torstai 14. kesäkuuta 2018

Kotitalousvähennys kattoremontista

Kotitalousvähennys kattoremontista

Silloin omavastuu vähennetään vain yhden kerran. Taulukkoon on koottu asunnossa tai vapaa-ajan asunnossa tehtäviä tavanomaisia töitä. Kaikki työt eivät oikeuta kotitalousvähennykseen, vaikka työ tapahtuisikin verovelvollisen asunnossa tai vapaa-ajan asunnossa. Myös työstä saatava kotitalousvähennys on ohjannut monet kiinteistönomistajat käyttämään rakennusliikkeiden palveluita. Vaikka työn tilaajan ei tarvitsekaan osallistua varsinaiseen remonttiin, on kiinteistönomistajan silti suositeltavaa hankkia itselleen hyvät pohjatiedot kattoremontin etenemisestä ja remontin eri vaiheista.


Kotitalousvähennys myönnetään ainoastaan luonnolliselle henkilölle. Kuolinpesä voi saada vähennyksen henkilön kuolinvuodelta, mutta ei enää sen jälkeen. Kattoremontti ja kotitalousvähennys. Nyt kannattaa suunnitella kattoremontti, jossa kotitalousvähennys on mukana. Omassa käytössä olevien asuinrakennusten, piharakennusten ja vapaa-ajanasuntojen katot on parasta laittaa kuntoon niin kauan, kun kotitalousvähennystä on mahdollista vielä saada remontin aiheuttamiin työkustannuksiin.


Olen lahjoittanut mökin lapsille ja pidättänyt siihen elinikäisen hallintaoikeuden. Mökillä tehtiin kattoremontti. Saako myös vaimoni kotitalousvähennyksen? Remonttisi luottotekijä.


Jokiväri Oy on Joensuussa, Kuopiossa ja Outokummussa toimiva joukko korjausrakentamiseen erikoistuneita ammattilaisia, jotka taitavat remontit niin sisä- kuin ulkotiloissa. Kotona tai vapaa-ajan asun­nol­la teete­tyn työn kus­tan­nuk­sista on mah­dol­lista saa­da koti­talousvähen­nys, jon­ka voi osit­tain vähen­tää veros­ta. Vähen­tää saa jopa yri­tyk­seltä oste­tun työn kus­tan­nuk­ses­ta.


Kymppi-Katon tekemästä remontista olet oikeutettu saamaan kotitalousvähennyksenä jopa työkustannuksista, suoraan verostasi vähennettynä. Tiesithän, että olet oikeutettu kotitalousvähennykseen joka vuosi ja myös silloin, jos teetät remontin esimerkiksi vanhempiesi kotini tai vapaa-ajan asuntoon. Ammattimaisesti tehty kattoremontti vaikuttaa pitkällä aikajänteellä talosi kuntoon ja arvoon, joten ei ole sama kuka talosi kattoremontin tekee.


Katon käyttöikä on harvoin yli vuotta. Jos kattoremontista on yli vuotta, on korkea aika pyytää ammattilainen tarkistamaan katon kunto. Ajoissa teetettynä remontti tulee halvemmaksi kuin vaurioiden jo ilmettyä. Eno kävi meillä ja tuli puheeksi kattoremontin teko, niin eno alkoi väittämään, ettei kattoremonttiin saa.


Vähennyksen saa vain ulkopuolisen ammattilaisen tekemästä työstä. Materiaalikuluista vähennystä ei saa eikä itse tehdystä työstä. Tutustu kotitalousvähennykseen tarkemmin vero. Muista hyödyntää kotitalousvähennys ! Kun teetätät kodin tai vapaa-ajan asuntoon perusparannus- ja kunnossapitotöitä, olet oikeutettu kotitalousvähennykseen. Lue lisää Verohallinnon sivuilta Ota yhteyttä – pyydä edullinen tarjous kesämökin kattoremontista ! Tee kattoremontista ilmoitus ja selvitä sen hinta, ilmaiseksi Lue myös nämä: Varttikate remontti.


Kotitalousvähennys kattoremontista

Peltikattoremontti hinta. Ikkunaremontin hinta. Huopakaton asentaminen. Parketin hionta hinta. Laminaatin asennus hinta.


Kattosaneeraus, katon korjaus, katon huolto … kotitalousvähennys helpottaa talouspuolta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit