keskiviikko 13. kesäkuuta 2018

Valtakirja paketin noutoon

VALTAKIRJA PAKETTILÄHETYKSEN NOUTOON. Valtuutan valtuutetun nimi. Täytä oheinen valtakirja , tulosta se ja allekirjoita. Anna valtakirja henkilölle, joka noutaa pakettisi. Etkö ole paikalla, kun pakettisi toimitetaan kotiinkuljetuksena?


Samassa taloudessa tai yrityksessä oleva muu henkilö voi kuitata paketin puolestasi. DB Schenker valtakirja. Postnord valtakirja. Nainen luuli, että paketin voi noutaa ilman valtakirjaa vain vastaanottaja itse.


Paketti löytyi myöhemmin, mutta hämmästys jäi. Itellan lakimiehen Ilona Rintasen mukaan kyllä voi. Tavallisen paketin voi toinenkin noutaa, jos on mukana saapumisilmoitus, jossa on lähetyksen yksilöllinen lähetystunnus.


Paketin luovutushetkellä tarkistetaan asiakkaan henkilöllisyys. Mikäli paketin vastaanottaja on estynyt noutamaan pakettia ja valtuuttaa toisen henkilön, tulee paketin noutajalla olla mukana valtakirja ja henkilöllisyystodistus. Katso valtakirjapohjat tästä. Toistaiseksi alkaen. Epäselvässä tapauksessa voitaisiin siis tarkistaa, kuka paketin on hakenut.


Saapumisilmoituslomakkeessa on valmiina se valtakirja , tarvittiin sitä tai ei. On helpompaa käyttää yhtä lomaketta kuin aina joka paketin kohdalla arpoa, että tarvitaanko valtakirjaa mahdollisesti. Ja paketin voi hakea kuka tahansa, valtakirja on sen lippulapun takana.


Tarvitsee siis vain henkkarit. Ja alaikäisen lapsen lähetykset hakee lähes aina vanhempi (omalla henkkarillaan). Kyllä on surkeaa palvelua, kun asiakas ei saa pakettiaan sieltä ulos.


Voiko toisen paketin noutaa? Kaiken kukkuraksi joudun maksamaan 13. Matkahuollon vaatimaa valtuuttajaa tai hankittua kuvallisen henkilökort. Valtakirja Viako paketin noutoon : tilausnumero. Vierailija: Ylös.


Kotpaikkakunta (nimikirjoitus) AV-mamma Todistavat Ai mää vai Minäkylläuskallan. Noudettaessa hänen on esitettävä henkilötodistuksensa ja paketin tilaajalta saamansa valtakirja. Miten pitkään pakettini on toimipisteessä, ennen kuin se palautetaan teille? Tavallisesti valtakirjaa käytetään esimerkiksi kaupankäynnissä, noudettaessa postilähetystä toisen puolesta tai edustettaessa toista henkilöä tietyissä tilanteissa tuomioistuimessa.


Click on the form preview or press the Fill On-line button to view your document in the editor. Paikkakunta, päivämäärä. R-kioskin sähköinen lahjakortti. Pääsääntöisesti paketit siis noudetaan postitoimipaikasta saapumisilmoituksen kanssa.


Jos lähetysseurannasta selviää, että paketti on tullut jo toimipaikkaan voi sen hakea pelkän seurantakoodin avulla. Huomatkaa, että paketin noutoon postitoimipaikasta voi käyttää myös ulkomaisen seurantakoodia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit