perjantai 22. kesäkuuta 2018

Eezy työttömyysturva

Anna e-tunnuksen laskuttaa puolestasi. Rekisteröinti on ilmaista! Keskity siihen, mitä osaat ja haluat tehdä.


Myy ja markkinoi osaamistasi ja palveluasi, sovi työsi hinnoittelusta, laskutuksesta ja aikatauluista suoraan asiakkaittesi kanssa. Askarruttaako työttömyysturva -asiat? Millainen on laskutuspalvelun käyttäjän eli nk.


Vaikuttaako työttömyysturvaan se, onko päätoiminen vai sivutoiminen laskutuspalvelun käyttäjä? Työtön voi näin ollen jatkossa saada ansiopäivärahaa ainakin neljän kuukauden ajan yritystoiminnan aloitettuaan. Yritystoiminnan tulot vähentävät ansiopäivärahan määrää sovittelua koskevien säännösten. Eezy toimii samalla periaatteella, kuten esimerkiksi monen tunnistama UKKO. Kokemuksia: Eezy kevytyrittäjille.


Eezyn laskutuspalvelun kautta voit laskuttaa tekemistäsi töistä suoraan asiakastasi ilman yritystä tai y-tunnusta. Koska Eezy maksaa sitten laskun sinulle palkkana, sinun ei tarvitse käyttää aikaasi byrokratiaan. Yrittäjyys työttömyysturvan esteenä - kaipaamme kokemuksianne. Sivutoiminen yritystoiminta ei vie oikeutta työttömyysturvaan. Suora linja on saanut vinkkejä, joiden mukaan TE-toimistot tekevät varsin kirjavasti linjauksia siitä, milloin yritystoiminta on sivutoimista ja milloin päätoimista.


Eezy on mukana UusioUra-tapahtumassa 04. Kaapelitehtaalla Helsingissä. Tule ihmeessä juttelemaan ja kysymään kevytyrittäjyydestä paikan päälle! Eezyn kautta voit toimia itsenäisesti ilman omaa yritystä, nk. Kevytyrittäjä toimii kuitenkin kuten yrittäjä myyden työtään useille eri toimeksiantajille.


Mitä on kevytyrittäjyys, ja miten toimii kevytyrittäjän verotus ja työttömyysturva ? Laskennassa käytetyt arvot. Eezy , Omapaja, Free-Laskutus sekä Odeal. Päivärahan perusteena oleva kuukausipalkka Päiväpalkka. Sosiaali - ja työttömyysturva.


Mistä saan tietoa yrittäjän sosiaaliturvasta? Pitääkö minun maksaa palkastani työttömyysvakuutusmaksua? Oma yritys vai Eezy ? Olenko palkansaajaan rinnastettava yrittäjä? Helpompi vaihtoehto Riskitöntä, ei voi jäädä velkaa Palkansaajan sosiaali‐ja työttömyysturva Soveltuu erityisen hyvin. TyEL maksetaan normaalisti.


Suomen itsenäisyyden juhlarahasto Sitra ja sen Työelämän taitekohdat -avainalue ideoi ja kokeilee toimintamalleja, jotka auttavat työtä ja työntekijöitä löytämään toisensa nykyistä tehokkaammin. Ryhdy kevytyrittäjäksi. Toimi ilman omaa yritystä Odealin avulla. Laskuta työt ja nosta palkkaa, helposti ja nopeasti.


Ansaitse lisätulo laskutuspalvelulla. Osuuskunta on taloudellista toimintaa harjoittava yritys, jonka jäsenmäärää ja osuuspääomaa ei ole ennalta määrätty. Osuuskunnan omistavat osuuskunnan jäsenet, joita voi olla yksi tai useampi.


Moni laskutuspalvelu veloittaa pienempiä palkkioita paljon laskuttavilta asiakkailta. Liikevaihdon kasvaessa tämä on hyvä huomioida. Anna maatalouden veroilmoitus viimeistään 2. Voit tehdä veroilmoituksen OmaVerossa jo nyt. Muista myös ilmoittaa ja maksaa arvonlisävero viimeistään 2.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit