaksi protestia ja yksi velkomustuomio. Jutun esitutkinta on alkuvaiheessa ja materiaalia on paljon. Asiaa käsiteltiin Pirkanmaan käräjäoikeudessa keskiviikkona siten, etteivät jutun kaksi vastaajaa olleet paikalla.


Yrityksesi konkurssia koskevat tiedot poistetaan luottotietorekisteristä yleensä viiden vuoden kuluessa konkurssin alkamisesta. Joissakin tapauksissa tiedot voidaan kuitenkin poistaa jo kuukauden kuluessa siitä, kun samat tiedot on poistettu konkurssi - ja yrityssaneerausrekisteristä. Jos velallinen ei maksa velkaansa vapaaehtoisesti, velkoja voi viedä asian ulosottoon. Osa laskuista, esimerkiksi verot ja eräät vakuutusmaksut, on suoraan ulosottokelpoisia, mikä tarkoittaa sitä, että velkoja voi viedä ne suoraan ulosottoon.


Keskustelua osakkeista, sijoittamisesta, taloudesta ja sen ilmiöistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit