perjantai 25. toukokuuta 2018

Lopen ampumarata

Topenon kylässä kantatie 54:n eteläpuolella sijaitseva ampumaurheilukeskus on saanut hyvän sijainnin ja erinomaisten suorituspaikkojen lisäksi kiitosta myös ympäristönäkökohtien huomioimisesta. Valvojat opastavat ratamaksuissa ja toiminnassa. T ästä on viitoitus ampumaradalle, matkaa noin killometriä Radalla on hirvirata, luodikkorata, 1metrin rata, kaksi trap- ja kolme skeet rataa. Pistooliradan taulukehikot kestävät vain. Käyttäjä voi ostaa radalle joko kausikortin tai päiväluvan.


Ampumaradan käyttöajat toistaiseksi. HyMa) Avoin maasto ampumasuunnassa sekä kaukana sijaitseva metsänreuna eivät häiritse suorituksia. Kunnantalo avoinna: ma–pe klo 9–15.


Palvelupiste Rosamunda Puh. Vanhoja pistooli- ja ilmapistoolikokeita saa käyttää näiden rinnalla 1. Huomaa, että radan portti aukeaa tunti ennen virallista aukioloaikaa ja sulkeutuu tunti virallisen aukioloajan jälkeen. Haulikko: tiistai ja torstai klo 17.


Keskusampumaradan toiminta-ajat ovat: ma-to klo 8. Ajetaan Perttulasta Lopentietä Lopelle. Ahjolan, Erkylän, Kupparilammen ja Lopen ampumaradat sekä Puolustusvoimien ampumaradat Hätilä, Parolannummi ja Tammela. Muut selvityksessä esitetyt ampumaradat ovat luonteeltaan paikallisia.


Santahaminan ratasääntöjä. Aluehallintoviraston ympäristölupapäätös, joka astuu voimaan valitusajan päättyessä 15. Viikonloppuna ammutaan yhteensä stagea normaalein CAS-säännöin. Ampujanluokkina on vain Cowboy ja Cowgirl, mutta ampumatyyli on vapaa.


Lopen ampumarata

Lisäksi lauantaina on tarjolla erikoisluokkia, joihin voit osallistua CAS kisan ohella tai jälkeen, sekä pikaveto-cup osakilpailu III. Radat sijaitsevat varuskunta-alueella, joten tarvitset jäsenmaksun yhteydessä tilattavan kulkuluvan päästäksesi sotilasalueelle. Kiitos vinkistä, tuolla näyttää olevan pistoolirata sekä kiväärirata ja on myös paikkana lähempänä kuin Lopen ampumarata.


Pitäisi miettiä johonkin seuraan liittymistä jossa voi harrastaa Practicalia, nyt olen erään ressuseuran jäsen jolla ei oikein näitä ulkoratavuoroja ole. Järjestämme myös tutustumis-, polttari-, virkistys- ja yritystilaisuuksia. Voit ottaa yhteyttä jaoston vetäjään lajista, joista olisitte kiinnostuneita niin voimme sopia yksityiskohdista yhdessä.


Katso päivän ylin ja alin lämpötila, tuulet, sääsymboli ja paljon muuta säätietoa Suomeen ja koko maailmaan. We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experience, to personalize ads that you may see, and to help advertisers measure the of their ad campaigns.


Paikka ilmoitetaan aina kurssin tiedoissa. KUINKA KOULUTUKSIIN JA KURSSEILLE ILMOITTAUDUTAAN? Alalta ampumarata löytyi tulosta. Tiedot yrityksistä, tuotteista ja palveluista helposti ja nopeasti fonecta.


Lopen ampumarata

Turvallisuuskoulutukset. Vartijan ampuma-aseen kertauskoulutus 25. Lue koulutuksen kuvaus täältä. Pääkouluttajana toimii Hemmo Päiveröinen, joka on toiminut ase- ja turvallisuuskouluttajana sekä. Ajankohta ja aukioloajat.


Selvitys tilaisuudesta (Lyhyt selvitys tilaisuuden luonteesta) Kaksipäiväinen kansallinen suunnistuskilpailu. Oletko kirjautumassa tunnuslukukortilla? Kilpailukeskuksena toimii Lopen. Siirry nyt käyttämään uutta turvallisempaa tunnistustapaa – tunnuslukusovellusta.


Pankkitunnukset ovat aina mukanasi eivätkä tunnuslukusi lopu enää kesken.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit