tiistai 8. toukokuuta 2018

Avaava lääke ei nosta pef

Ilmainen toimitus yli 1€ tilauksiin. Ei PEF -arvo sinänsä tarvitse viitearvoihin nousta, että voi elää. Lääkityksen pitää olla tehoava.


Hermoheikoista kysymyksistä ei selviä, kauanko olet tautia tai tätä vaihetta sairastanut, milloin viimeksi kävit lääkärissä ja tutkimuksessa, Spirometria tms. Siten astma dg sainkin pef seurannalla. No mutta kun nyt ei olekkaan enään pitkään aikaan varsinkaan toi ventoline auttanut yhtään, pef jopa laskee, ja alkaa yskittää.


Kahdesti on myös spirometriassa todettu että ei nosta lukemia tai sit ne laskee. Nyt moni ajattelee että ei ole astmaa jos ei pef nouse, mutta kyllä kuitenkin on. Avaava lääke ei nosta PEF arvoa.


Sen sijaan ns pikku keuhkot ( se puhalluksen loppuosa jota ei voi mitata kotona) alkavat olla jo lopun tiellä eli hoitajan mukaan alkavaa ahtaumaa ilmeisesti. Kyllä tein loppusyksystä parvin vk ajan pef -seurantaa. Maksimi taisi olla l, sekin vain yhden kerran. Pef -tuloksia ei kukaan olekaan minulle erikseen kommentoinut, vain tuota spirometriaa, joka siis oli normaali. Astmahoitaja, joka teki spirometrian, oli kyllä tosi mukava.


Tuulastaminen on jännittävää loppukesän ja syksyn puuhaa. Veneellä hitaasti lipumalla tavoitellaan lampulla valaisten pohjassa odottelevia isoja saaliita. Tyyppillinen tuulastussaalis on iso hauki tai lahna, mutta myös ahventa ja jopa siikaa voidaan tuulastamalla pyytää.


Rakastettu mallisto on nyt entistä laajempi: Saatavilla on aiempaa enemmän erikokoisia taloja. Mulla on ollut hengenahdistusta jo n. Astmaa tutkittiin, mutta sitä ei todettu. Eikä se aina tunnu edes auttavan ahdistukseen.


Olenkin miettinyt,että voisiko olla niin, että se ei tehoa mulle, mutta joku toinen avaava lääke auttaisi. Lääkäri voi myös määrätä hengitettäviä yhdistelmälääkkeitä, joissa on hoitavan kortisonin lisäksi pitkävaikutteinen avaava lääke. Astma ei estä urheilua, kun tulehdus hoidetaan asianmukaisesti. Lääkäri antoi lähetteen verikokeisiin sekä keuhkokuviin.


Verikokeissa ei ollut mitään vialla, ja keuhkokuvat käyn lääkärin kanssa läpi kahden viikon päästä. Vaihdoin astmalääkkeeksi Symbicorten, teen itsenäisesti kotona PEF -seurantaa. Astma on pitkäaikainen keuhkosairaus, jonka tavallisimpia oireita ovat yskä, limaneritys, hengenahdistus ja hengityksen vinkuminen. Astmaoireet ovat usein vaihtelevia ja joskus kohtausmaisia.


Lääkkeet ja muut apteekissa myytävät tuotteet luotettavasti ja nopeasti. Laajan valikoiman kirjakauppa netissä. Päiväkoti sijaitsee keskellä Latokaskea metsän ympäröimällä pientaloalueella.


Tutustu valikoimaan ja tilaa heti! Patent Lifecycle in CNIPA (Invention) What is the earlier publication? What applicants can do with the rejection of their patent applications?


What documents needed for applying a patent in China?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit