perjantai 1. kesäkuuta 2018

Kevään yhteishaku 2019 amk

Korkeakoulujen yhteishaku. Yhteishaku järjestetään kolme kertaa vuodessa, kaksi kertaa keväällä sekä kerran syksyllä. Valtaosaan koulutuksista voit hakea vain kevään yhteishauissa. Meiltä yhteishaussa mukana kolmetoista amk -tutkintoon ja neljä master-tutkintoon johtavaa koulutusta. Ota ajoissa selvää,.


Kevään yhteishaku 2019 amk

Syksyn yhteishaku 4. Kuopio: Insinööri ( AMK ), sähkötekniikka, monimuotototeutus. Tutustu huolellisesti valintakokeeseen liittyviin ohjeisiin ennen kevään toisen yhteishaun alkamista. Kevään toinen yhteishaku ammattikorkeakouluihin järjestetään 18.


Haluaisitko opiskella englannin kielellä ja suunnata kansainväliselle uralle? Englanninkielisiin Bachelor-koulutuksiin haetaan kevään ensimmäisessä yhteishaussa 8. Mikäli haluat ilmoittautua polkuopintoihin tai opiskella avoimen amk :n opintojaksoilla, löydät lisätietoa täältä. Yhteishaun hakuaikataulu Kevään ensimmäinen yhteishaku , 8. LAB on uusi ammattikorkeakoulu niille, jotka haluavat mennä pintaa syvemmälle. Vaikka jollain pistemäärä olisi päässyt edellisenä vuonna sisään, se ei tarkoita, että samalla pistemäärällä pääsisi varmasti seuraavana vuonna sisään ja päinvastoin.


Kevään yhteishaku 2019 amk

Lisätietoja valintakurssista löydät nettisivuiltamme. Haettavana ovat yliopiston ja ammattikorkeakoulun englanninkieliset Bachelor-koulutukset. Kaikki hakuaikana vaadittavat liitteet tulee toimittaa sähköisesti yhteishakulomakkeen liitetiedostoina 25. Päättynyt yhteishaku 4. Tutustu uuden opiskelijan ohjeisiin ja muista ottaa opiskelupaikka vastaan 9. Jäitkö ilman opiskelupaikkaa?


Jos valmistut hakusyksynä, toimita IB lukion ennakoivat arvosanasi (predicted grades) 25. Hakusyksynä IB-, EB- ja RP-tutkintoon valmistuvat lähettävät lopullisen tutkintotodistuksen kopion 30. Kevään yhteishaku Lapin AMKiin syksyllä alkaviin koulutuksiin. Päiväopintoina suoritettavia koulutuksia on yhteensä 1 joista kaksi on englanninkielistä koulutusta. Voit myös opiskella amk - ja ylempään amk -tutkintoon johtavia koulutuksia monimuoto-opintoina, jotka on pyritty suunnittelemaan joustaviksi niin, että niitä voi suorittaa työn ohella tai toiselta paikkakunnalta.


Opintopolku ja hakulomake. AMK -koulutuksiin, on päättynyt. Hakeminen ammattikorkeakoulututkintoon johtavaan koulutukseen. JAMKista saat käytännönläheisen tutkinnon, jota arvostetaan työmarkkinoilla. Muista, että opiskella voit myös työn ohessa.


Ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen vieraskieliset koulutukset, Taideyliopiston koulutukset ja. Haku päättyy viimeisenä hakupäivänä klo 15. Lukiot järjestävät omia hakuja kevään yhteishaussa vapaiksi. Turun ammattikorkeakouluun haetaan opiskelemaan yhteishaussa. Tradenomi ( AMK ), liiketalous ja logistiikka.


Kevään yhteishaku 2019 amk

Nämä koulutukset voivat olla sekä ammattikorkeakoulujen että yliopistojen koulutuksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit