maanantai 4. kesäkuuta 2018

Elisa laskutus

Katso kuumimmat tarjoukset. Laskutus ja maksaminen. Hinnastot Kaikki ohjeet Tältä sivulta löydät suosituimmat laskutukseen liittyvät ohjeemme ja vinkkimme. Suosituimmat ohjeet.


Kirjautumiseen tarvitset Elisa Tunnuksen.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia, saat luotua ne kirjautumissivulla. Lisäksi löydät ohjeet ongelmatilanteiden ratkaisemiseen. Näet laskut, puheluerittelyt, sopimustiedot, omat edut ja paljon muuta!


Oma Elisa palvelusta sen verran, että miksi laskujen selaaminen tjsp kyseisen palvelun kautta on tosi hidasta. Vähintään 2-minuuttia menee, että pääsee edes selaamaan laskuja. Onko muilla samanlaisia ongelm. Luo tunnukset henkilökohtaisilla pankkitunnuksilla.


Voit tunnistautua niillä myös, jos olet unohtanut käyttäjätunnuksesi.

Sinulla tulee olla yrityksen nimenkirjoitusoikeus. ELISA Näytä kartalla › Sisäänkäynti: portaita ylös sisäpihalle, josta käynti vastaanottoaulaan. Autoille on vierasparkkihalli, josta sisäänkäynti hissillä vastaanottoon krs.


Aulapalvelu auki arkisin klo 7. Listaus perustuu Great Place to Work Finlandin tekemään työpaikkatutkimukseen, jossa suurin painoarvo on työntekijöiden arvioilla työpaikastaan. Elisa Viihteessä tallenteet, viihde ja monipuolinen urheilutarjonta ovat fiksusti yhdessä. Hae vastauksia laskutukseen ja moneen muuhun aiheeseen vuorokaudenajasta riippumatta.


Nykyisen Elisa Oyj-pörssiyhtiön taustalla on entinen Helsingin Puhelin Oyj, johon on lukuisten yrityskauppojen seurauksena sulautettu lukuisia muita yhtiöitä. Konsernin markkinoimia brändejä ovat Elisa , Saunalahti ja Kolumbus (ei enää uusien liittymien myyntiä). Ajansäästöä sähköisellä ostoreskontralla Kun käytössäsi on ePasseli Standar voit vastaanottaa kuvalliset ostolaskut helposti sähköisesti suoraan ohjelmaasi, täysin automaattisesti. Elisan pääkonttori on edelleen Helsingissä.


Voit myös maksaa kerralla useamman maksuerän tai haluamasi summan ennakkoon. Tällöin saat seuraavilta kuukausilta 0-summaisen laskun kunnes maksamasi summa on käytetty. Tutustu ja kokeile Elisa Kirjaa heti! Selaintasi ei enää tueta.


Päivitä selain täst.

Kirjaudu Elisa Carrier Services Online -portaaliin ja valitse Vikailmoitukset. Jos et voi käyttää Online-portaalia, voit ottaa yhteyttä Service Desk -puhelinpalvelun kautta puh. Ota yhteyttä Elisa ja Saunalahti asiakaspalveluun ja -tukeen Tältä sivulta löydät tietoa Elisa ja Saunalahti asiakaspalvelusta.


Löydät vaivattomasti Elisa ja Saunalahti asiakaspalvelun ja -tuen puhelinnumeron, aukioloajat sekä arvostelut. Hyödynnä maksujen hallintaan ja maksamiseen liittyvät vinkit. Elisa merkitsee edellisen laskun loppusumman erääntyneenä seuraavaan laskuun, vaikka edellinen lasku on maksettu eräpäivänä. OmaSaunalahdessa näet kaikki laskusi, liittymien puheluerittelyt ja PUK-koodit sekä voit maksaa laskusi, muuttaa liittymätyyppiäsi ja paljon muuta!


Kirjaudu sisään tilausvahvistuksessa näkyvillä tunnuksilla tai tilaa uudet tunnukset unohtuneiden tilalle pankkitunnuksillasi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit