maanantai 4. kesäkuuta 2018

Passikuva oulu

Takaamme parhaat hotellihinnat. Helppo ja turvallinen varaus. Lue oikeat arviot ja varaa nyt! Erinomaiset hinnat! Uusia tarjouksia joka päivä! Nopea ja helppo käyttää. Parhaan hinnan takuu!


Otamme useamman kuvan, joista valitsemme asiakkaan kanssa parhaan. Toimitamme kuvan sähköisesti poliisin Lupahallinnon valokuvapalvelimelle, jossa kuva on heti käytettävissä missä päin Suomea tahansa. Viisumikuvat ja lasten passikuvat saat meiltä ammattitaidolla. Kuvat saat heti mukaan!


Sähköinen kuva on käytössä heti jokaisella poliisilaitoksella kuvan lähettämisestä puolen vuoden ajan. Meiltä kamerat, järjestelmäkamerat, objektiivit ja muut valokuvaustarvikkeet ja -laitteet, voit tilata niitä myös verkkokaupastamme kameranetti. YKKÖSSUUTARI on Oulussa toimiva uuden ajan monipalvelupiste ja Pohjois-Suomen johtava autonavainten valmistaja.


Zippo- ja Leatherman-työkalut, passikuvat, kaiverrukset ja jalkinekorjaukset. Toimimme S-marketin talossa, Raksilassa, Oulussa. Ota passikuvat kätevästi kauppareissun lomassa Gigantin passikuva -automaatissa.


Gigantissa maksat passikuvastasi vain euroa! Jos sinulle on myönnetty vähän aikaa sitten passi tai henkilökortti, jossa oleva kuva on alle kuukautta vanha, samaa kuvaa voi käyttää uudessa hakemuksessa. Passikuvat hintavertailussa, katso edullisin - ePassikuva.


Poliisin valokuvaohje perustuu EU-asetuksen mukaisesti kansainvälisiin standardeihin. Hakemukseen liitettävä passikuva saa olla enintään kuukautta vanha. Ota sähköinen passikuva kätevästi Studio Salaman toimistolla Iissä. Listalla olevat kuvaamot ovat sitoutuneet syöttämään passikuvat valokuvapalvelimelle, jos asiakas niin haluaa, ja kertomaan tästä mahdollisuudesta. Official passport pictures for Finland and European countries and special size passport pictures in custom sizes, welcome.


Sähköinen passikuva ja lähetys poliisin järjestelmään, viralliset passikuvat, viisumikuvat ja erikoispassikuvat. Lähetä uusi passikuva järjestelmään. Tutustu passikuvien vaatimuksiin. Vaatimukset ovat uudistuneet biopassien yhteydessä. Aukioloajat ti–to klo 10–pe klo 10–la klo 10–ma puhelimitse klo 10–16.


Olemme Lävistäjällä. Maksuton pysäköinti pihalla studion edessä. Jos hinnastossa ei mainita haluamaasi kuvausta tai haluat tiedustella mahdollisia muita tuotteita tai kuvakokoja, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puh.


Oulu Tervetuloa ostoksille Verkkokauppa. Hyvien kulkuyhteyksien, laajan valikoiman ja mahtavan saatavuuden ansiosta se on erinomainen paikka tehdä ostoksia elektroniikasta urheiluun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit