tiistai 5. kesäkuuta 2018

Venäjän intensiivikurssi

Venäjän kielen kielikoulu. Beseda tarjoaa Teille tehokasta venäjän kielen opetusta yrityksellenne tai yhteisöllenne erityisesti sovitettuna. Opetus toteutuu yhteistyökumppanimme ajanmukaisissa opetustiloissa ja ansioituneiden kouluttajien johdolla keskellä Pietarin sykettä. Naapurimaan olojen vähitellen vakiintuessa venäjän kielen merkitys käy yhä tärkeämmäksi, ei vähiten kaupallisessa mielessä. Materiaali sisältää nimiä, yhteystietoja tai muita henkilökohtaisia tietoja.


Venäjän intensiivikurssi

Julkisuuden henkilöistä, julkisissa viroissa toimivista ihmisistä sekä yritysten vastuuhenkilöistä saa keskustella työhön liittyen. Alussa luonnollisesti kerrataan aakkoset, käsitellään kohteliaisuuksia, palvelu- ja opastussanastoa sekä tehdään erilaisia käytännön harjoituksia käyden tilanteiden niin vaatiessa läpi peruskielioppia ja ääntämistä. Kielikurssi kehittää työelämän kielitaitoa ja sanaston hallintaa. Löydät kielikoulutuksia eri kielissä, mm.


ITALIAN PÄIVÄALKEET - Italiano a mezzogiorno h 29. Ilmoittautumiset viimeistään 19. Avoin, ajankohtainen ja korkeatasoinen.


Henkilöille, jotka haluavat nopeasti opiskella venäjän kielen alkeita, sanoja ja sanontoja matkailijan tarpeisiin. Tämä kurssi auttaa teitä pärjäämään vieraassa maassa. Logrus ry järjestää venäjän kielen intensiivikursseja kaikille halukkaille.


Kurssin aiheet: tervehdykset. Tule kitarakurssille! Olen myös suorittanut hum. Puhutun venäjän intensiivikurssi oli erittäin hyvä! Helsingin yliopistossa.


Opiskeluun käytetty aika käytettiin tehokkaasti. Olimme yllättyneitä, miten paljon opimme intensiivikurssilla. Varmasti jatkamme opiskelua myöhemmin ja varaamme uuden kurssin. Yksityiskurssi voi kestää vain yhdenkin viikon, ja kurssiin saa sisällytettyä esimerkiksi ammattisanastoa. Ryhmäkurssien minimikesto on kaksi viikkoa.


Yleisön pyynnöstä: Järjestämme venäjän kielen intensiivikurssin, taso alkeis-jatko! Erityisteemana on matkailuvenäjä. Pohjois-Ukrainan Harkovassa (Харьков, Harkov) on tarjolla vastaavanlaisia venäjän kursseja ulkomaalaisille. Jyväskylän yliopiston kielikeskus muutti muotoaan Monikielisen akateemisen viestinnän keskukseksi (Movi) 1. Nimenmuutoksen myötä Movi valmistautuu vastaamaan tulevaisuuden koulutushaasteisiin entistä vahvemmin. Listasta saattaa puuttua vielä tietoa erilaisia opiskelupaikkoja ja tiedot saattavat muuttua.


Ikimuistoisimpia hetkiä vajaan kahden opiskeluvuoden ajalta ovat muun muassa viiden päivän venäjän intensiivikurssi Pietarissa, Logistiikkaverstaan projektiin osallistuminen sekä kesän mittainen työharjoittelu Mussalon satamassa. Intensiivikurssi Viron historiasta. Ajo-ohje: 4-tietä Kaamaseen, josta valtatie 9Sevettijärven ohi Neideniin ja edelleen kohti Kirkkoniemeä. Suomen rajalle on matkaa km. Sen sijaan venäjän konsonanttijärjestelmä on hyvin monimutkainen ja se opitaan suomen konsonantteja hitaammin, Nenonen tarkentaa.


Internetin kautta tapahtuvat ja toimivat kurssit ovat suosittuja, sillä niitä varten sinun ei tarvitse matkustaa minnekään, vaan kurssi tulee sinun luoksesi. Voit lukea ja tehdä kurssitehtävät silloin, kun se sopii sinulle parhaiten. Aloitamme venäjän alkeet aakkosista.


Perehdymme rauhalliseen tahtiin venäjän kielen saloihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit