tiistai 5. kesäkuuta 2018

Asunto lakineuvonta

Suuren valikoima kirjakauppa. Tutustu valikoimaan ja tilaa heti. Meillä viihtyvät niin perheet kuin vanhukset. Kunnassa on uima-allas ja keilarata. Tontit ovat suuria ja porvoonjokimaisema lumoaa.


Löydä sinäkin onnesi Pukkilasta! Minilexistä saat sekä maksutonta että edullista lakineuvontaa. Neuvontaa annnetaan verkkopalvelussa ja puhelimessa. Saat maksuttoman, tuhansia lakiartikkeleita sisältävän Lakitieto-osion lisäksi käyttöösi myös maksutonta lakiapua Kysy lakimieheltä ilmaiseksi -palvelun muodossa. Annamme neuvontaa asuinhuoneistojen huoneenvuokrasuhteisiin (mukaan lukien vuokranvälitys) liittyvissä asioissa vuokralaisille ja vuokranantajille, asunto -osakeyhtiöön liittyvissä asioissa osakkaille ja asumisoikeusasumiseen liittyvissä kysymyksissä asumisoikeuden haltijoille sekä osaomistusasukkaille.


Isännöinnin lakineuvontapalvelu on yksi Isännöintiliiton suosituimmista jäseneduista. Jäsenyritysten johdolle ja henkilöstölle tarjottavaa maksutonta puhelinneuvontaa voi täydentää yksityiskohtaisemmilla lakipalveluilla. Suomen paras paikka myydä asunto itse.


Asunto lakineuvonta

Myynti-ilmoitus Etuovi. Lakineuvonta palvelee asumisen lainsäädäntöön ja taloyhtiöiden arkeen liittyvissä asioissa. Lakimiehet ovat erikoistuneet nimenomaan kiinteistölainsäädäntöön. Vuokralaiset VKL ry on valtakunnallinen vuokralaisten ja asumisoikeusasukkaiden edunvalvoja ja neuvonantaja. Jäsenenämme saat maksutonta neuvontaa ja voit käyttää jäsenpalveluitamme ja osallistua jäsentoimintaan.


Normaalisti kunnossapitovastuun jakamisesta sovitaan yhtiöjärjestyksessä. Jos yhtiöjärjestyksessä ei ole mainittu kunnossapitovastuun jakautumisesta, noudatetaan asunto -osakeyhtiölain säännöksiä kunnossapitovastuusta. Tavanomaisesti, ja ellei toisin sovita, yhtiön on pidettävä kunnossa osakehuoneistojen rakenteet ja eristeet. Lakipuhelin auttaa edullisesti. Saat meiltä arvokasta tietoa ja neuvoja miten toimia esim.


Asunto lakineuvonta

Tarjoamme myös laadukkaita erikoisartikkeleita sekä perustietoa kiinteistöoikeuteen. Laadimme asiantuntemuksella myös esimerkiksi kiinteistöjen ja asunto -osakkeiden kauppakirjat ja lahjoitukset sekä vuokrasopimukset. Lisäksi opastamme sinua varallisuuden hoitoon liittyvissä veroasioissa. Ota yhteyttä omaan osuuspankkiisi, niin kerromme lisää. Tervetuloa Kiinteistöliiton lakineuvonnan ajanvarauskalenteriin.


Tästä kalenterista voit varata itsellesi parhaiten sopivan puhelinajan päivystysvuorossa olevalle lakimiehelle sekä liittää tausta-aineistoa asiaasi varten. Edellä sanotun lisäksi eloonjääneelle puolisolle turvataan oikeus pitää hallinnassaan perheen yhteisenä kotina käytetty asunto ja siihen kuuluva asuntoirtaimisto, jos eloonjääneellä puolisolla ei ole omistuksessaan muuta, kodiksi sopivaa asuntoa. Lisäomavastuuta kerryttävää varallisuutta eivät kuitenkaan ole perheen vakinainen asunto , tavanomainen vapaa-ajan asunto ja auto, jos niiden arvo on kohtuullinen suhteessa perheen kokoon ja tarpeeseen.


Neuvonnan tarjoaa Lakiasiaintoimisto Pro Laki Oy. Varaa aika sähköpostilla! Asunto -omaisuus on yleensä yksityishenkilön merkittävin omaisuus ja sen ylläpitoon ja remontointiin uhrataan paljon rahaa. Sopimukset tavarantoimittajien, rakennusliikkeiden ja remontointifirmojen kanssa kannattaa tarkistuttaa ja tarvittaessa tehdä uusiksi, niin vältytään monelta harmilta. Autamme sinua kaikentyyppisissä lakiasioissa, olit sitten yritys- tai yksityisasiakas.


Teemme vuokraustoiminnasta palkitsevampaa, turvallisempaa ja helpompaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit