torstai 21. kesäkuuta 2018

Uskalla yrittää finaali 2019

Kauppakeskus Kampissa. Messupisteet jakautuvat Kampin 1. E-tasolla kuullaan iltapäivän aikana erinomaisia myyntipuheita. Vuosi yrittäjänä -ohjelman finalistit on nyt kaikki valittu. Korkeakoulujen finalistit vahvistuvat huhtikuun. Parhaat saavat paikan kesän EM-kisoihin.


Edustettuina on nuorten perustamaa yritystä. Avajaisten jälkeen pikkuyrittäjien päivä jatkui yritysvierailulla Fraktio Oy:lle, joka toteuttaa erilaisia verkkopalveluita ja sovelluksia. Helsingissä käydyssä finaalissa oli mukana yli 2nuorta ja heidän perustamansa NY-yritystä.


Vuosi Yrittäjänä -ohjelman loppuhuipennus järjestetään Helsingissä kauppakeskus Kampissa, 8. NY-alumnit ovat mukana vapaaehtoisina auttamassa ja tutustumassa uusiin alumneihin. Nuoret yrittäjät kisasivat yri. Pikkuyrittäjät- finaali 22.


Etsimme ja palkitsemme vuosittain aktiivisimpia mukana olevia toimijoita ja kruunaamme lukuvuoden parhaan pikkuyrityksen. Nuorten perustamien yrityksen joukosta yleisön suosikiksi valittiin kauneudenhoitolan Glam Lips NY, Vaasan Ammattiopistosta. Yrittäjyyden lehtori, Marjut Helvelahti, Riveria p. Uskalla yrittää -finaaliin kokoontui 18. Kilpailu on jokavuotinen, ja siinä peruskoulun 9. Savoniasta finaalissa oli mukana kaksi yritystä ja kotiintuomisina parhaan myyjän, parhaan innovaation sekä vuoden NY-opettajan palkinnot.


Suomen parhaat nuorten yritykset. Valkealasta mukana oli Routa Design, joka valmistaa itsemaalattuja kortteja sekä luonnonmateriaaleista valmistettuja käsityötuotteita. Haminasta kisassa on mukana kaksi yritystä.


Tutustu mukana oleviin NY-yrityksiin täällä. Tapahtuma on vierailijoille maksuton. Semifinaaliin odotetaan osallistuvan vähintään NY yritystä. Sit-Malum on erikoistunut yksilöllisten huppareitten ja T-paitojen myyntiin. Joukkueeseen kuuluvat Verneri Taurama, Mici Puumalainen ja Toni Kiviranta sekä Nuur Khalil.


Yksityisyrittäjäin Säätiö tukee yksityisyrittäjyyttä ja rakentaa sekä ylläpitää yrittäjyysmyönteistä ilmapiiriä. Säätiö toimii alkuperäisen pääoman turvin ja jakaa vuosittain keskimäärin tuotoista tai varallisuuden arvosta. Uusi laaja tutkimus selvittää, mitä ysiluokkalaiset ajattelevat yrittäjyydestä 27.


Näin Ekami tarjoaa mahdollisuuksia yrittäjyyteen – parasta ovat monialaiset työelämäprojektit, sanoo kouluttaja 29. Finaali järjestetään Helsingissä 18. I am JA – juhlavuoden kansainvälinen kampanja alumneille – Santeri. Enimmäkseen yrittäjien tuotteina oli ruokaa, ja designiä, mutta lisäksi esimerkiksi linnunpönttöjä, mobiilisovelluksia ja luonnonkosmetiikkaa.


Niin, ja siivouspalvelua. Huikea semifinaalipäivä koko yrittäjäporukalla Valkeassa 18. Nuori yritys OhYes Drinksin tekijät, Vera Örså, Jonatan Holmström, Christian Örså esittelivät tuotteitaan Porvoossa Duunitehdas-tapahtumassa helmikuussa.


On ollut kisamatkoja, Slush!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit