maanantai 1. elokuuta 2016

Helsingin kaupungin henkilöstöliikunta

Helsingin kaupungin työtekijänä voit ottaa käyttöön henkilöstön oman pankin ja sen palvelut. Kassan jäseneksi voivat liittyä kaikki, joilla on vähintään kuuden kuukauden määräaikainen työsopimus. Kiehtooko petankki, avantouinti, radiosuunnistus vai kirkkovenesoutu?


Haluaisitko päästä ampumaan laserpistoolilla ja rentoutumaan hieronnassa? Vai nautitko enemmän nojatuoliurheilusta ja kannustat muiden rehkimistä? Hyvinvointijumpilla pyritään madaltamaan liikuntaan osallistumisen kynnystä. Jumpat ovat tehokkaita, yksinkertaisia ja teemoitettuja perusjumppia, jotka ovat suunniteltu yhteistyössä kaupungin työterveyshuollon kanssa.


Liikkumisohjelmia suunnitellessa nostan esiin strategian merkityksen. Strategia on ohjekirja, jonka toteuttamista resursoidaan ja toteutumista seurataan ja arvioidaan. Valveutuneet päättäjät riittävin taustatiedoin. Iso osa työntekijöistä asuu muualla kuin Helsingin alueella, koska palkat eivät mahdollista Helsingissä asumista.


Aukioloajat kaupungin kuntosaleilla yms. Lukijalle Kaupunki haluaa olla vastuullinen ja oikeudenmukainen työnantaja, joka toimii yhtenäisesti, avoimesti ja tasapuolisesti. Työkyvyn heikkeneminen tulee osata tunnistaa ja arvioida varhaisessa vaiheessa, jotta työntekijän työssä suoriutumista voidaan tukea ja merkittävät työkykyongelmat ennaltaehkäistä. Liikunnan terveysvaikutuksista on julkaistu useita tutkimuksia, erityisesti sen ennaltaehkäisevistä, terveyttä edistävistä ja kuntoa ylläpitävistä hyödyistä. Liikunnasta puhuttaessa käsitämme sen yleensä säännölliseksi, monta kertaa viikossa tapahtuvaksi, ennalta suunnitelluksi liikuntatuokioksi.


Viime viikkojen otsikot, Suomen suurimmassa sanomalehdessä, pienenkin liikunnan. Porilainen Karhu Apteekki on yksi Suomen Liikkujan Apteekeista. Vau, Helsinki teki sen taas! Helsinki käyttää suurta kokoaan liikunnan edistämistyössä edukseen eikä tyydy istuskelemaan passiivisesti yhteiskunnan muuttuessa. Poimintoja palautteista: ”Rentouttava kokemus, ajantaju hämärtyi.


Hyvä ohjaus, pystyi todellakin rentoutumaan” ”Keho tuntui tämän jälkeen samaan aikaan levänneeltä ja virkistyneeltä. Kaupunki on täynnä ajatuksia, ideoita, näkijöitä ja tekijöitä. Sellaisia kuin sinä. Riikka Wallin on sertifioutu Nia White Belt -ohjaaja.


Tuo paljaat jalkasi mukaan tanssiin! Tämä ryhmä on perustettu kaikille liikunta-alalla työskenteleville tai opiskeleville tyypeille. Henkilöstöliikunta. Toivon ryhmän tuovan liikunta-alan ammattilaiset samaan nippuu ja jakavan tietoa, työpaikkailmoituksia.


Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia tarjoaa ammatillista koulutusta ja lukiokoulutusta nuorille ja aikuisille, palveluja yritys- ja työelämäasiakkaille sekä paljon vaihtoehtoja musiikin ja tanssin harrastamiseen. Toimimme Jyväskylässä ja Jämsässä. Vaalimme tutkimuksen ja koulutuksen tasapainoa sekä ajattelun avoimuutta – sytytämme taidon, tiedon ja intohimon elää viisaasti ihmiskunnan parhaaksi. Sen tavoitteina ovat muun muassa helsinkiläisten hyvinvoinnin ja terveyden paraneminen ja terveyserojen kaventuminen sekä terveyttä edistävän liikunnan lisääminen ja liikkumattomuuden väheneminen.


Euforian toteutti HKL:n työturvallisuustapahtumissa kankeuskatsauksia Turvallisuus kuuluu jokaiselle -kiertueen tavoitteena oli Helsingin Kaupungin Liikennelaitos HKL:n henkilöstön turvallisuustietouden nostaminen. Euforian on jälleen mukana Suomen positiivisimmassa työhyvinvointitapahtumassa. Work Goes Happy (WGH) Helsingin Oopperatalolla 24. Euforian hyvinvointivalmentaja, yrittäjä Tarja Koski-Sipilä pitää lisäksi taukoliikuntasessiota messupäivän aikana. Kun meri ja hiekkaranta avautuivat ensimmäistä kertaa, niin samalla hetkellä syntyi visio Helsingin Muscle Piitsistä.


Viime vuosikymmenen taitteessa Olli päätti tehdä elämänmittaisesta harrastuksestaan työn.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit