torstai 24. toukokuuta 2018

Pöytäkirjan tarkastus liitteet

Pöytäkirjan laatimisesta ja oikeellisuudesta vastaa kokouksen puheenjohtaja. Kokouksen sihteeri kirjoittaa pöytäkirjan , mutta sitli puheenjohtaja vastaa sisällöllisesti. Otsikko-osaan kirjataan.


Edellisen kokouksen pöytäkirjan tarkastus. Sihteeri lukee edellisen kokouksen pöytäkirjan.

Jos pöytäkirja on osallistujien mielestä kokouksen kulun mukainen ja päätökset oikein kirjattu, pöytäkirja merkitään tarkastetuksi. Ilmoitusasiat (ei sääntömääräisissä kokouksisa) 5. Loppuosassa pöytäkirja sisältää varmistusallekirjoitukset ja erikseen valittujen pöytäkirjantarkistajien allekirjoitukset. Liitteessä on esimerkkipöytäkirja Toivon kipinä ry:n kuukausikokouksesta. Jotta pöytäkirja olisi oikeudellisesti pätevä, se pitää tarkastaa. Tarkastus voi tapahtua kolmella tavalla.


Kokous valitsee kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja he seuraavat kokousta ja tarkastavat siitä laaditun pöytäkirjan. Pöytäkirja tarkastetaan varta vasten valittujen tarkastajien toimesta.

Kun pöytäkirja vastaa kokouksen kulkua, he kirjaavat siihen tarkastusmerkinnän ja allekirjoittavat pöytäkirjan. Pentti Reponiemi Raija Lehtimäki Kaisa Mäkelin Pirjo Rauhala Teuvo Tolvanen Risto Hyvönen Päivi Lapiolahti § - § Pentti Reponiemi puheenjohtaja 28. Taloyhtiön yhtiökokous on pidetty.


Löytyykö pöytäkirjasta helposti kaikki ne päätökset, joita hallituksen ja isännöitsijän tulee alkaa toteuttaa, ja mitä muuta kokouksessa päätettiinkään. Yhtiökokouksen pöytäkirjan laatimisesta, sisällöstä, julkisuudesta ja säilyttämisestä määrätään asunto-osakeyhtiölaissa. Läsnäolijoiden ja valtakirjojen toteaminen, kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Valtuusto voi erikseen päät-tää, että pöytäkirja tai sen osa tarkastetaan heti. Puheenjohtajan päätösesitys: Aakkosjärjestyksen mukaan pöytäkirjantarkastajina toimivat Hirvelä Kari ja Jokinen Lauri.


Tekninen lautakunnan päätöksen 23. Kokouskutsu on mahdollista pyytää paperilla. Martti Sallinen piti alkuhartauden.


Hallitus ja isännöitsijä ovat toimineet toimivaltansa puitteissa sekä huolellisuus- ja valvontavelvoitteidensa mukaisesti. Yhtiön hallituksen ja isännöitsijän on varattava toiminnantarkastajalle tilaisuus toimittaa tarkastus siinä laajuudessa kuin tämä katsoo sen tarpeelliseksi sekä annettava sellaista selvitystä ja apua, jota toiminnantarkastaja pyytää. Tytäryrityksen vastaavalla toimielimellä on sama velvollisuus emoyhtiön toiminnantarkastajaa kohtaan.


HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA Nro ETU-TÖÖLÖN LUKIO 19. Lapin aluehallintoviraston (AVI) opetus- ja kulttuuritoimen johtaja, ylitarkastaja ja lakimies ovat tehneet 27. Pelkosenniemen kunnan varhaiskasvatuspalveluihin.

PÖYTÄKIRJAN LIITTEET Kun täydentyvä esityslista muuttuu pöytäkirjaksi, esityslistan liitteistä tulee pöytäkirjan liitteitä. Jos päätökseen kuuluu liite, pitää se olla mainittuna päätöksessä. Tämän pöytäkirjan voimassaoloaika on sama kuin varsinaisen työehtosopimuksen.


Tämä malli on tarkoitettu pelkästään ohjeeksi, jonka käyttäminen edellyttää lain, yhtiöjärjestyksen ja muiden soveltuvien sään-nösten tarkistamista. Kun tarkastuksessa havaitut viat ja puutteet on korjattu, merkitsee korjaustöiden tekijä pöytäkirjan alareunaan päiväyksen ja nimensä sekä allekirjoittaa korjauksen näiden osalta asiallisesti suoritetuksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit