perjantai 22. kesäkuuta 2018

Eezy vastuuvakuutus

Anna e-tunnuksen laskuttaa puolestasi. Rekisteröinti on ilmaista! Palveluun sisältyy toiminnanvastuuvakuutus, joka kattaa toimeksiantajille sekä ulkopuolisille mahdollisesti aiheutuvat henkilö- ja esinevahingot miljoonaan euroon saakka. Tarkemmat tiedot löytyvät vakuutusehdoista, joita voit tiedustella. Jos sinulla on kysyttävää tai pohdit palvelun sopivuutta juuri sinulle, ota yhteyttä!


Toiminnan vastuuvakuutus. SuperEezyn käyttäjät pääsevät superhelpolla, sillä Eezy hoitaa laskut, kirjaa kulut ja tekee kaiken muunkin puolestasi. Näin varmistat, että palveluun kuuluvat tapaturma- ja toiminnan vastuuvakuutus ovat voimassa työtä tehdessäsi. Eezy toimii samalla periaatteella, kuten esimerkiksi monen tunnistama UKKO. Kokemuksia: Eezy kevytyrittäjille.


Eezyn laskutuspalvelun kautta voit laskuttaa tekemistäsi töistä suoraan asiakastasi ilman yritystä tai y-tunnusta. Koska Eezy maksaa sitten laskun sinulle palkkana, sinun ei tarvitse käyttää aikaasi byrokratiaan. Eezy on mukana UusioUra-tapahtumassa 04.


Kaapelitehtaalla Helsingissä. Tule ihmeessä juttelemaan ja kysymään kevytyrittäjyydestä paikan päälle! Eläke-, tapaturma- ja vastuuvakuutusmaksut. Eezyn kautta voit toimia itsenäisesti ilman omaa yritystä, nk.


Vapaaehtoinen työajan tapaturmavakuutus veloitetaan erikseen. YEL-vakuutuksen hankkimiseen saa apua, ja sen hallinnointi voidaan siirtää valtakirjan avulla Eezylle. Vastuuvakuutus ei aiheuta lisäkuluja käyttäjille (lukuun ottamatta konsultointi- ja suunnittelutyötä). Hankin itse keikkani ja neuvottelen palkkioni.


Toki eezy ottaa laskutuksesta siivun, mutta ei mikään yritys tee kenellekään töitä ilmaiseksi. Mikäli perustaisin oman yrityksen olis kuluja jokatapauksessa ja Eezyn palkkiot ovat kohtuulliset. Kevytyrittäjällä ei ole juoksevia kuluja, sillä maksat vain silloin kun nostat palkkaa. Ei yrityksen perustamiseen liittyviä toimenpiteitä, kirjanpitovelvollisuutta eikä yrittäjän veroilmoituksen tekemistä. Voit keskittyä olennaiseen eli työsi markkinointiin ja sen tekemiseen vapaasti ja joustavasti.


Et jää yksin: asiantunteva neuvontamme auttaa kysymyksissäsi. Sivusto on erittäin helppokäyttöinen, ja vastauksia aloittelevan kevytyrittäjän kysymyksiin löytyy runsaasti eri artikkelien muodossa. Eezy sopii myös sellaisille, jotka työttöminä haluavat työllistää itsensä. Eezystä saa avun lakipykälien ja maksujen hoitamiseen. Eezy laskuttaa käyttäjiä vain silloin, kun käyttäjällä on laskutettavaa työtä, ei siis ole vakituisia kuukausi tai vuosikohtaisia maksuja.


Teen työtäni kevytyrittäjänä, työn laskutus tapahtuu ennakkoperintärekisteriin merkityn Eezy Osk:n kautta. Eezyn vastuuvakuutus antaa turvan myös mahdollisilta vahingoilta. If Finnish is not your favourite language, we can communicate in English, too, of course!


Oder wenn Sie lieber Deutsch sprechen möchten, geht das sicher auch! Laskutuspalvelut tunnetaan usein myös kevytyrittämisenä. Ne siis tarjoavat yrittäjämäistä toimintaa tekevälle mahdollisuuden laskuttaa työn tilaajia ilman oman yrityksen perustamista.


Usein kysyttyjä kysymyksiä 4H-yrityksestä 1. Mitä reunaehtoja on 4H-yrityksen perustamiselle? On mahdotonta sanoa, miten suuri tuotto tulee todellisuudessa olemaan. Esimerkkilaskelman tuottoprosentti on vain oletus.


Laskelmassa ei ole huomioitu kaikkia säästösummaan todellisuudessa vaikuttavia tekijöitä, kuten inflaatiota, veroja, valuuttakurssimuutoksia ja rahastoihin liittyviä kuluja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit