tiistai 22. toukokuuta 2018

Kirjat viroon

Ilmainen toimitus yli 1€ tilauksiin. Tutustu valikoimaan ja tilaa heti! Tarjoamme osoitepalvelun Tallinnan keskutassa henkilöasiakkaille.


Osoitepalvelu kuuluu ID-korttipalveluun, mutta on mahdollista ostaa myös erikseen. Nyt jo pari vuotta omaa yritystä Virossa pyörittäneen suomalaismiehen mielestä on aika kertoa julkisuuteen se ainoa todellinen syy, miksi firman perustaminen Viroon kannattaa.

Hän todellakin on sitä mieltä, että syitä virolaisfirman pyörittämiseen on vain yksi. Puodistamme löydät niin kirjat , kartat, matkaoppaat, cd:t kuin dvd:tkin. Ostokset voit tehdä joko verkkopuodin kautta, puhelimitse tai sähköpostilla.


Lähetämme tilaamasi tuotteet postitse, ja laskun maksat tuotteen mukana tulevalla laskulla. Tai aiotko ostaa tai vuokrata asunnon Virosta? Oletko miettinyt Viroon muuttamista? Autamme mielellämme, jos sinua kiinnostaa muuttaminen Viroon ! Tai ehkä sinua kiinnostaa, miten muuttaa kirjat Viroon ?

Meiltä saa myös apua Viroon kirjoille pääsemiseen. Viron henkilötodistuksen saa vain jos henkilöllä on vakituinen osoite Virossa. Olet itse velvollinen huolehtimaan, että sinulla on mukana matkustuskohteen viranomaismääräysten edellyttämät matkustusasiakirjat.


Laivayhtiöt ja satamaviranomaiset on velvoitettu tekemään matkustusdokumenttien satunnaistarkastuksia ISPS-säännöstön mukaisesti (International Ship and Port Facility Security Code). Esimerkkejä verokannoista. Pekka on urheiluhieroja eli terveydenhuollon ammattihenkilö. Hieronnan lisäksi hän tarjoaa asiakkailleen myös erilaisia rentoutushoitoja. Käytä saantitodistuskirjettä, jos tarvitset todistuksen lähetyksen luovuttamisesta vastaanottajalle tai tämän valtuutetulle.


Useimmissa maissa todistuksen allekirjoittavat sekä vastaanottaja että luovuttaja, joissakin maissa vain luovuttaja. Viroon perustettavista yrityksistä osa tulee myymään tuotteita tai palveluja Viron markkinoille, toiset tulevat tekemään alihankintaa tai siirtävät tuotantoa Viroon. Kolmas ryhmä ovat yhtiöt, joita perustetaan juridisista syistä. Jotkut näistä liikkuvat hämärän rajamailla. Kirjoja Viroon Duodecim-seura on aloittanut vuoden kestävän valtakunnallisen rahankeräyksen Viron lääketieteellisten kirjastojen tukemiseksi.


Heikon taloudellisen tilanteen vuoksi Viron lääketieteellisillä kirjastoilla ei ole hankintamäärärahoja eivätkä lääkärit ja opiskelijat juurikaan pysty itse hankkimaan ammattikirjallisuutta. Viroon matkustetaankin ensisijaisesti kaupunkilomalle, mutta maa tarjoaa myös mahdollisuuksia niin aktiivireissuun, rantalomaan kuin automatkallekin. Viroon matkustavalla suomalaisella tulee olla aina mukanaan passi tai virallinen henkilökortti, vaikka sitä ei edes kysyttäisi.

Viron-matkalla – rangaistuksena jopa usean sadan euron sakot. Virallinen osoite Virosta auttaa yksityishenkilöä mm. Viroon oman henkilökohtaisen pankkitilin, saamaan Virolaisen sosiaaliturvatunnuksen ja ID -kortin jonka avulla voi hoitaa lähes kaikki omat ja yrityksen asiat. Matkustusasiakirjat. Rajavartiolaitos vastaa henkilöiden rajatarkastuksista rajanylityspaikoilla.


Ulkomaille muutosta on ilmoitettava Kelaan, jos sinulle maksetaan Kelasta etuuksia. Suomesta ulkomaille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit