keskiviikko 6. kesäkuuta 2018

Viitosten syysottelu

Lokit, joiden lähettäjä ei ole ilmoittanut kilpailusarjaansa, käsitellään tarkastuslokeina. Juokseva numero on kolminumeroinen ja tulee aloittaa numerosta 0modettain. Radioamatööri harrasteessa olen jo yli vuotta ollut mukana Lue ainakin kerran. Kotimaisten kilpailuiden työskentely ja kehittäminen - tulokset Vastauksia yhteensä 2kpl Oletko: perusluokassa yleisluokassa Esiteltiin leiriyleisölle Räyskälässä Mitä seuraavista kotimaisista kisoista olet workkinut viimeisen vuoden aikana: Kalakukko K. Kilapailu on osa vuotuista kotimaan kilpailusarjaa, joista seuraava ja viimeinen osakilpailu on Joulukilpailu 26.


Viime lauantaina, 3. Tänä vuonna on kilpailuissa ollut mukana myös tunnin jakso RTTY-asemille. SetupXML XMLKonvertteri viitosten syysottelun XML lokin muuntamiseksi tekstitiedostoksi (kt) Versio 1. OK1WC Memorial HF Contest RSGB local contest. Kirov Region Cup Russian Championship Russian Championship CW Slocal contest. KV Prvenstvo ZRS SP local contest.


Eilen lauantaina 3. En ollut tällä kertaa mukana muuta kuin CW-osassa ja siinäkin penkkiurheilijan ominaisuudessa skimmeri kainalossa MHz:llä. MHz:n seurantaan käytin SK3W:n skimmerin ilmoittamia havaintoja ja joidenkin havaintojen tarkistukseen RBN:n arkistoa. Lisäksi bulletiini-kuittauksissa maustetta toivat vierailevat tähdet OH1OP,OH1GUN. Tuki on olemassa seuraaville kilpailuille: Peruskisa, K. Mitään graafista käyttöympäristöä tahi maksullista lisäohjelmaa tai käyttöjärjestelmää ei tarvita.


Ohjelma toimii vaikka tekstitilassa sopivalla terminaaliemulaatiolla. Operaattoreina ovat toimineet Jaska OH1JM, Aaretti OH1PO ja Aki OH1IO. Mukana olivat Kari Korhonen OH5TS, Juhana Könönen OH5LAP ja Pertti Heino OH5AZY.


Perinteisten SSB ja CW luokkien lisäksi sääntöihin lisättiin myös RTTY-moden max. W ja yli 100W luokat. VOACAP ei kovin varmaa keliä kympille ennusta UTC-keskiyön aikoihin, mutta ei se aivan nollakaan ole. Tämäkin töhäys kesti suurinpiirtein puoli tuntia, jolloin haaviin tuli kaksi kympin kelimajakkaa Kaliforniasta ja muutama SSB-asema.


Chart and Diagram Slides for PowerPoint - Beautifully designed chart and diagram s for PowerPoint with visually stunning graphics and animation effects. HF Kilpailufoorumi desiBelin hinta. Sainio Kuutosten 6. TNX RM4N) VGE SPRINT contest fixed according to the rules. TNX EA4ZK) Rate display refresh was broken when entering new qso.


It was only refreshing during log scrolling. Fixed WAG Cabrillo import problem. TNX DF1LX) ARRL Sweepstakes: added prefill database. Welcome to the DXLog.


A5K Официальный сайт: DXLog.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit