torstai 28. kesäkuuta 2018

Kiinteistöliitto taloyhtiösivut

Kiinteistöliitto tarjoaa jäsentalolle yhtiökohtaiset nettisivut maksuttomana jäsenetuna. Meillä työskentelevät kiinteistölainsäädännön, talous- ja veroasioiden sekä kiinteistönpidon ammattilaiset välittävät alansa tuoreimman tiedon jäsentaloyhtiöiden hyödyksi esimerkiksi koulutustilaisuuksissa eri puolilla maata sekä puhelinneuvonnassa. Kiinteistöyhdistyksen verkkosivut Ajankohtaiset tapahtumat ja hallitustyöskentelyssä tarvittava materiaali suoraan jäsensivuilta.


Nuohousuudistus ei tuonut suuria muutoksia palveluun. Täältä löydät hyödyllistä tietoa maksutta taloyhtiön arkeen. Sisällöt on jaoteltu eri aihealueisiin, joten löydät helposti etsimäsi tiedot.


Palvelemme jäseniämme vaikuttamalla yhteiskunnalliseen päätöksentekoon ja valvomalla kiinteistönomistajien etuja. Yhdistys jakaa jäsenilleen tietoa kiinteistöjen tuotoista ja hoitokuluista sekä niiden tulevasta kehityksestä. Jäsentiedote Ajankohtaista asiaa ja käytännön ohjeita 5-kertaa vuodessa ajankohtaisista asoista, lainsäädännöstä, oikeuskäytännöstä, tariffeista, budjetoinnista, tilinpäätöksistä jne. Taloyhtiö -tapahtuma ja Kiinteistömessut.


Hae oma taloyhtiösi. Tarkennetulla taloyhtiöhaulla voit hakea taloyhtiöitä sen nimellä tai osoitteella. Nimen tai osoitteen ei tarvitse olla täydellinen. Niiden sisältö on yksin rekisteröityneiden ylläpitäjien vastuulla. Oman taloyhtiön sivujen perustaminen Sivuston päivittämisen perusajatuksena on mahdollistaa kaikkien kiinnostuneiden rekisteröityminen ylläpitäjäksi.


Lisäkerroksen rakentaminen tamperelaisessa Asunto Oy Heinäpuistossa lähestyy loppusuoraa. Uuteen kerrokseen tulee kahdeksan uutta asuntoa. Samalla taloyhtiö saa kaivatut hissit ja uuden katon.


Pitkäaikaiseen kokemukseen perustuvia käytännön vinkkejä antavat myös taloyhtiöidensä hallituksen puheenjohtajina toimineet Raimo Peltovuori ja Anja Pujola. Asukasviestinnässä on kuitenkin vielä paljon parannettavaa. Tällä hetkellä noin 2isännöintiyritystä tarjoaa asiakkailleen erilaisia digitaalisia palvelukanavia.


Uutinen – Isännöintiliitto. Isännöitsijäntoimistojen omat sivut on kyllä laskutettu kuukausihinnassa joten eivät nekään ilmaisia ole. Sivujen päivittäminen ei ole mikään pikkujuttu, varsinkaan jos halutaan homma tehdä kunnolla. Samoihin aikoihin Helsingin keskustassa Talonomistajain osakeyhtiö käynnisteli toimintaansa myymällä mattoja ja tapettia. REIM GROUP – Isännöinnin nykypäivää.


REIM tulee sanoista Real Estate Investment and Management. Lisäksi monet ryhmän yrityksistä ovat ylittäneet yli neljännesvuosisadan iän. Asunto-osakeyhtiöt hallitsevat suurta osaa Suomen kansallisvarallisuudesta sekä monen ihmisen suurinta henkilökohtaista omaisuutta, asuntoa. Omakiinteistö-lehti tarjoaa paljon hyödyllistä kiinteistöalan tietoa.


Ideologiana on toimia asunto-osakeyhtiön hallituksen hankinta- ja ostopäätösten tukena. Edellä mainittujen järjestöjen jäsenyys tukee näiden eettisten ohjeiden noudattamista. Osallistumisen niukkuutta taloyhtiöiden yhtiökokouksiin pohdittiin 16.


TS-koti-sivustolla. Isännöintiliiton lakiasiaintuntija Marina Furuhjelm kummasteli osakkeenomistajien haluttomuutta yhteiseen päätöksentekoon. Ongelman toteaminen on tärkeää. Muutosten, pientenkin, aikaansaaminen edellyttää kuitenkin rohkeutta paneutua syihin hiukan syvemmältä. Yleistä Isännöitsijä on asunto-osakeyhtiön aktiivinen edunvalvoja, joka huolehtii monipuolisesti osakkaiden tarpeista ja toimii asiantuntijana hallituksen isoissa päätöksissä.


Yleiseen edunvalvontaan kuuluu ennen muuta yhtiön talouden ja hallinnon hoito, mutta myös paljon tehtäviä, joista osa kuuluu sopimuksen piiriin ja osa on ns.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit