keskiviikko 23. toukokuuta 2018

Sähkö tes 2018

Kilpailuta sähkösopimus helposti. Toimisto on avoinna arkisin kello 9. Uusi työehtosopimus tulee voimaan 1. Klikkaa sopimusalaotsikkoa, niin pääset kyseiseen sopimukseen ja sen liitteisiin. Malmikaivosten työehtosopimus 8. Vuorokautisen lisätyön korvaaminen työaikaa tasattaessa ( TES -ylityö) 20.


Sähkö tes 2018

Viikottaisen lisätyön korvaaminen työaikaa tasattaesa ja arkipyhäviikkoina ( TES -ylityö) 20. Vapaapäivänä tehdyn työn korvaaminen ( TES -ylityö) 20. Paikallisesti sovittava ylityölisä (yksi ylityökäsite) 20.


Paljonko sähköasentaja saa palkkaa? Sähköasentajan palkka. Työaikalaki uudistui 1. Vanhan lain mukaisen sisällön löydät täältä. Sisällysluettelo TUNTIPALKKAISEN TYÖNTEKIJÄN KESKITUN-TIANSIO. Tämä sisältö on uuden lain mukainen.


Sähkö tes 2018

Autamme sinua kaikin tavoin, jotta pystyisit hyödyntämään energiaa juuri sinulle sopivalla tavalla. Tarjoamme sinulle tietoa ja palveluja kaikkeen energiankäyttöön, oli kyse sitten uuden tai vanhan kohteen sähköistämisestä, energiankulutuksesta tai vaikkapa polttopuiden hyödyntämisestä. Anna maatalouden veroilmoitus viimeistään 2. Voit tehdä veroilmoituksen OmaVerossa jo nyt. Muista myös ilmoittaa ja maksaa arvonlisävero viimeistään 2. Talotekniikka – alan LVI – toimialan työehtosopimus solmitaan Rakennusliitto ry:n ja LVI – Tekniset Urakoitsijat ry:n välillä. Viimeisin neuvoteltu sopimus on voimassa 1. Sopimusta noudatetaan työnantajajärjestön jäsenyritysten kaikkien työntekijöiden työsuhteissa.


Sopimus on yleissitova, joten myös työnantajaliittoon. Vertaa ammattisi palkka. Palkat ammateittain ja eri yritysten palkat.


Sähkö tes 2018

Yli 170työntekijöiden lisäämää palkkaa ja työpaikka-arvostelua. TES -osapuolet kutsuttu viime hetken sovitteluun keskiviikkona 16. Energiaviraston voimassa olevat tarkentavat virka- ja työehtosopimusasiakirjat liitteineen ovat alla olevissa linkeissä pdf-tiedostoina. Säännöllisen työajan tuntiansio sisältää aika-, urakka- ja palkkiotyöstä säännölliseltä tehdyltä työajalta maksettujen palkkojen lisäksi työaikaan liittyvät lisät (esimerkiksi vuorotyö- ja olosuhdelisät) sekä sunnuntai- ja ylityöpalkan perusosat.


TEKillä on parhaat tiedot diplomi-insinöörien, arkkitehtien ja muiden tekkiläisten palkoista. Palkkatiedoista on hyötyä esimerkiksi silloin, kun olet vaihtamassa työpaikkaa, siirtymässä uusiin tehtäviin tai haluat muuten tarkistaa palkkatasosi. Useat työnantajat maksavat lomarahan vaikka irtisanoutuisit tai joutuisit irtisanotuksi.


Asiasta kannattaa kuitenkin ottaa selvää ensin omasta työsopimuksesta ja työehtosopimuksesta ennen kuin lähtee sitä vaatimaan. Joidenkin alojen TES sanoo, että lomaraha maksetaan vain jos työntekijä palaa lomalta töihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit