torstai 24. toukokuuta 2018

Eron jälkeen mikään ei kiinnosta

Ilmainen toimitus yli 1€ tilauksiin. Jos eroat rakkaastasi, elämä tuntuu eron jälkeen tyhjältä. Mikään ei oikein kiinnosta , mahassa myllertää ja sydän tuntuu krampanneen kaikesta surusta. Tällä hetkellä eron harkinta-aika menossa ja uuden kanssa on jo tulevaisuudensuunnitelmat pitkällä. Jonkun kanssa voit olla vuosia, etkä tunne mitään.


Aika ei ole mikään mitta rakkaudelle.

Lady in love Markkina-arvoa ei taida ollaTuntuu vähän hassulta koko ajatus. Mistä kaikki johtuu? En ole ollu montakaan päivää oma itseni eroni jälkeen. Tekee vaikeaa myöntää itselleen, että kaikki on ohi tai jatkaa elämää eteenpäin.


Tuntuu, että joku seinä on edessä, ja se estää tekemästä kaikkea asiota esim. Jokainen on joskus väsynyt ja stressaantunut. Se on täysin normaalia ja jopa välttämätöntä.


Ihminen tarvitsee lepoa, ravintoa, liikuntaa ja läheisiä ihmissuhteita, mutta myöskin arjen rutiineja, työntekoa ja jotain järkevää tekemistä. Sitten, kun mikään ei johda mihinkään, tuntuu että tuhlaa aikaansa,” parikymppinen Vapaaherratar luettelee.

Treffaillessa tulee helposti vastaan myös törppöjä – tai sitten ihan vain kivoja keskitason kavereita, jotka eivät heti eron jälkeen tunnu miltään. Hottis Kähäri, kiitos mielenkiinnosta, mutta ei kiinnosta hottikset sen enempää kuin lähiövalaat, jos pään sisällä ei raksuta mikään. Toki poikkeuksiakin on lähäreiden joukossa, kuten jo mainitsin. Terapiaistunnot ovat raastavia, kun meinaa nukahtaa, kun ei edes kiinnosta ongelmat joita muilla on. Itseäni ei edes pelota ajatus, että masennus on ottanut jonkun uuden muodon päässäni, ei jaksa oikeen kiinnostaa sekään.


Elämä eron jälkeen ei ole helppoa,vaikka niin on itse halunnut tapahtuvan. Ihmiset käsittelevät asioita eri tavalla ja eron jälkeen tarvitaan aikaa ja tilaisuus puhua asioista. Uusi kumppanini ei tätä käsitä ja jättää minut joka kinan yhteydessä.


En saisi puhua enkä miettiä ex-miestä ja elämää aiemmin ollenkaan. Vierailija: Jos pitkän liiton jälkeen yhtäkkiä jätetään ja sitten alkaakin kiinnostua kaikista komeista ja mukavista miehitä,eikä osaa päättää kenen kanssa olla? Ei ole sekoilua tuommonen! Olen nyt eron jälkeen käynyt kerran tai kaksi viikossa uimassa ja lenkillä kävelemässä metsässä saman verran.


Silti on vain niin tylsä olo. Harrastuksia minulla on kyllä, mutta ne liittyvät lähinnä kevät-syksy välille ja harjoitus kertoja on harvoin ja sukellusta nyt ei talvisin voi harrastaa. Siitä asti, kun olin toisella luokalla, olen halunnut tehdä itsemurhan, sillä mulla ei ole hyvä olla. Itsemurha pyörii päässäni joka päivä. Päivät jolloin saan sen pois mielestäni, on hyvä päivä.


Mutta lähes mahdottomuus, tai ainakin todella harvinainen.

Jatka Ei enää kiinnosta elää. Eron jälkeen meistä on tullut parempia ystäviä kuin aikaisemmin ja kaikilla on parempi mieli. Lapset ovat molempien luona vuoroviikoin.


Lapsiviikolla saa olla lasten kanssa juuri niin kuin itse haluaa, syödä niitä ruokia mitä haluaa, ei tarvitse riidellä tiskiharjan paikasta. Kaikki on helpompaa. Ei enää ahdista ei , näin vähän yli vuoden jälkeen , mutta kyllähän tuo nimenomaan mietityttää tuo ydinperhehomma, on vieläkin ihan hirveä pettymys, että sitä ei oma lapseni saa kokea.


Siitä on todella vaikea päästä yli, vaikka nykyään on vaikka minkälaisia perhemuotoja ja suhteita. Tietoa kuntoutuspalvelujen tuottajille, kuntoutukseen ohjaaville ja lähettäville tahoille sekä kaikille, jotka ovat kiinnostuneita Kelan kuntoutuspalvelujen kehittämisestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit