keskiviikko 16. toukokuuta 2018

Poliisi tiedottaa lappi

Reaaliaikainen hälytysten ja Piipaa-uutisten seuranta Lappi maakunnasta. Hälytykset päivittyvät 30s viiveelle pelastustoimen järjestelmästä. Rakennuspalo, maastopalo, tulipalo, tieliikenneonnettomuus.


Lapin poliisi tiedottaa Kemissä tapahtuneista kahdesta vahingonteosta, yhdestä varkaudesta ja yhdestä laittomasta uhkauksesta. Lapin poliisilaitos Tornion poliisiasema sijaitsee kunnassa Tornio, alueella Saarenpää. Se on perustettu 1. Simo Silmun tähtäimessä oli opiskella haitarinsoitonopettajaksi - Ne opinnot sitten jäi vähän sivuun Honkapirtti tarjoaa ilmaiseksi liikkumisen iloa, Meri-Lapin poliisin toimintavalmius välimatkoista huolimatta valtakunnallisella tasolla Lukiolaisten penkkariajot torstaina ja vanhojen tanssit perjantaina Oulussa Simo Silmun sydämessä on paikka vanhalle tanssimusiikille - Siitä. Rikospoliisi tiedottaa : Rovaniemen keskustan läheisyydessä, omakotitaloon, tänään aamupäivällä, oven taakse ilmestyi ulkomaalainen mieshenkilö soittamaan ovikelloa. Kotona ollut talon naisasukas avasi oven ja ovikelloa soittanut mies pyysi täyttämään hänellä mukanaan olleet tyhjät vesipullot.


Lue tuoreimmat uutiset kategoriasta Lappi. Suomen kattavimman uutiskatsauksen. Löydä kätevästi kaikki tuoreimmat uutiset ilmaiseksi Amppareiden uutispalvelusta!


Poliisi pyytääkin autoilijoita olemaan tarkkana, etenkin aamuyön hämärillä. Haukkurinkadun omakotitalossa juhlimassa olleesta nuorisojoukosta oli joku nuori mies hajottanut naapuritalon tuuletusikkunan. Poliisi tiedottaa useista parisuhdeväkivaltatapauksista ja väkivallasta ravintoloissa viikonlopun aikana Meri-Lapissa. Kesä on saapunut Meri-Lappiin, poliisi kirjoittaa tiedotteensa lopussa.


Poliisi sai henkilökunnalta kaiken tarvittavan avun ja tiedot tapahtumapaikalla. Poliisi ei voi tiedottaa kuolemansyystä tarkemmin, koska kuolemansyyntutkinta on lain mukaan yleisöltä salassa pidettävää. Myöskään oheisrikoksesta ei voida tiedottaa samasta syystä. Droonin lennättämisestä voi paukahtaa yllättävän kallis sakko – ilmailurikkomukset kovassa kasvussa.


Suuret ja näkyvät poliisitoiminnalliset tilanteet herättävät ymmärrettävästi laajaa mielenkiintoa niin kansalaisten kun mediankin parissa. Poliisi on jatkuvasti parantanut valmiuttaan viestiä tilanteista yhä paremmin ja yhä nopeammin. Viestintä on erottamaton osa poliisitoimintaa ja osa poliisitoiminnan johtamista.


Ajankohtaiset hälytyskeskuksen hälytykset ja tilanteet reaaliajassa ympäri Suomea. Päätöksestä tulee tiedottaa tarpeellisessa laajuudessa. Pykälän muuttamista koskevien perusteluiden mukaan: Voimassa olevan pelastuslain §:n momentin mukaan nuotiota tai muuta avotulta ei saa sytyttää, jos olosuhteet kuivuuden, tuulen tai muun syyn takia ovat sellaiset, että metsäpalon, ruohikkopalon tai muun tulipalon vaara on ilmeinen.


Liikkuvaa junaa ammuttiin Ylitorniolla tiistai-iltana, tiedottaa poliisi. Poliisin mukaan ampuminen tapahtui Ylitornion Kaulinrannassa Kattilakosken alapuolella 3. Joku ampui haulikolla kilometrin tuntinopeudella pohjoisesta etelään menevän junan matkustajavaunun oikeanpuoleisiin kahteen ikkunaan ja vaunun sivuseinään sekä ravintolavaunun ikkunaan. Mistä olet pakolainen saanut tietokoneen,jolla kirjoitit hieman aiemmin.


Mikä nuorimies on iljennyt mennä Kemin rautatietunnelin alta menevää pyörätietä. Tienvarret täynnä roinaa,jätteitä,ruokaapupusseja,sähköhelliä,jääkaappeja,tupakkarasioita ja vieläpä silkkaa paskaa koko tienvarsi paksuna mattona. Milloinkahan tuo ryöttyys siivotaan. Jumbot ovat lennättäneet tienvarren.


Valkeakoski Rapolantiellä (tie 130) on tapahtunut kahden henkilöauton välinen nokkakolari. Tapahtumapaikka on n. Sääksmäen sillalta Valkeakosken keskustan suuntaan. Poliisi lupaa tiedottaa uusien nopeusvalvontakameroiden tuloksista syyskuussa. Viiden vuoden aikana Suomessa otetaan käyttöön yhteensä 1uudenlaista kameraa ja niihin tarvittavat 5kameratolppaa. Tällä hetkellä poliisilla on Ihalaisen mukaan hallussaan jo kameraa.


Käytetyt tavarat, autot, asunnot ja lemmikit vaihtavat meillä omistajaa. Torissa käy satoja tuhansia suomalaisia viikottain ja kauppoja tehdään kymmeniä tuhansia viikottain.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit