keskiviikko 27. kesäkuuta 2018

Poliisi vihjepuhelin vantaa

Hotelleja puoleen hintaan. Helppo ja turvallinen varaus. Lue oikeat arviot ja varaa nyt! Erinomaiset hinnat! Uusia tarjouksia joka päivä! Nopea ja helppo käyttää. Parhaan hinnan takuu! Rikosvihjeiden sähköpostiosoite ja vihjepuhelin.


Puhelusi ohjautuu puhelinvastaajaan, josta jätetty viesti otetaan käsiteltäväksi pääsääntöisesti virka-aikana. Vantaa Lupa-asiat puh. Palvelunumero arkisin klo 8. Alalta poliisi löytyi 2tulosta. Vihjepuhelin Raasepori Länsi-Uudenmaan poliisilaitos Raaseporin. Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen alue käsittää Uudenmaan maakunnan itä- ja keskiosissa sijaitsevat kuntaa.


VANTAA Lentäjäntie B, 3. Helsingin poliisi on avannut harmaaseen talouteen ja korruptioon liittyvän vihjepuhelimen sekä vihjesähköpostin. Kansalaiset voivat ilmoittaa talousrikoksiin liittyviä vihjeitä luottamuksellisesti ympäri vuorokauden. Se on perustettu 1. Pohjanmaan poliisi on saanut runsaasti vihjeitä myrkytystapauksista – Vaasan keskussairaalassa viimeaikaisia yliannostuksia ei pidetä poikkeuksellisina. Huume- ja lääkekuolemat 5. Anna maatalouden veroilmoitus viimeistään 2. Voit tehdä veroilmoituksen OmaVerossa jo nyt.


Muista myös ilmoittaa ja maksaa arvonlisävero viimeistään 2. Seiska - Julkkisuutisten ykkönen! Pornotähdet astelevat catwalkille New Yorkin muotiviikoilla! PETA lopettaa kuuluisan kampanjansa - lukuisat julkkikset poseerasivat alastomina turkisteollisuutta vastaan! On helteinen heinäkuinen iltapäivä, ja kesälomakausikin on kuumimmillaan. Näen oranssinpunaisen veneen puskevan ylös Muonionjoen koskea moottorin voimalla.


Veneen kuljettaja laskee vaappunsa veteen ja aloittaa uistelun moottorin avulla, vaikka se on alueella kiellettyä. Poliisilaitoksella on käytössä vihjepuhelin , johon voi ilmoittaa rikoksiin liittyviä vihjeitä. Liikenteeseen liittyviä kysymyksiä ja vinkkejä voi lähettää sähköpostitse: liikennepalaute. Vain kiireettömiä viestejä ja yhteydenottopyyntöjä, jotka liittyvät alueen turvallisuuteen ja viihtyvyyteen. Lisäksi poliisi pyytää havaintoja Kontiolahdella Kajaanintiellä (vähän ennen Lehmon ramppia) vähän ennen puoltayötä havaittuun nuotioon, joka vaurioitti jonkin verran asfalttia.


Yhteystiedot: sähköpostilla: vihjeet. Poliisi on vuosien varrella haarukoinut Hämeenkadun valvontakameroiden materiaalista silminnäkijähavaintoon sopivia autoja. Nyt keskusrikospoliisi on antanut julkisuuteen ennen julkaisemattomia valvontakamerakuvia Tampereen Hämeenkatua edestakaisin ajavasta autosta, joka voi liittyä Räisäsen katoamiseen.


Tulli turvaa ja palvelee - Tulli valvoo kaikkea Suomen rajat ylittävää tavara- ja ihmisvirtaa. Asioi sähköisesti Tullin verkkopalveluissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit